kinder0610 03.12.09, 15:22 Szukam dobrze zaopatrzonego sklepu we Wrocławiu ze zdrową żywnością. Może ktoś z Was może mi polecić gdzie uderzyć. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Zdrowa żywność - sklep Wrocław 03.12.09, 15:24 W Magnolii jest Farm Food (chyba nie przekręciłam nazwy) Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Zdrowa żywność - sklep Wrocław 03.12.09, 15:50 Organic Farma Zdrowia - to jest w Magnolii i Renomie ale zaopatrzenie... hmmm... dla mnie kiepskie, tyle ze ja kupuje glownie swieze warzywa i owoce, a z tym tam raczej problem. Wędliny tez bardzo srednie. Kupilam raz i wiecej sie nie skusze. Warto poszukac dostawcow ekologicznej zywnosci, ktorzy uczestnicza w programie Eko Paczka i towar przywoza ze swoich gospodarstw prosto do domu Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: Zdrowa żywność - sklep Wrocław 03.12.09, 18:24 a jakieś osiedlowe mniejsze sklepiki? Kiedyś widziałam na Hallera ale nie wiem czy jesczcze tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Zdrowa żywność - sklep Wrocław 03.12.09, 19:06 Mąki,mleka,przyprawy bez glutaminianui itp, dostaniesz w Astrze. Warzywa to problem-ale na bank są w Hali Targowej,sa tam conajmniej 2 stoiska.I tam tez kupisz kasze,maki,mleczko,slodycze,chleb.Ja sie zaopatrywalamw tych wlasnie miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: Zdrowa żywność - sklep Wrocław 03.12.09, 19:10 Lista sklepów i hurtowni www.ekopaczka.pl/?n=static&s=22 Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Zdrowa żywność - sklep Wrocław 03.12.09, 21:26 Sklepik ze zdrową żywnością jest na ul. Grabiszyńskiej jadąc od Pl. Legionów w kierunku Zaporoskiej po prawej stronie po schodkach za wiaduktem. Z tym, że nie ma tam owoców i warzyw ale są wędliny, pieczywa, garmażerka, przyprawy, produkty zbożowe, duży wybór produktów bezglutenowych. Moim zdaniem sklepik jest dobrze zaopatrzony i na pewno ceny ma konkurencyjne w stosunku do sklepów w Galeriach. Z tego co pamiętam jest czynny od 11.00. Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: Zdrowa żywność - sklep Wrocław 03.12.09, 22:28 Dziękuję za podpowiedzi. Jeśli ktoś jeszcze coś zna to chętnie się wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś