bluestarfish 04.11.09, 11:42 Jak w temacie - posiada któraś z Was tę matę? Warto ją kupić? Dla jakiego wieku? Chodzi mi o coś takiego: merlin.pl/Fun2Learn-Edukacyjna-mata-do-tanczenia_Fisher-Price/browse/product/206,702231.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju_mi Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 04.11.09, 12:28 Pytałam wczoraj o tę matę w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,583,102464018,102464018,Mata_Fisher_Price_Smart_Fit_Park.html Niestety nikt nic nie napisał. Mój Tata kupił ją wczoraj mojemu synkowi (prawie 3-latek) w Selgrosie za 185zł. Syn dostanie ją dopiero na Mikołaja, Gwiazdkę lub urodziny w styczniu więc nie wiem jakie będzie zainteresowanie. Choć aktualnie cały czas tańczy i skacze przed TV Odpowiedz Link Zgłoś
neerroo Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 04.11.09, 13:00 też jestem zainteresowana taką matą dla mojej 3latki i nie wiem,czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
didith.b Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 06.11.09, 00:38 Ma moja córka 4 letnia- jak narazie (ma ja od tygodnia) szał! Dużo zabaw i dla młodszego (3-4 letniego)i ciut starszego co umie dodawać i odejmować. Dużo zabawa szybko zmieniających się- dziecko szybko sie nie nudzi. Dużo ruchu tak więc na na brzydkie jesienno-zimowe dni jak najbardziej się przyda- dzieć się wyszaleje Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 06.11.09, 09:37 No to chyba kupię dla mojej 4-latki, bo ona też z tych ciągle szalejących, skaczących i tańczących. A że dodawać i odejmować w pamięci (w zakresie 0-10, ale to chyba wystarczy?) też już nieźle potrafi, to zabawy będzie jeszcze więcej. Super, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 06.11.09, 09:39 A czy ta mata nie suwa się po podłodze (parkiet, dywan)? Odpowiedz Link Zgłoś
didith.b Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 06.11.09, 10:05 Nie wiem jak na parkiecie, ale na dywanie nie zauważyłam żeby jakoś się przesuwała znacząco. Odpowiedz Link Zgłoś
ozanja Pytanie o kabelek 06.11.09, 12:30 Didith.b - a czy moglabys podac jakiej dlugosci jest ten kabelek pomiedzy mata a tv? W jakiej odleglosci mata znajduje sie od tv? Jest regulacja glosnosci dzwiekow gry - chodzi mi o to, czy mata tez ma wlasne glosniczki? Dzieki z gory za odpowiedz i pozdrawiam ozanja Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaz1981 Re: Pytanie o kabelek 06.11.09, 14:02 właśnie tez się zastanawiam nad ta matą dla swojej prawie 4-latki i chyba sie skusze dodawać i odejmować nie umie, ale moze sie nauczy a skakać lubi i owszem, jak dla mnie to czasami za duzo tego skakania ;D Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 06.11.09, 14:31 Ja tez poprosze o info nt dlugosci kabla. Jaka jest jakosc grafiki? Bo na zdjeciach wyglada bardzo przecietnie. Czy w jakimkolwiek sklepie w W-wie mozna zobaczyc dzialającą grę? Odpowiedz Link Zgłoś
didith.b Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 06.11.09, 15:24 Mata nie ma własnych głośniczków- głos się podgłaśnia lub ścisza na telewizorze. Matę podłącza się właśsnie do TV, Video lub DVD. Ja narazie podłączałam do TV. Kabel jest bardzo długi(3,40 m),więc odległość od telewizora można odpowiednio ustawić. Grafika, hmmm no nie wiem co napisać. Chyba ok, nie jest jakaś wymyślna, taka typowo dziecięca Ale powiem jedno- mamy trochę zabawek Fisher Price i ta jak narazie najdłużej zajmuje moją czterolatkę. Aha, na panelach mata może się ślizgać. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dzieki! 07.11.09, 19:34 I ja dziekuję. Po przeczytaniu tego wątku zdecydowałam sie na zakup maty dla mojej 3-latki. Mam nadzieję, że sie sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 08.11.09, 00:02 A to dodawania i odejmowanie to w jakim zakresie jest? Czy 5-latka która już dodaje i odejmuje do 20 będzie miała z tego zabawę? Odpowiedz Link Zgłoś
didith.b Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 08.11.09, 22:41 Tak, da radę- to są proste zadania (narazie takie widziałam, bo zabaw jest sporo) typu 4+2, 7+3 itp. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 10.11.09, 00:54 Kupiłam dzisiaj w realu, tzn. Mikołaj kupił i mam nadzieję, że młoda będzie zdowolona Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 10.11.09, 09:24 Ile kosztuje w Realu? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 10.11.09, 09:36 185 czyli tyle samo ile w auchan ale nie dodatkowo kalkulatora gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
ilka80 Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 15.11.09, 13:31 ja w gazetce mam 189 zl czy są różne ceny w różnych miastach jak to jest z tą ceną maty? Odpowiedz Link Zgłoś
bladyroz Fun2Learn FP - gdzie najtaniej? 10.11.09, 09:43 Gdzie najtaniej mozna kupić tą matę? Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Mata w Auchan? 10.11.09, 09:51 Czy te maty w Auchan sa z kalkulatorem FP? Niestety nie ma tego w ofercie na stronie dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Mata w Auchan? 10.11.09, 10:08 Tak, w gazetce jest z kalkulatorem razem, na sklepie to pewnie już nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Mata w Auchan? 10.11.09, 10:10 w gazetce online tez jest: środkowa kolumna, 4 od góry, prawy dolny róg, w gazetce z zabawkami oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
bladyroz link do katalogu auchan? 10.11.09, 11:21 możesz podać linka do tej strony, nie mogę znależć w katalogu Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: link do katalogu auchan? 10.11.09, 12:20 nie ma linku do konkretnego katalogu, ze strony z gazetkami trzeba wybrać tą z zabawkami a potem właśnie stronę właściwą. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 10.11.09, 13:26 Kupiłam matę z kalkulatorem, chcę oddać do sklepu, mogę komuś odstąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Fun2Learn FP -Edukacyjna mata do tańczenia- w 10.11.09, 14:24 sylwia napisalam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
didith.b Teraz wiem dlaczego ona taka droga! 10.11.09, 13:32 Już wiem dlaczego FP mata taka droga. Mam porównanie z jakąś matą no name- masakra! Córka dostała ją w prezencie, ale się jej pozbędę z domu bo tak za przeproszeniem śmierdzi że nie idzie wytrzymać!!!! Jest z jakieś takiej foli i wysmrodzenie jej potrwa wieki, poza tym jest dla mnie mało zrozumiała a co dopiero dla 4 latki, grafika do bani - jednym słowem szajs. nie kupujcie tanich bubli! Odpowiedz Link Zgłoś