katrem 28.01.10, 11:22 Zastanawiałam się nad wychwalanym Giantem Amatorem, ale teraz wpadły mi w oko rowerki Merida. Podpowiedzcie, który model będzie lepszy dla 4-letniego chłopca: allegro.pl/item895940199.html czy allegro.pl/item892799267.html ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: Rowerek dla 4-latka 28.01.10, 11:29 Kasiulka ostatnio zakładałam sama taki wątek i jeszcze jeden był, looknij na nie jest tam i o Giantach i o meridzie. Ta Meridę ze szczecina to dzisiaj albo jutro pojedziemy przymierzyć do naszej Alki a dokładniej Alkę do niej... Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: Rowerek dla 4-latka 28.01.10, 13:52 Dzięki Kasiu, zaraz poszukam, bo jakoś przeoczyłam chyba. Daj znać po przymierzaniu Ali Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Rowerek dla 4-latka 07.02.10, 20:51 Kasia jutro będziemy dopiero ją mierzyć. Byliśmy wtedy jak pisałam ale z powodów śniegów facet zamyka dużo wcześniej i pocałowaliśmy klamkę a potem Alka miała zapalenie oskrzeli. Jutro się wybieramy przed zamknięciem sklepu... Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: Rowerek dla 4-latka 07.02.10, 22:24 ostatnio zakladalam taki watek. Dlugo sie zastanawialam nad merida. Ale nie mialam okazji jej zobaczyc. W koncu zdecydowalam sie na gianta. Jest rewelacyjny. Naprawde jakosciowo wykonanie pierwsza klasa. Prowadzi sie swietnie. Moja 4latka ma okolo 104cm tak mi sie wydaje. I przyznam ze jest dobrze ale moglaby do wiosny jeszcze z 2 cm podrosnac na pewno nie bedzie mogla sie w na poczatku lata uczyc jezdzic na dwoch kolkach. ALe szczerze mowiac nie planowalam zeby sie uczyla. Mimo nisko obnizonego siodelka do ziemi dostawala palcami. Ale jezdzilo jejsie dobrze. Ponoc merida mniejsza wiec powinno byc lepiej. Ale planuje rowerek wykorzystac dla drugiego dziecka wiec chcialam byc pewna jakosci. No i pewno go pozniej jeszcze dobrze sprzedam na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Rowerek dla 4-latka 11.02.10, 14:02 Byliśmy i mierzyliśmy. Z racji niskiego wzrostu Alki przymierzałam ją do Rhino bo ma mniejszą ramę i mi się bardzo, bardzo podoba - Alce też. Myślę, że do wiosny jeszcze trochę ona podrośnie i wtedy będzie super. Nie było jak za długo ją przymierzać bo akurat facet przede mną był chwile i kupił jedyny jaki był w sklepie więc siadła tylko na chwilę, no ale do pedałów dosięgała, sama ruszyła, więc powinno byc ok. Odpowiedz Link Zgłoś