monikawbj 01.02.10, 08:41 urodziny wprawdzie są w marcu,ale już zastanawiam się nad prezentem. Ma ktoś jakiś oryginalny pomysł? Zawsze chciał mieć motor ale to trochę za duży wydatek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meitaimama Re: 40 urodziny faceta 01.02.10, 09:00 ja byłam ostatnio na 40 gdzie Jubilat dostał kask taki stary jak wojskowy, zgniła zieleń z napisem farbą namalowanym " 40-to latek" więc może coś w tym stylu...zawsze to nie motor ale dodatek do niego Odpowiedz Link Zgłoś
margolciar Re: 40 urodziny faceta 01.02.10, 09:50 dowiedz się gdzie mozna wykupic jazdy ścigaczami i cos takiego mu podaruj Odpowiedz Link Zgłoś
flora_palmieri Re: 40 urodziny faceta 01.02.10, 10:26 To może tort - motor? Jest taka dziewczyna, która robi cuda: thecakegirl.carbonmade.com/projects/2040080 Nawet samo oglądanie tych bajkowych słodyczy poprawia mi humor A poza tym przyjęcie-niespodzianka? To zawsze jest miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: 40 urodziny faceta 01.02.10, 11:13 Moj maz rowniez w marcu konczy 40 lat Myslałam o niespodziance w postaci pobytu u Benedyktynów w Tyńcu. Chodzi o to aby odpoczał, wyciszyl sie - bynajmniej nie jest religijny. Po wybadaniu okazało sie ze pomysl nie był najlepszy - wolałby chociaż godzinny pobyt w 'domu uciech' Nie było mi do smiechu... Sadze, ze zrobie niespodzianke w postaci kilku dni spedzonych razem w fajnym miejscu, poza domem, bez dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: 40 urodziny faceta 01.02.10, 12:09 mój tez 40-latek w tym roku myslałam nad wyjazdem zwiedzaniowym (wspólnym) na kilka dni do stolicy w której jeszcze nie byliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: 40 urodziny faceta 01.02.10, 17:31 Zwiedzanie/poznawanie stolicy, ew. jakiegos nieznanego miasta to super pomysł. Juz dwa razy tak spedzalimy moje urodziny, ze wskazaniem na zakosztowanie rozrywek, jedzenia czy atrakcji danej stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
monikawbj Re: 40 urodziny faceta 02.02.10, 07:51 o torcie tez pomyślałam. Co do wyjazdów myślałam również o wyjeździe chociaż na weekend do jakiegoś SPA Tak poczucie humoru to On ma Zainteresowania? hmm wiecie, że UFO naprawdę istnieje Wszechobecny kosmos....przepowiednie o końcu świata.. Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: 40 urodziny faceta 01.02.10, 11:09 Ja kiedyś zainspirowana kims tutaj na forum, podarowałam mężowi kalendarz z moimi nagimi fotkami. Zdjecia robił mi bardzo fajny fotograf , wyszły cudnie on również wdrukował je w kalendarz bo ja chciałam do takiego osobistego biurowego. Tak więc może coś takiego osobistego i dosyc orginalnego ))) Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: 40 urodziny faceta 01.02.10, 12:47 ciężko trochę tak doradzić, napisz czy się czymś interesuje, motoryzacja, sport, majsterkowanie? czy lubi podróżować, czytać, interesuje się historią, kocha jakiś zespół no i podstawowe pytanie czy ma poczucie humoru???? i czy ceni podarunki robione własnoręcznie lub przynajmniej czy doceni sam pomysł ofiarodawczyni. wiele osób poleca stronkę toysforboys, tam chyba większość to prezenty z jajem mój np ucieszyłby się ze skoku ze spadochronem, ale to jest dla mnie za drogie, ale już np lot szybowcem jest do zrealizowania, jest tka stronka chyba wyjątkowe prezenty, tam są takie właśnie "z adrenaliną" no i jeszcze kwestia ile chcesz wydać na taki prezent, bo nie sztuka jeśli ktoś Ci coś poleci, a będzie nie osiągalne cenowo, takze podsuń jeszcze jakieś wskazówki, może coś wymyślimy Odpowiedz Link Zgłoś
flora_palmieri Re: 40 urodziny faceta 01.02.10, 12:58 O sklepach typu toys for boys itp. już było przed gwiazdką. Jak dla mnie te prezenty są po prostu prymitywne i głupie. A jedna z forumek słusznie zauważyła, że może jakiemuś niewybrednmu nastolatkowi by się podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: 40 urodziny faceta 01.02.10, 14:22 Skoro masz dużo czasu to może uda Ci się zdobyć bilety na jakiś fajny koncert albo do teatru. Nie wiem jak gdzie indziej, ale w Warszawie zdobycie fajnych biletów zazwyczaj graniczy z cudem. Jakbym ja miała dużo kasy to bym mojemu kupiła karnet na konkurs szopenowski. Odpowiedz Link Zgłoś
gloria-victis Re: 40 urodziny faceta 01.02.10, 14:34 cos z motorem - ale dosc kosztowne www.wyjatkowyprezent.pl/harley-davidson-na-weekend reszta prezentow motoryzacyjnych tego typu jest tansza ale dotyczy jednak przejazdzkami aut, quadow amfibii motorow jak na lekarstwo albo bilety na koncert ulubionego zespolu! Odpowiedz Link Zgłoś