anka2305 04.11.09, 22:14 Czy ktoś z Państwa ma zabawki Matchbox z serii Mega Rig? Jeżeli tak bardzo bym prosiła o informację na temat jakości tych zabawek. Czy warto, czy nie warto???? Z góry dziękuję za odpowiedź Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mam.dwa.skarby jaka cena statku atak rekina w marketach?? 04.11.09, 22:22 ja jeszcze spytam o cenę. nie zakładam nowego wątku bo to o te same zabawki chodzi ;p (matchbox) oczywiście dołączam się do pytania poprzedniczki. czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Matchbox - Mega Rig?? 07.12.09, 14:54 Dziewczyny, rozmyslam nad zakupem dla dzieci zabawki Matchbox, ktore to sie daje w rozne sposoby ze soba laczyc (to jest mega rig???). Mamy jedno auto z taka kula czerwona, ktora dzwieki wydaje. Teraz mysle nad takim statkiem z rekinem, bo jest w niezlej promocji dla mlodszego i ewentualnie promie kosmicznym dla starszego. Napiszcie czy warto. Gdzie jest wiecej tych rzeczy do obejrzenia w necie? Gdzie dobre ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
poteflon Re: Matchbox - Mega Rig?? 07.12.09, 15:46 My mamy kilka zestawów Mega Rig. Syn (prawie sześciolatek) bawi się nimi chętnie od bodajże 3 lat (kombinuje, łączy różne pojazdy). Ja polubiłam matchboxa za wykonanie i trwałość, bo mimo intensywnego użytkowania, zestawy są jak nowe. U nas hitem są tez walizki, ale to tak przy okazji. A w tym roku Mikołaj przyniesie prom kosmiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Matchbox - Mega Rig?? 08.12.09, 07:49 Ma ktoś ten zestaw: Chcę jeszcze dokupić dla 4-latka? Fajny jest? Choć po obejrzeniu Allegro stwierdzam, że najwięcej sprzedało się promu: Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Matchbox - Mega Rig?? 08.12.09, 08:10 My mamy wlasnie to zolte auto z czerwona kula. Dzieciom najbardziej spodobala sie wlasnie ona, bo robi fajny dzwiek, jak o cos uderzy. Ogolnie nie interesowali sie ta zabawka za bardzo. A dzis sie juz wogole nie interesuja. Ale to tez nie bardzo ich tematyka. Pokazalam im w necie statek i prom kosmiczny z tej serii, to jeden bardzo zachcial statek, drugi ten prom (jeden sie interesuje bardziej statkami, drugi pojazdami kosmicznymi). Statek jest w promocji i troche o nim mysle z nadzieja, ze moze i czesci z tego auta da sie do niego przylaczac. Ale to duzy grat w pokoju, a przed takimi staram sie bronic. Chyba lepsze gry i klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
kurova Re: Matchbox - Mega Rig?? 08.12.09, 09:19 My mamy właśnie te żółte maszyny budowlane. Tak jak wyżej już wspomniane, największe wrażenie robi ta kula. A moim zdaniem, ten model Mega Rig jest najbardziej uniwersalny, można dużo samochodów ułożyć. Prom kosmiczny też jest niezły, ale jeżeli już to kupić ten za 200 zł. No a te maszyny budowlane kupi się połowę taniej, bo to stary model. Odpowiedz Link Zgłoś