romarzena 16.01.10, 14:41 Forumki może będziecie dzisiaj niedaleko Benettona przy Rynku i mogłybyście mi kupić płaszczyk, proszę piszcie na priv gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina79 Re: Do mam z Krakowa 16.01.10, 19:55 Ja na Rynku będę najwcześniej w poniedziałek. A który płaszczyk Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Do mam z Krakowa 16.01.10, 21:06 Chodzi mi o płaszczyk w r.S o którym pisałaś w wątku o kurtkach Benettona, próbowałam sie dodzwonić do tego sklepu, ale cały dzień nikt nie odbierał telefonu, chciałam zapytać czy jeszcze ten płaszczyk jest dostępny i o wymiary, mam już kupiony jeden płaszczyk w tym rozmiarze z szalowym kołnierzem, ale okazało się, że jest ogromny, nie wiem też czy jutro mają otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Do mam z Krakowa 16.01.10, 21:19 Tak, jutro mają otwarte. A ten płaszczyk fioletowy jest mniejszy niż ten z szalowym kołnierzem bo moja córa w tamtym się topiła a ten jest tylko trochę za duży. Na przyszły rok będzie dobry. Za jakieś pół godzinki mogę Ci napisać jego wymiary bo mamy taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Do mam z Krakowa 16.01.10, 21:23 Malwina, a moglabys podeslac mi fotke tego plaszczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Do mam z Krakowa 16.01.10, 21:26 Mam już wymiary Długość- 64cm, szerokość między paszkami- 38cm, dł. rękawa od paszki- ok 35cm. Na 99% jestem pewna że nawet jakbyś się dodzwoniła to nie odłożą Ci płaszczyka, pracują tam wyjątkowo "wstrętne" dziewczyny. Nie znam drugiej tak fatalnej obsługi w żadnym sklepie jak Benetton w Rynku. Gdyby nie to, że mają tam dział dziecięcy to omijałabym ten sklep szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Do mam z Krakowa 16.01.10, 21:29 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2123702,2,1,benetton.html to ten po lewej, natomiast ten po prawej widziałam w Bonarce. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Do mam z Krakowa 16.01.10, 21:34 Dzieki, to nie ten A nie bylo na Rynku innych fioletowych, takich na guziki? Te z Bonarki ogladalam, ale wydaja mi sie malo cieple, ten material jest taki delikatny, przewiewny... Kupilabym go tylko dla wygladu, gdyby kosztowal 100 zl, ale chyba wciaz sa po 149??? Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Do mam z Krakowa 16.01.10, 22:46 Dziękuję za podanie wymiarów, ten płaszczyk by pasował na moją córeczkę, ten który już mamy z szalowym kołnierzem sięga jej niemal do kostek, masakra! Jeśli będziesz w sklepie w poniedziałek mogłabyś go dla mnie kupić, oczywiście pokryję koszty, chyba, że wcześniej znajdzie się inna pomocna forumka . Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Do mam z Krakowa 16.01.10, 22:50 Tak, kupię Ci go jeśli mi się tylko uda dotrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Do mam z Krakowa 16.01.10, 22:51 Te fioletowe widziałam jakiś tydzień temu, teraz już zostały chyba tylko małe, ale dokładnie na nie nie patrzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Do mam z Krakowa 16.01.10, 23:21 A czy obnizyli juz cene bluzeczek z aplikacjami? Byly po 69. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Do mam z Krakowa 16.01.10, 23:40 Narazie cały czas jest-50%, mam nadzieję, ze w tym tygodniu będzie już -70%, chociaż nie wiem czy to jeszcze nie będzie za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: Do mam z Krakowa 16.01.10, 23:43 Ja kupowałam w Silesi w Katowicach jak chcesz tyo adzwoń tam może jeszcze mają, to podjade i Ci wezme. Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Do mam z Krakowa 17.01.10, 08:53 Ok zadzwonię do Silesi, prześlij mi na priv swój nr tel to oddzwonię do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Do mam z Krakowa 17.01.10, 10:07 Dodzwoniłam się do Silesi, niestety nie ma już płaszczyków, a na Rynku nie odbierają telefonu W dalszym ciągu proszę Was forumki jeśli będziecie na Rynku o zakup płaszczyka dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Do mam z Krakowa 17.01.10, 22:47 Czy mogę prosić e-mamę z Krakowa o sprawdzenie czy interesujący mnie płaszczyk jest jeszcze dostępny na Rynku i jego zakup, byłabym b.zobowiązana, proszę o kontakt na priv gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś