agni71 10.02.10, 10:51 Nam bardzo pasowały kapelusze z H&M, ale takie z szerokim rondem. A gdzie jeszcze są fajne kapelusze na lato dla dzieci? Gdzie wy kupujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_i_p Re: Jakie kapelusze na lato i gdzie kupujecie? 10.02.10, 11:08 H&M - też wolałabym z szerokim rondem i więcej wzorów, w zeszłym roku dobrane kolorystycznie były chyba tylko do jednej sukienki. 5-10-15 - akurat kapelusze mają fajne. Z deka za pstrokate, ale czasem da się dobrać. th czy jakoś tak w Biedronce - mamy bardzo fajny kapelusik stamtąd. No name'y w małych sklepach na prowincji, stragany tzw. góralskie i sklepy z czapkami dla dorosłych - tam najłatwiej jest dostać jednobarwne kapelusze z pojedynczego płótna. W Astrze we Wrocławiu kupiłam fajny kapelusik Happy Kids. We Wrocławiu jest też dużo Broela i wyglądają bardzo ładnie, ale dla nas były za cienkie - dziecko ma resztki naczyniaka na główce i zależy mi na dokładnym chronieniu tego przed słońcem nawet kosztem zmniejszonej przewiewności. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Jakie kapelusze na lato i gdzie kupujecie? 10.02.10, 14:21 Zdecydowanie Broel, dla mnie jego cienka, przewiewna tkanina to wielki atut, no i jednobarwne, pastelowe kolory (biel, żółty, róż, błękit, mięta). Mają też spory wybór modeli z długim, czy mniejszym rondem np wśród ubiegłorocznych broel.com.pl/pliki/797/alexis-bro66-276-m.jpg broel.com.pl/pliki/798/alice-bro66-299-m.jpg broel.com.pl/pliki/806/fabi-broaa-006-m.jpg broel.com.pl/pliki/811/megan-bro66-452-m.jpg broel.com.pl/pliki/814/pam-rgb.jpg W zeszłym roku trafiłam w outlecie besta plus na świetne białe kapelusiki firmy Pupill. W tym roku czeka nas zakup nowego, białego kapelusza z Broela, bo nasz, po 3 latach bardzo intensywnego używania troche stracił swój pierwotny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Jakie kapelusze na lato i gdzie kupujecie? 10.02.10, 14:42 pia- masz dostęp do zdjęc z kolekcji letniej- czy jest coś fajnego dla chłopca(3l)-chodzi o kapelusz lub chustke "piratke" z daszkiem.dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: Jakie kapelusze na lato i gdzie kupujecie? 10.02.10, 14:54 My też od 3-ch lat obstajemy przy Broelu (my kupujemy w Maxmusie pod W-wą). Odpowiedz Link Zgłoś
ania19a Re: Jakie kapelusze na lato i gdzie kupujecie? 10.02.10, 15:53 a po ile w maximusie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: Jakie kapelusze na lato i gdzie kupujecie? 10.02.10, 18:00 To zależy, ale na ogół coś ok. 30 zł. Ich stoisko mieści się w hali A. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Jakie kapelusze na lato i gdzie kupujecie? 10.02.10, 16:56 Nie ma jeszcze zdjęć nowej kolekcji. Te które podałam są ze starej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Jakie kapelusze na lato i gdzie kupujecie? 10.02.10, 16:59 po co Wam kapelusze? teń śnieg NIGDY nie stopnieje Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jakie kapelusze na lato i gdzie kupujecie? 10.02.10, 20:24 eee tam, nie bądż taka pesymistką - ja juz bardzo intensywnie myslę o wakacjach. Nawet za spodniczkami szkolnymi na przyszly rok szkolny juz sie rozglądam Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Broel i Pupill 10.02.10, 20:26 Moze wiecie gdzie kupię w Warszawie? I jeszcze pytanie do uzytkowniczek - czy nie macie problemu ze zbyt wiotkim, opadajacym rondem? Acha, ja jeszcze czasem kupuję w Wójciku - mam np. dwa bardzo udane modele z kolekcji sprzed chyba 2 lat - czerwone z białym kwiatem i dzinsowe, tez z białym kwiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Broel i Pupill 10.02.10, 20:52 Kiedys w H&M. Rok temu kupilam fajny w next w komplecie z kostiumem i sie sprawdzil a jeszcze i w to lato posluzy. Poza tym kupuje juz czesciej czapki z daszkiem w benettonie, ale moja to juz "panna" i kapelusze nie bardzo pasuja Ewentualnie moze byc jeszcze bandanka Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Broel i Pupill 11.02.10, 11:00 ja tez juz od kilku lat nie kupuję kapeluszy, bo uwazam, ze córka jest za duza. Najlepiej sprawdzają sie u nas chusteczki-opaski z Kappahla, mozna w nich nawet pływać. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Broel i Pupill 11.02.10, 11:09 Kapelusze jednak najlepiej chronia twarz i oczy przed slońcem, dlatego my je lubimy Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Broel i Pupill 11.02.10, 15:15 agni71 napisała: > Kapelusze jednak najlepiej chronia oczy przed slońcem, > Oczy to chyba najlepiej chronia okulary sloneczne Mloda w tropikach pierwsza pare dostala juz w wieku 3 lat Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Broel i Pupill 11.02.10, 15:27 No własnie, ja sie spotkałam z opinią okulisty, ze dzieciom lepiej zakładać kapelusz lub czapke z daszkiem. No i mnie chodzi o ochrone całej twarzy przed słońcem. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Broel i Pupill 13.02.10, 09:45 moja córka pod kapeluszami i czapkami ma włosy mokre jak po kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Broel i Pupill 13.02.10, 09:49 No tak, każde dziecko jest inne. U nas np. kompletnie nie sprawdzaja się chusteczki na głowę - zsuwaja się, jesli zawiązane powyzej uszu, jesli uszy zakryte - za gorąco, a do tego ani twarz ogolnie ani oczyw w szczególnosci nie sa osłonięte. Czasm jeszcze moje dziewczyny nosza sam daszek, ale wtedy czubek glowy nie jest oslonięty Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Broel i Pupill 10.02.10, 22:53 Ten jeansowy z kwiatkiem z Wójcika też mamy, jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś