babeth 09.01.10, 07:27 Spódniczkę mamy. Interesuje mnie body 110 cm- do 116 cm (szczuplutka 6 latka) i baletki (rozmiar 26/27). Widziałyście gdzieś (HM, Cubus, Decathlon gdzie indziej...) w dobrych cenach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara_0204 Re: strój do baletu gdzie 09.01.10, 08:56 decathlon - ładne body gimnastyczne i baletki skórzane. Ceny jak to w decathlonie - przyzwoite. HM - baletki płócienne Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: strój do baletu gdzie 09.01.10, 09:18 strój - w wiekszości sklepów sportowych + np. H&M baletki - nie polecam 'baletkopodobnych' z H&M, itp. Zainwestuj w niewiele drozsze bardziej profesjonalne firmy np. Akces. Nic sie z nimi nie dzieje nawet po praniu w pralce, a przede wszystkim nie gryza w palce, bo sa bezszwowe i gumki nie gniotą, bo sama naciagasz gumke, ktora jest na obwodzie. Uszyja Ci nawet na zamowienie. Mozna je kupić on-line lub w ich sklepach. Ja trafiłam na nie (poza Krakowem) w wiekszym sklepie sportowym www.akces.biz/linki/sklepy.html Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: strój do baletu gdzie 09.01.10, 10:33 jakie ceny: za body gimnastyczne w Decathlonie czy w HM? A baletki z firmy www.akces.biz/linki/sklepy.html o których pisze A-e-p czy to chodzi o tekstylne czy skórzane. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: strój do baletu gdzie 09.01.10, 11:19 Polecam baletki skórzane Abakusa a-b-a-k-u-s.pl/sklep/index.php?cPath=21 Sprzedają je takze w Smyku, tylko nie wiem, czy tam akurat sprzedają modele ze skóry naturalnej, bo ze sztucznej na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: strój do baletu gdzie - do babeth 09.01.10, 13:38 Corka od trzech lat uzytkuje chyba juz 5-ta pare materiałowych z satyny (biała i rózowa). Piore w pralce i nic sie nie dzieje. Skórzanych nigdy nie chciala miec - woli błyszczace . Skorzane podobno sie rozciagaja i nie trzeba kupowac rozmiar wieksze. Kupuje taki rozmiar baletek z satyny jak aktualny rozmiar buta, ale corka ma b szczupła stope. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: strój do baletu gdzie 09.01.10, 13:47 Jesli chodzi o baletki Abakusa, to zwroccie uwage ze sa szyte na obwodzie palcow a z Akcesu nie (sa klejone na podeszwie) i dlatego w grupie u mojej corki na balecie nikt Abakusa nie lubi i nie uzywa, bo gniota w palce. Pza tym nie mozna regulowac obwodu. W Aksesie jest mała gumka w tuneliku, ktora sciagamy i zawiazujemy na kokardke. Taki model jak u Abakusa odradzała tez nauczycielka na balecie. Body w H&M z mała materiałowa falbanka kosztuje chyba 29,90. Sa tez droższe z tiulowymi spódnicami, ale na zajeciach u corki nie wolno takich nosic - zasłaniaja podobno sylwetke i dla jej nauczycielki sa strojami karnawałowymi a nie body W Decathlonie nie kiupowałam. W sklepach sportowych cena ok. 40zł. Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: strój do baletu gdzie 09.01.10, 19:28 Proszę zalinkuj mi które baletki ma twoja córka z Akcesu. Jeśli chodzi o strój to już skompletowałam. Spódniczkę miałam a śliczne body gimnastyczne kupiłam w SH- do sieciówek mam sporo kilometrów. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: strój do baletu gdzie 09.01.10, 20:26 www.akces.biz/gif/baletki%20i%20pointy/Baletki-atlasowe.jpg Miałysmy białe i różowe. Nistety brudza sie, ale córka sie uparła, ze nie chce czarnych... Musze wiec od czasu do czasu je wyprac w pralce na 30 stopni. Najpraktyczniejsze sa czarne - wiekszosc dzieci na balecie ma własnie taki kolor. Odpowiedz Link Zgłoś