agata12 05.11.09, 12:13 Czy któraś dobra kobieta mieszkająca blisko Leclerka we Wrocławiu zechciałaby mi kupić dwie lalki Barbie w promocyjnej cenie (Szkotkę i czarownicę)? U na nie ma tych promocjibuu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Prośba do dziewczyn z Wrocławia:-) 05.11.09, 12:39 Niestety Leclerc i Auchan to rejony Wroławia, które odwiedzam raz na kilka lat. Ale może ktoś inny mieszka w poblizu. Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: Prośba do dziewczyn z Wrocławia:-) 05.11.09, 16:41 Ja mieszkam blisko. Ale... niestety jestem uziemiona w domu, (córka bardzo chora) nawet po chleb nie mam jak wyjść Szkoda, że wcześniej nie napisałaś, bo byłam w 1-szym dniu promocji w Leclerc - tłumy ludzi, ale też dużo zabawek było. Też polecam Barbie Weterynarkę coś za ok. 30-40 zł. (już nie pamiętam dokładnie). A do kiedy jest promocja? Może też ktoś inny się odezwie. Albo może dopiero w sobotę będę mogła się wyrwać... ale to nic pewnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
agata12 Re: Prośba do dziewczyn z Wrocławia:-) 05.11.09, 17:06 Heh te choróbska. U mnie w domu też szpital. No bardzo żałuję, że nie napisałam wcześniej, ale może ktoś jeszcze będzie i mógłby mi kupić albo do soboty jeszcze nie wykupią. życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: Prośba do dziewczyn z Wrocławia:-) 05.11.09, 18:06 Ja będę jutro ale w Tesco. może tam są jakieś promocyjne barbi? Odpowiedz Link Zgłoś
agata12 Re: Do buanitka 06.11.09, 10:44 Gdyby udało Ci się być jutro w tym Leclerku, to bardzo proszę kup mi te lalki jeśli jeszcze będą. Mam nadzieję, że Twoja córcia czuje się już lepiej. Moja już jest zdrowsza. pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: Do AGATA12 07.11.09, 10:34 no niestety nie pomogę. Mąż w pracy, wraca wieczorem, a mała nadal z gorączką. Odpowiedz Link Zgłoś
agata12 Re: Do AGATA12 07.11.09, 12:02 No szkoda, ale bardzo dziękuję za chęci. Przykro mi, że nadal chorujecie. pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles Re: Prośba do dziewczyn z Wrocławia:-) 05.11.09, 16:55 możecie dać linka do tej gazetki z zabawkami?jest taka w ogóle?nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: Prośba do dziewczyn z Wrocławia:-) 05.11.09, 19:26 Ja mieszkam prawie przy Arkadach. Rodzice i siostry na Bielanach więc prędzej bym mogła coś załatwić tam. A w Lecrelku to chyba 2x w życiu byłam! Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo Re: Prośba do dziewczyn z Wrocławia:-) 05.11.09, 21:12 Jesli moge sie przylaczyc do prosby aby nie dublowac watkow to chcialabym barbie syrenke rozowa za 16 zl u nas nie bedzie napewno w tej cenie i wogole ich nie ma na polkach a rozkladaja nowy towar Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: polapelo 07.11.09, 16:32 kochana czy możesz podać link do zdjęcia tej syrenki, moja córka ma bzika na punkcie małej syrenki i h20. A cena zachęcająca Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo Re: polapelo 08.11.09, 22:09 syrenka byla w katalogu leclerca na 10 urodziny we wroclawiu - malo zabawek ale cena syrenki bardzo niska Odpowiedz Link Zgłoś