Dodaj do ulubionych

allegro-pytanie techniczne do sprzedających

07.01.10, 22:34
jeśli nie uda mi się czegos sprzedać aukcja jest dla mnie widoczna w
moich niesprzedanych- czy ta aukcja po jakims czasie mi zniknie, czy
jeśli po dłuższym czasie bedę chciała wystawic przedmiot ponownie
możliwe będzie w jakiś sposób odzyskanie tej aukcji?
z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • madzik0711 Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 07.01.10, 22:50
      Niestety zniknie Ci, chyba po miesiącu. Ja się tak załatwiłam chyba
      z 5 i znów od nowa robiłamsad
    • pasik Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 07.01.10, 23:02
      znikają po 3 miesiącach później nie ma szans na odzyskanie no chyba że wrzucisz do jakiegoś archivera.
      Przynajmniej dawniej tak było.
      • magda79pn Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 08.01.10, 00:17
        a wiecie może gdzie ustawić (czy jest taka opcja na stałe) żeby przy oglądaniu
        przedmiotów obserwowanych, sprzedawanych itp pokazywały się miniaturki zdjęć?
        coś mi się pomyliło chyba w kompie i co otwieram "moje allegro" to ciągle niema
        tych cholernych miniaturek, zaznaczę na dole że chcę miniaturki i one po
        wylogowaniu znowu znikają... strasznie mi to utrudnia obserwowanie...
        • patatajowa Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 08.01.10, 09:55
          magda79pn napisała:
          > coś mi się pomyliło chyba w kompie i co otwieram "moje allegro" to ciągle
          niema tych cholernych miniaturek, zaznaczę na dole że chcę miniaturki i one po
          wylogowaniu znowu znikają... strasznie mi to utrudnia obserwowanie...
          > no tez to ostatnio zauwazyłam, same ułatwienia wprowadzają sad
          do tej pory miałam w niesprzedanych aukcje nawet przez kilka miesiecy i nie
          znikaly, moze ostatnio cos zmienili.
          na pewno znika mozliwosc wystawienia komentarza zaległego, ja ostatnio
          wystawialam kilka komentarzy zaległych "hurtowo" i do aukcji z konca
          pazdziernika nie mogłam bo info że" nie została znaleziona". a kiedys to mozna
          było nawet wystawiac do aukcji sprzed dwóch lat. t
          tak samo denerwuje mnie komunikat " nie mozesz dodac tej aukcji do obserowanych
          bo juz obserwujesz" wink po co to komu?
          • patatajowa Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 08.01.10, 09:57
            z ułatwień to jeszcze zauwazyłam ze wrowadzili brak mozliwosci zmiany kategorii
            wystawienia. jak sie pomyliłam i chciałam zmienic to nie da rady, trzeba
            zakonczyc aukcjie i wystawiac od nowa sad
            • magda79pn Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 08.01.10, 17:45
              patatajowa napisała:

> z ułatwień to jeszcze zauwazyłam ze wrowadzili brak mozliwosci zmiany kategorii
              > wystawienia. jak sie pomyliłam i chciałam zmienic to nie da rady, trzeba
              > zakonczyc aukcjie i wystawiac od nowa sad
              ----------------
              TEŻ TO ZAUWAŻYŁAM...
          • pasik Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 08.01.10, 10:50
            np dla mnie bo potrafiłam przegladąć daną kategorię kilka razy i zdarzało się dodawać tą samą aukcję do obserwowanych.
            Więc strzał w 10 tkę na moje potrzebysmile
          • busy_bee do patatajowa - komentarze 15.01.10, 20:42
            patatajowa napisała:

> na pewno znika mozliwosc wystawienia komentarza zaległego, ja
            ostatnio
            > wystawialam kilka komentarzy zaległych "hurtowo" i do aukcji z
            konca
            > pazdziernika nie mogłam bo info że" nie została znaleziona". a
            kiedys to mozna
            > było nawet wystawiac do aukcji sprzed dwóch lat.

I dalej mozna - tylko jest z tym ciut wiecej zachodu - najlepiej jak
            masz stare maile informujace o sprzedazy, albo musisz znac nick
            Kupujacego + nr aukcji przedmiotu:

www.allegro.pl/help_item.php?item=2061

• azyli Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 08.01.10, 13:47
      Mnie denerwuje najbardziej brak możliwości dodawania do obserwowanych
      zakończonych aukcji i oczywiście brak możliwości zmiany kategorii.
      • magda79pn Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 08.01.10, 17:46
        WIĘC CO Z TYMI MINIATURKAMI? DA SIĘ COŚ ZROBIĆ CZY NIE?
        • olibor Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 08.01.10, 18:44
          tam na dole strony jest taki znaczek malutki "aparatu" i to jest właśnie opcja tych miniaturek, wystarczy na to kliknąć.
          • magda79pn Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 09.01.10, 09:38
            olibor napisała:

> tam na dole strony jest taki znaczek malutki "aparatu" i to jest właśnie opcja
            > tych miniaturek, wystarczy na to kliknąć.
            ----------------------
            klikam na to co najmniej 20 razy dziennie, po każdym wylogowaniu miniaturki
            znikają i trzeba znowu klikać... najbardziej wkurzające jest to że aby kliknąć
            na ten znaczek to trzeba "przewinąć" całą stronę ponieważ umiejscowili go na
            dole a nie na górze...
      • weronisia_net mozna zmienić kategorie!!! 16.01.10, 11:30
        o ile jeszcze nikt nie zalicytował to mozna zmienic wszystko nie wiem co robicie nie tak ze nie mozecie zmienic kategori?
    • czarna.perla Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 15.01.10, 13:44
      nie ma żadnego sposobu na przechowanie tej aukcji?
      • tanika01 Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 15.01.10, 13:56
        można skopiować cały "kod źródłowy" np do worda i za jakiś czas wystawcić aukcje
        od nowa wklejając go. Niestety cene, tytuł itp trzeba od nowa wpisać
        • beata985 Re: allegro-pytanie techniczne do sprzedających 15.01.10, 15:38
          o tototo, też właśnie wpadłam na to.
          wchodzisz na edytor tekstowy, zaznaczasz wszystko i kopiujesz do
          worda, notatnika. Jak masz zdjęcia z fotosika to też-wszystko.
          potem wklejasz to do allegro i gotowe-tylko obrobić trzeba od nowa
          niestety
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka