myfka.k 16.02.10, 09:01 dostałam newsletter, że do niedzieli za darmo wysyłają buty- zawsze to jakieś 15 zł w kieszeni.... tym bardziej że oferta dotyczy butów zimowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sajgonetka Re: Sklep internetowy BARTEK - wysyłka gratis 16.02.10, 22:04 podziwiam mamy, które kupując buty dzieciom - nie mierzą ich na dziecięcej stopie.. [jak mierzą - mija się cel 'oszczędzania' na przesyłce..] sobie butów przez net nie kupują, bo wiadomo, że but należy przymierzyć.. ale dziecku, i owszem.. Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: Sklep internetowy BARTEK - wysyłka gratis 16.02.10, 22:09 przesadzasz ja kupuję i sobie i dzieciom - i dla każdego można dopasować, pomierzyć, zadać pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: Sklep internetowy BARTEK - wysyłka gratis 16.02.10, 22:41 Można też wymienic. I tak zwykle jest taniej niż w sklepie stacjonarnym Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: Sklep internetowy BARTEK - wysyłka gratis 16.02.10, 23:29 Z kozakami to nie jest aż taki problem bo one dają jednak jakiś margines luzu ale innt buty to rzeczywiście - żeby sobie kupić wygodne buty muszą zmiezyć średnio kilka (ok 8) par. Córce w zeszłym roku zmierzyłam kilkanaście par sandałów i żadne nie były ok. Ale i tak chętnie kupuję przez net - buty można zmierzyć w sklepie a potem zamówić jeśli jest duża różnica w cenie, albo można kupić sprawdzony model (już trzeci rok kupuję córce takie same sandały, tylko w większym rozmiarze) Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 sajgonetka 17.02.10, 08:57 A co Twoja odpowiedź ma niby wnieść do wątku? Pokazać, że niby jesteś lepszą matką, bo co? Bo kupujesz w sklepach stacjonarnych i mierzysz dziecku buty? Chyba masz jakieś kompleksy, które "leczysz" sobie na forum takimi uwagami. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: sajgonetka 17.02.10, 17:07 paskudne te Bartki. W rozm. 29-30. Darmowa przesyłka nic nie pomoże jeżeli nie zmienią stylistyki. Cenę pomijam, bo ma się nijak to wyglądu tych butów. Odpowiedz Link Zgłoś