agni71 14.02.10, 00:28 Dajcie, proszę, znac, jak pojawia sie te bluzeczki ze zwierzakami, niekoniecznie tylko ten zalinkowany wzór, ale jakiekolwiek z tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala500 Re: H&M - bluzeczki 14.02.10, 13:28 w piątek kupiłam córce bluzkę z sową - nie jest z tej serii bo to zwykły t-shirt, ale jest śliczna i kosztuje 19,90. Kupiłam szarą z dużym obrazkiem sowy - nie jest to zwykła naprasowanka tylko taka z meszkiem. Były jeszcze ciemnoniebieskie z wielkim drzewem na którym siedzi kilka sów -też b. ładna ale ta naprasowanka jest już zwykła, niemeszkowata. Widziałam je w Wawie w ZT i w Reducie. Rozmiarówka 86-128. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M - bluzeczki 14.02.10, 14:37 Z sową juz mamy - kupilam ja od razu, jak ja zobaczyłam, chyba ze 2 tygodnie temu, tak mi (i córce) sie spodobała Tez wzięłysmy szarą. Te zalinkowane to nadruk gładki, bez meszku, mam nadzieję, ze nie gumowanka... Odpowiedz Link Zgłoś
darowoga Re: H&M - bluzeczki 14.02.10, 13:47 nie ma ich jeszcze niestety, Pani dziś powiedziała, że dostawy mają codzinnie więc trzeba zaglądać;tych z sową też nie ma niestety, a specjalnie po nie pojechałm, byłam w ZT(Wawa); Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: H&M - bluzeczki 14.02.10, 14:35 super jest ta bluzeeczka z tygrysem, też poproszę o info jakby się pojawiły, moja córka uwielbia tygrysy to by się jej spodobała Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M - bluzeczki 14.02.10, 14:38 Faktycznie, wczoraj w ZT i Arkadii bluzeczek z sową nie widziałam już. Taki to mamy kryzys i biedne społeczeństwo, że trzeba szybko kupowac jak sie cos podoba, bo zaraz nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
darowoga Re: H&M - bluzeczki 22.02.10, 10:13 czy może widział ktoś w weekend bluzeczki z sową i zwietzętami? jesli tak, to gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mshume Re: H&M - bluzeczki 22.02.10, 11:34 Czy te bluzeczki są też w rozmiarówce dla starszych dziewczynek? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: H&M - bluzeczki 22.02.10, 11:40 dla starszych takich ładnych w H&M nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: H&M - bluzeczki 22.02.10, 12:48 w weekend w Warszawie-Reduta nie było tych ze zwierzętami, z sową były, kupiłam szarą 122/128, bo różowa miała dekold prawie do piersi Wasze też takie rozciągnięte wokół szyi? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: H&M - bluzeczki 22.02.10, 20:41 w gliwickim Forum nie ma śladu po tych bluzeczkach w rozmiarach powyżej 4-5 lat. Ktoś dzisiaj wszystkie duże rozmiary wykupił. W Zabrzu kupiłam jedyną na 122-128 w popielu (sporo szersza od mniejszej rozmiarowo, ale...). Były też różowe- takie sobie. Liczę na kolejne dostawy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: H&M - bluzeczki 24.02.10, 16:40 Czy są już te bluzeczki? Chodzi mi o Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M - bluzeczki 26.02.10, 18:30 Sa juz te bluzeczki, ale na żywo rozczarowały mnie i w efekcie nie kupiłam żadnej. Najladniej wyglada szara z kotkiem (nadruk na tkaninie, podobnie jest w wersji z konikiem i królikiem). Natomiast tygrysek na turkusie jest gumowanką Bluzeczki kosztuja 29,90. A w tej samej cenie mozna kupić śliczne bluzeczki białe i granatowe (jutro sie po nie wybieram, wiec mi nie wykupcie, proszę Fason podobny do tych, ale ładniejsze: Odpowiedz Link Zgłoś
madzikka82 Re: H&M - bluzeczki 26.02.10, 23:00 a te sliczne bluzeczki biale i granatowe w jakiej sa rozmiarowce? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M - bluzeczki 26.02.10, 23:09 Chyba do 128, ale największa jaką widziałam dzisiaj w Arkadii była na 122. Wisiały przy nowej kolekcji jeansowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: H&M - bluzeczki 27.02.10, 17:02 > Najladniej wyglada szara z kotkiem (nadruk na tkaninie, podobnie > jest w wersji z konikiem i królikiem). Natomiast tygrysek na > turkusie jest gumowanką > Bluzeczki kosztuja 29,90. > A możesz podać link lub wrzucić zdjęcie do bluzeczki z konikiem. Córka uwielbia konie, a do h&m mam 30km i chcialabym najpierw ją zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M - bluzeczki 27.02.10, 19:43 Moja najmlodsza tez bardzo lubi konie, ale bluzeczka nie jest zbyt ładna. Tu jest bluzeczka ze strony www H&M, ale wydaje mi sie, ze ta bluzka nie byla na niebieskim tle (chyba, że juz cos zle pamietam). W kazdym razie nadruki zdecydowanie duzo gorszej jakości niż w katalogu. Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: H&M - bluzeczki 27.02.10, 20:54 dziś w Reducie nie było jeszcze tych bluzeczek ze zwierzakami, po granatowych haftowanych ani śladu, kupiłam białą ostatnią w rozmiarze 122 (może być przymała, ale 128 nie było ) Sukienki plażowe przebrane maksymalnie, w ogóle w rozmiarze 128 to prawie nic nie było za to ludzi masa. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M - bluzeczki 27.02.10, 20:58 Bluzki ze zwierzakami są w Arkadii, za to bluzeczek granatowych i bialych haftowanych wisialo moze ze 4 szt. w sumie. Wiecej bluzeczek jest w Zlotych Tarasach (leża na stoliku) i dzisiaj wczesnym popołudniem byla pełna rozmiarówka. Sukienek plażowych juz chyba wcale nie ma ani a Arkadii ani w ZT - ale liczę, że będzie drugi rzut Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: H&M - bluzeczki 27.02.10, 21:52 W Wola Park nie było jeszcze bluzek ze zwierzętami, wczoraj były jeszcze w pełnej rozmiarówce białe bluzeczki z haftem, wisiały także plażowe sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M - bluzeczki 27.02.10, 22:49 W ZT nie widziałam bluzeczek ze zwierzątkami, za to był duzy wybór białych i granatowych z haftami. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula Re: H&M - bluzeczki 28.02.10, 15:43 Agni dzięki wielkie za zdjęcie. Córce nie podoba się ta z koniem. Wybrała z tygryskiem. I dogodz takiej... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M - bluzeczki 28.02.10, 17:23 Ostrzegam przed tygrysem - to nie nadruk a duża, i przez to sztywna gumowanka. I pewnie szybko popęka Kolorystyka na żywo tez nie taka ostra... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: H&M - bluzeczki 28.02.10, 19:03 Szczerze mówiąc te bluzeczki dla dziewczynek są brzydkie ale kupiłam dla chłopca z gumowanką z Gwiezdnych Wojen i zastanawiam się teraz czy szybko popęka. Bywało już tak? Odpowiedz Link Zgłoś
darowoga Re: H&M - bluzeczki 28.02.10, 18:12 a czy były gdzieś w weekend bluzeczki z sową?(warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Białe bluzeczki 01.03.10, 23:06 Dzięki agni za cynk kupiłam młodej tą białą bluzeczke, jest śliczna Co prawda jakby ktoś chciał mam na zbyciu biała 110, bo kupiłam 104 i 110. Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Białe bluzeczki 01.03.10, 23:48 ja bym chętnie odkupiła białą na 110. Proszę o szczegóły kontaktu na maila - leomartas@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
goldenkaa Re: H&M - bluzeczki 03.03.10, 11:30 Bluzeczki są w Złotych Tarasach, ale jak dla mnie zdjęcie jest ładniejsze niż ciuszek w realu. Nie kupiłam żadnej bo mi się nie podobały. Odpowiedz Link Zgłoś