moyyra 02.01.10, 22:57 jak wam widzi się ten odkurzacz? nie rosypie się po mocniejszym stuknieciu w sciane? www.allegro.pl/item864295619_odkurzacz_buczy_jak_prawdziwy_totalna_wyprzedaz.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooczka Re: odkurzacz dla dziecka 02.01.10, 23:03 Taaa, mamy taki. jedyne co on robi naprawdę to rzeczywiście buczy na cały dom. Kulek nie chciał wciągać, za każdym razem na koniec osobiście zbierałam te cholerne kuleczki i wrzucałam do końcówki rury. I nie pomogła zmiana baterii. Mnie to się marzy taki prawdziwy, żeby kurz wciągał, tylko malutki i bezpieczny dla dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
flora_palmieri Re: odkurzacz dla dziecka 02.01.10, 23:33 My dostaliśmy 1,5 roku temu super (jakościowo) odkurzacz Playskool. Jedno co mogę poradzić: jeżeli wasze dziecko kocha prawdziwy odkurzacz, to lepiej odpuścić sobie kupowanie drogiej zabwki, a zamiast tego pozwolić odkurzać prawdziwym. Zabawka u nas może z 5 razy w robocie, prawdziwy odkurzacz przy każdym sprzątaniu Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: odkurzacz dla dziecka 02.01.10, 23:36 Głośny jest bardzo. Moje wówczas półtoraroczne dziecko przeraziło się tego hałasu i bało potem już bardzo. Kuleczki były rozsypane po całym domu, słabo się wciągały... nie polecam. Drugiemu dziecku kupiłam Pana Pyłka Playskool ale to też porażka. Chociaż nie ma styropianowych kuleczek i nie hałasuje. Córeczka nie była nim zainteresowana ani przez chwilę. Moje dzieci uwielbiały ze mną odkurzać, stąd mój pomysł by im kupić owe odkurzacze. Wolały jednak prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: odkurzacz dla dziecka 02.01.10, 23:42 dzieki za wpisy teraz wiadomo skąd ta total wyprzedaz Odpowiedz Link Zgłoś