maciejkedzierski30 04.01.10, 10:54 Miał ktoś już taki wózek? Jakieś opinie o nim? - będę wdzięczny PS: Opłaca się bardziej kupić nowy stelaż, gondolę, spacerówkę i fotelik i dodatki do nich za ok 3000zł czy używany na allegro z tymi dodatkami za 2000-2499zł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loganmylove Re: Mutsy Urban Rider Next 04.01.10, 12:49 Ja kupiłam używany. Bardzo mi się te wózki podobały od zawsze Gdybym miałam kasę pewnie kupiłabym nowy bo na pewno fajniej mieć nowe, pewne rzeczy ale cóż Kupiłam na allegro, mąż pojechał i obejrzał na miejscu, potwierdził że ok i wzięliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: Mutsy Urban Rider Next 04.01.10, 14:25 Nasz kupiony jako używany Mutsy urban rider służy już 3 lata ! Woziłam nim córkę, a od ponad roku jeździ nim dwójka dzieci na siedzisku duo seat, jak dla mnie jest to wózek niezniszczalny, istna terenówka )) Zaliczył już plaże, lasy, błota, i wszelkie inne tereny. Jedyna jego wada to waga no ale terenówki też są cięzkie coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkedzierski30 Re: Mutsy Urban Rider Next 04.01.10, 15:26 To fajnie, bo my akurat mieszkamy w nadmorskim Mielnie Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkedzierski30 Re: Mutsy Urban Rider Next 04.01.10, 15:25 Najbardziej martwi mnie że opisują jako stan BDB, idealny ale z"obtartymi/porysowanymi kołpakami /a czasem też porysowanym stelażem" a ja bym chciał nie porysowane i nie obtarte ale może się przeliczam, może to "naturalne" i nawet jak kupię nowy wózek i będziemy dbali to też się porysuje? Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: Mutsy Urban Rider Next 04.01.10, 15:56 My użytkujemy ten wózek już drugi rok i zdecydowanie polecam, kupowalismy używany na allegro, stelaż był ok, żadnych zarysowań, jedynie kołpaki były trochę poobdzierane, ale moim zdaniem cięzko będzie przy używanym wózku znaleźć nówki kołpaki, zawsze się obedrze o krawężnik, my poprostu pomalowaliśmy srebrnym sprayem i są ok Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: Mutsy Urban Rider Next 04.01.10, 22:23 Fakt, kołpaki rysują się i pewnie trudno dostać z idealnymi, chociaż z tego co czasem oglądam na allegro to mozna tez dostać w bardzo dobrym stanie zarówno kołpaki jak i stelarz. Trzeba polować )) Jak ja będę sprzedawać swój wózek to tylko w komisie, albo z odbiorem osobistym bo nie chciałabym kogoś rozczarować jego stanem Ale moim zdaniem najważniejsza jest niewyblakła tapicerka, zimowy śpiworek w komplecie i osłona na nogi do spacerówki. Folie przeciwdeszczowe pasują niefirmowe z supermarketu, parasolki też No i na plażę to tylko taki z czterem kołami dużymi bo ten z tymi dwoma małymi z przodu zakopuje się nimi i nie da się go prowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19 Re: Mutsy Urban Rider Next 05.01.10, 08:48 Witam! My jeździmy Mutsy już prawie rok i nie zamieniłabym go, naprawdę polecam! Zakupiliśmy nowy stelaż - stwierdziliśmy, że to akurat najważniejsza część wózka i będzie najbardziej eksploatowana. Fotelik Traveller kupiliśmy również nowy, ale tylko dlatego, że uparłam się na kolor Cargo Cream, nigdzie nie bylo używanego w tym kolorze (niestety na początku lutego się z nim rozstajemy, bo córcia zaczyna wyrastać - ma prawie rok! ) Gondolkę zakupiliśmy na Allegro używaną z Silver Joey i nie żałuję, bo stan był idealny, pozatym była używana niecałe 5 miesięcy. Sprzedaliśmy na Allegro za kwotę 10zł niższą niz zakupiliśmy Kiedy córcia zaczynała siadać dokupiliśmy siedzisko spacerowe nowe, w używanych bałam się właśnie że tapicerka będzie poplamiona, bądź wyblakła. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkedzierski30 Re: Mutsy Urban Rider Next 05.01.10, 15:12 Dziękuję za wszystkie opinie, zdecydowaliśmy się na używany z allegro za trochę ponad 2450zł już razem z przesyłką kurierem. Na razie go "zarezerwowaliśmy" bo skąd tu od ręki wziąć takie pieniądze. Nie ma okrycia na nóżki ale ma jakiś śpiworek, do gondoli ma budkę i okrycie na nóżki, ma fotelik play2go i na tym najbardziej nam zależało - jest w stanie idealnym, przynajmniej na fotkach wygląda bosko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś