mamamalej1 04.01.10, 15:10 może wiecie? poluje na te klocki legopodobne zdjęli je ze sklepu koło 15 grudnia mimo,że sporo leżało w koszach. podejrzewam,że będą w niziutkiej cenie na wyprzedaży ale kiedy? w tamtym roku zaczęła się 8 styczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anjaand Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 04.01.10, 15:20 Widziałam ogłoszenie że od 7 stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalej1 Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 04.01.10, 15:23 kłaniam się niziutko super Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 04.01.10, 15:25 Nie ma za co - udanych łowów Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Klocki z biedronki 04.01.10, 17:50 Ale te klocki to bez rewelacji... my mamy statek piracki, mąż "walczył" z nim przez 2 godziny i nie złożył, poddał sie w połowie, bo elementy słabo do siebie pasowały, cały czas coś się rozłączało, odpadało. W zabawie to w ogóle podejrzewam, że każde dotknięcie przez dziecko to zabawka w częściach. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalej1 Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 04.01.10, 19:13 ale dla niespełna 4 latka są wystarczające. on nie buduje tego co na pudełku ale wymyśla własne pojazdy z dopalaczami chciałam kupić 2 pudła- miałby duuuuuużo kół Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 04.01.10, 20:57 Moja prawie piecio latka też woli własne konstrukcje niż te gotowe zestawy. Dokupiliśmy na allgro takie duże płytki jako podstawy i tworzy Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 05.01.10, 10:47 A nie wiecie czy coś oprócz tych klocków będzie na wyprzedaży? Będą jeszcze jakieś zabawki? Córka za niecałe 2 tygodnie będzie świętować 4-te urodziny i nie wiem czy czekać na wyprzedaż zabawek w Biedronie czy nie warto i lepiej coś przez net zamówić. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalej1 Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 05.01.10, 15:14 razem z klockami sprzątneli domki wadera i takie wielkie fajne gitary więc pewnie wyrzucą razem Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 05.01.10, 16:04 mnie by interesował grający i świecący komisariat policji który był przed świętami. Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 05.01.10, 17:45 u mnie własnie leżą 3 garaze,i z 5 farm z wadera,teraz sa po 59 zł,ciekawe czy beda taniej.W zeszłym roku sporo tego było---kupiłąm pare perełek z apare groszy--ciekawe jak teraz-kosze prawie puste ,moze dorzuca coś z magazynu.Choc w mojej biedronce raczej nic nie chowali--u mnie ludzia potrafia wszystko wykupic w tym samym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia-s Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 06.01.10, 09:47 Wczoraj byłam w Biedronce, w moim miasteczku i był jakiś komisariat policji w takim wielkim pudle, jego "teraz jeszcze tańsza cena", to 79 zł. Nie wiem, jaka była jego cena przed świętami, teraz jest ta. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 06.01.10, 11:00 U CIEBIE PO 79 A U MNIE W POZNANIU PO 89, PRZED ŚWIĘTAMI KOSZTOWAŁ COŚ OK 100ZŁ ALE NIE PAMIĘTAM CZY 99 CZY 109 Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 06.01.10, 17:48 A nie macie wrażenia że zeszłoroczna oferta zabawkowa była ciekawsza? Co jutro może być? Czy tylko zabawki tegoroczne czy też jakieś starsze zapasy magazynowe? Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 06.01.10, 20:56 też mi sie wydaje ze było wiecej zabawek.Dzis poszłąm na spokojnie popatrzeć czy warto bedzie jutro isc rano,w sumie kosze na srodku puste na towar,ale tych zabawek mało,sporo tych policji-- komisariatów,garaży wadera i farmy i ze dwie smieciary z wadera.Zobaczymy czy dołożą.Ten komisariat ponad 100 kosztował,chyab 109 albo 119 Odpowiedz Link Zgłoś
luizka.s Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 06.01.10, 21:29 Komisariat i straz byly w cenie 109 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn byłyście? warto? 07.01.10, 08:28 j.w... czy warto iść do tej biedronki? skąd wiecie o wyprzedaży? w poznańskiej biedronce nic nie było wczoraj napisane byłam wczoraj we factory w Luboniu i powiem wam że jeszcze na tek beznadziejną wyprzedaż w tym roku nie trafiłam, same starocie były... Odpowiedz Link Zgłoś
anmaja76 Re: byłyście? warto? 07.01.10, 08:35 Pacynki, garaz i domek Wadera, zestaw mebli dla Barbie po 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: byłyście? warto? 07.01.10, 09:03 a oprócz zabawek? rok temu były np gofrownice i tostery... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: byłyście? warto? 07.01.10, 09:22 A mnie interesują gry Ravensbrger'a - zdążyłam kupić Kiki - Ricky i Wyścig Pingwinków - dzieci zachwycone. Teraz chętnie kupiłabym kolejne dwie Zwłaszcza jak zobaczyłam w promocyjnej cenie w Tesco Kiki - Ricky za 59,90 (w Biedronce po 34 zł). W gazetce nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
anmaja76 Re: byłyście? warto? 07.01.10, 09:46 Każda Biedronka ma inne promocje bo w każdej zostało coś innego - u mnie w Olsztynie zostały maszynki do mięsa, tostery ale nie były przecenione. W promocji był jeszcze czajnik, rajstopki dziecięce, znicze i inne których nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
nana2005 Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 07.01.10, 10:30 w Warszawie na Witolińskiej : policja i kuchnia po 70 zł lalka tęcza po 20 zł mebelki chyba łazienka 30 zł parking i farma wadera po 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś
viki1 Re: Biedronka W-wa 07.01.10, 11:26 Na Tarchominie ul.Światowida w Biedronce jakieś resztki jeden konik bujany -99zł lalki bobasy 50zł mebelki dla lalek-kuchnia lub pokój 30zł zabawka grajaca sksofon -10zł kuchnie były po 50 zł o ile sie nie myle (wszystkiego po kilka sztuk ) były jakies gitary ,alenie wiem jaka cena i jedno auto wadera po 30 zł i chyba ulice tez po 30zł jakieś ubrania lezały ale w normalnych cenach Z tego wszystkiego kupiłam tylko ostatnią pare różowych rękawic na śnieg dla córki,troche za duże ,ale będa w sam raz za rok po 7zł,a w tamtym roku kupowałam niebieskie takie po 0,99zł Marna ta wyprzedaż w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Biedronka W-wa 07.01.10, 11:33 u mnie S-wiec. garaz,domek dla barbi,farma,smieciara,betoniara wadera--30 zł gitara--30 zł jakieś auto wywrotka-30 zł szlafroczki--ale małe tylko---10 zł bluzeczki jakies letnie po 3 zeta. Mało w tym roku,w zeszłym roku wiecej było tego i na dodatek wiecej domowego. zeszyty bruliony po 1 zł. Ja kupiłam farme za 30 zł---warto bo z 60 Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 07.01.10, 12:21 W Kolobrzegu cieniutko. W tamtym roku było o niebo lepiej. Dużo było ubrań, zabawek i artykułów samochodowych i dla majsterkowiczow. Teraz kompletna padaczka. Byłam dzisiaj i kupiłam spodnie dresowe bawełniana po 10 zł, były też komplety z bluzą też po 10 zł ale z poliestru. Kupiłab buty zimowe dla mlodego na zmiane po 20 zł, widziałam 2 pary zamszowych zimowych męskich po 30 zł, zestaw straz pożarna po 70, jakieś kurtki zamszowe też po 70, plecaczki z kapciami, bodziaki i koszulki dla niemowląt, rajstopki dla maluszków, jakieś hamaki i stoliki. A kupiłam jeszcze gitarę bo młody chciał na Mikołaja ale kosztowała 60 zł a teraz 30. Generalnie bryndza. Bylam też w Inter Marche i tu ciekawiej bo kurtki dziecięce po 15,99, tenisówki po 1,99, komplety kuchenne - ręczniczek rekawica łapka po 3,99, bluzki i bluzeczki dzewczęce. Hehe w zasadzie narzekam a 100 zł wydałam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn byłam - poznań na łukaszewicza 07.01.10, 13:10 u nas dosyć dużo zabawek, nie było wadera, były: -rękawiczki narciarskie po 7zł -budziki disney z kubusiem, dzwoneczkiem, carsami po 7zł -lalki barbie po 10zł -zestaw lalka a'la barbi i ubranka po 30zł -policje i straże (remizy) po 70zł -plecaki+kapcie takie pluszowe po 10zł -duża (coś jak A4) metalowa kasetka na pieniądze po 7zł!!! -trąbki, gitary i saksofony po 10zł (gitar już nie było) -buty dla dzieci "śniegowce" po 20zł pełno jakiś rajstop po 3zł, bluz z polaru po 30zł i wiele, wiele innych rzeczy kupiłam: budzik z carsami, rękawiczki narciarskie, 2 lalki barbie, trąbkę, buty śniegowce, plecak+kapcie. Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: byłam - poznań na łukaszewicza 07.01.10, 14:17 U nas z zabawek jakieś pacynki, lalki bobasy i tyle. Kupiłam za to na zapas oryginalne lalki Barbie po 10 zł- warto w Kauflandzie obok identyczne kosztują 25 zł. Jak ktoś ma dziewczynki w rodzinie i wśród znajomych do obdarowania to prezent jak znalazł na jakieś przyszłe urodziny. Do tego fajne kolorowanki nie z wyprzedaży tylko z bieżącej oferty po 5 zł- Barbiowe były z wycinankami, dla chłopców też fajne. Z tekstyliów bez szoków ale Pani powiedziała mi, że jutro będą dokładać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalej1 Re: byłam - poznań na łukaszewicza 07.01.10, 16:40 w Łodzi nędza nic ciekawego objechałam 3 biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: byłam - poznań na łukaszewicza 07.01.10, 21:43 Ja co prawda z malej miesciny, ale u nas też nędza. Mialam nadzieję, ze bedą art. przem,yslowe, konkretnie chcialam dokupić sztućce, ktore byly jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
chean33 Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 08.01.10, 12:52 Czy spotkałyście może gdzieś teatrzyk z pacynkami? Miałam nadzieję, że doczekam się aż go choć troszke przecenią... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla teatrzyk 08.01.10, 17:31 w mojej biedronce wczoraj byla 1 szt. kosztowal 70 zł Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: teatrzyk 08.01.10, 17:36 u mnie też był jeden, miał podarty karton, cena 30zł, nie kupiłam bo moi chłopcy nie chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn a do kiedy ta wyprzedaż? bo chyba będą dokładać 08.01.10, 17:39 dzisiaj nie było już rękawiczek po 7zł, były za to organizery na biurko z wyposażeniem po 10zł - oczywiście kupiłam w dwóch pozostałych biedronkach do których dzisiaj specjalnie pojechałam nie było w ogóle wyprzedaży!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz211 Re: a do kiedy ta wyprzedaż? bo chyba będą dokład 08.01.10, 20:57 w Lodzi , na Teofilowie byly budziki po 7 pln, rekawice narciarskie po 7pln , komplety bielizny dla dzieci- koszulka + majetczki po 3 pln, lampki dla dzieci -rozproszone swiatlo ( krowki, autka itd) po 7 pln, bezrekawniki dla dzieci na polarku- fajne wzornctwo po 10 pln, komplety bizuterii po 3 pln, 3 pary majtek dla dzieci po 3 pln, rajstopki dla dzieci 3 pln, sniegowce 20 pln, skarpetki dla dzieci po 1 pln, koldry po 30 pln , dresy dla dzieci ( kurtka + spodnie ) po 10 pln, z zabawek zostaly tylko lazienki , spiworki dla maluchow ( nie pamietam po ile ) , ja kupilam komplet bielizny dla chlopca ( wzielam 3 komplety ) , z 5 par skarpetek, 1 dres , 2 bezrekawniki ( w tej samej kolorystyce co dres ) ,lampke - krowke , i 1 komplet bizuterii ( tandetny mimo wszystko, ale nawet ladnie sie prezentuje- naszyjnik i kolczyki) . Odpowiedz Link Zgłoś
chean33 Re: teatrzyk 08.01.10, 22:05 Dzięki za info Ja spotkałam dzisiaj w Skoczowie, ale był nadal po 109 i pani z obsługi poinformowała mnie, ze niestety nie będą wcale przecenione... Czyli z tego wynika, że wszystko zależy od konkretnej biedronki. Jutro więc jeszcze gdziesz poszukam. Kupiłam obrotowy organizer na biurko za 10 zł i budzik z Dzwoneczkiem za 7 zł. Chciałam też kupić lampkę zebrę, ale na kasie pani stwierdziła, że jest niekompletna Jak się okazało ukradli zasilacze ze wszystkich pudełek. Trzeba więc sprawdzać... Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Biedronka - kiedy wyprzedaż ? 08.01.10, 22:10 W Tychach widziałam kolejkę drewnianą za 50zł. Nie wiem czy to okazja, bo nie znam ceny wyjściowej, ale może kogoś to zainteresuje. Aha, to ta Biedronka przy Armii Krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Biedronka Warszawa prośba 09.01.10, 15:25 Gdby ktoras z warszawianek widziała w swojej biedronce kuchnie ta małą dla lalek barbie za 30zl to bardzo prosiłabym o zakup i kontakt na pocztę gazetową. U nas w Legionowie zostały tylko łazienki. Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś