olatata 01.02.10, 22:31 Niebawem odbędą się 80-te urodziny dziadka mojego męża, a tuż po nich 60-te urodziny mojego taty i nie mam pojęcia jakie prezenty ofiarować. Pomóżcie mi, bardzo proszę. Głowię się od miesiąca i nic mi nie przychodzi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdana Re: 80-te urodziny dziadka-jaki prezent, pomóżcie 01.02.10, 22:40 Bo jak wiadomo - wszystkie 80-latki są takie same i żadnych zainteresowań wlasnych, jako stare ramole, juz nie posiadają. Wybacz, ale strasznie mnie denerwują takie wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
e.mama.s Re: 80-te urodziny dziadka-jaki prezent, pomóżcie 01.02.10, 22:56 może wczasy, sanatorium albo wycieczka np do Krakowa albo bilety do teatru, na operetkę Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: 80-te urodziny dziadka-jaki prezent, pomóżcie 02.02.10, 00:02 jak wycieczka do Krakowa, to ja moge pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
aromat_jabola Re: 80-te urodziny dziadka-jaki prezent, pomóżcie 02.02.10, 09:55 verdana napisała: > Wybacz, ale strasznie mnie denerwują takie wątki. A mnie strasznie denerwuje, że znów cię widzę na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: 80-te urodziny dziadka-jaki prezent, pomóżcie 01.02.10, 23:09 Dobrą wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
latajacamysz Re: 80-te urodziny dziadka-jaki prezent, pomóżcie 01.02.10, 23:14 Czym się interesuje? co lubi ? i ewentualnie na co dzień go nie stać? Super koniak z wyższej półki lub inny alkohol ulubiony. Książka lub cała kolekcja/seria. Program do nauki języka obcego, np chińskiego. słuchawki do muzyki lub do oglądania tv gdy inni w tym czasie rozmawiają - niektórzy starsi ludzie tak mają, że za nic nie przegapią kolejnego odcinka ramka cyfrowa To są prezenty jakie nasi dziadkowie i tatusiowie dostali w ostatnim czasie. przedział wiekowy 70-82 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: proponowalabym.. 02.02.10, 04:59 Ciepla wdowke dla dziadka koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianka2006 Obraz 02.02.10, 09:05 Weź zdjęcia dziadka i babci (razem lub osobno) i zanieś komuś kto zrobi z tego obraz w wybranej przez Ciebie technice. Kup ramę i gotowe! Albo drzewo genealogiczne całej rodziny ze zdjęciami. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: 80-te urodziny dziadka-jaki prezent, pomóżcie 02.02.10, 15:51 Sprowadź mu jakąś lale na godzinke. Może być przebrana za sanitariuszke z AK. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: 80-te urodziny dziadka-jaki prezent, pomóżcie 02.02.10, 15:55 Że dla dziadka męża nie wiesz- rozumiem , ale my tez nie wiem -mam nadzieje,że rozumiesz. Dla ojca prezent - nie rozumiem,że nie wiesz i to od miesiąca nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
olatata Re: 80-te urodziny dziadka-jaki prezent, pomóżcie 02.02.10, 21:07 Dziękuję za propozycje, a szczególnie za to, że nie zbagatelizowałyście tematu. ja na prawdę chciałabym, aby prezent był ekstra...Jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: 80-te urodziny dziadka-jaki prezent, pomóżcie 02.02.10, 22:31 Ta sanitariuszka z AK tak ci się spodobała? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: 80-te urodziny dziadka-jaki prezent, pomóżcie 03.02.10, 10:35 Moja babcia zamowila sobie na 80-te urodziny ROWER!!! Rower mial byc full wypas damka retro - cala rodzina sie skladala bo byl baaardzo drogi . Teraz babcia ma 89 lat i wczoraj zazyczyla sobie byc zabrana na lodowisko na lyzwy! Rece mi opadly po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś