asiula1306 23.02.10, 20:17 miał ktoś??szukałam bamboszkow do synka i natknełam sie na takie, buciki też maja, miałyście? jak jest z jakościa? viggami.pl/set_oferta.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witch-0 Re: buty i bamboszki Viggami 23.02.10, 20:42 polecam moje dzieci a takrze dzieci znajomych chodzą w tych butach kapcie jak i buty skurzane naprawde warte są polecenia mają duży wybór tak samo dla chłopców jak i dla dziewczynek oczywiście buty z atestami Odpowiedz Link Zgłoś
sniezkabiala Re: buty i bamboszki Viggami 23.02.10, 21:20 Wlasnie kupilam swoim dzieciom kapcie. Maja bardzo fajne podeszwy; mieciutkie, zginaja sie na linii palcow. Zapietek usztywniony. I, co dla mnie wazne, wszystkie modele kapci Viggami, ktore byly akurat w sklepie, byly wysokie w podbiciu! Trudno o takie kapcie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata77_h Re: buty i bamboszki Viggami 24.02.10, 08:30 Mój obecnie 4,5-letni synek ma od ubiegłego roku skórzane półbuciki na rzepy viggami. Nosi je bardzo chętnie, jesteśmy zadowoleni z zakupu. Polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
aneckey Re: buty i bamboszki Viggami 24.02.10, 12:12 Moja Julcia ma butki zimowe VIGGAMI skórzane,ciepłe na futerku.Niedługo wybieramy się po półbuty z tej firmy,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
women1984 Re: buty i bamboszki Viggami 24.02.10, 20:00 Czy ktoś wie gdzie w Katowicach można kupić buciki tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: buty i bamboszki Viggami 24.02.10, 20:42 Kapcie Viggami widziałam w Smyku, na allegro jest też sprzedawca z Chorzowa u którego można odebrać osobiście Ja szczególnie polecam model kapci Tubiś zapinany na rzep - różowe z kwiatkiem dla dziewczynki i granatowe z samolotem dla chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: buty i bamboszki Viggami 24.02.10, 23:37 kupiliśmy bamboszki z serii raperek, a jak wyglądaja cenowo te buciki bo niestety w sklepie w ktorym kupowałam mieli tylko bamboszki tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
witch-0 Re: buty i bamboszki Viggami 27.02.10, 20:43 buciki skurzane kosztują od 60 w góre za trzewiki a kończąc na kozakach tak do 120 ale powiem wam że nowych kolekcji ze skurzanych bucików już nie bedzie jedynie kapcie .firma zamkneła skurzany dział.polecam sandałki ze skóry bardzo fajne na rzepy 3-paskowe mozna regulować Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: buty i bamboszki Viggami 28.02.10, 00:19 ja chyba jedyna tu dopisze niekorzystna opinie o tych bucikach , chociaz moze nie jest to opinia o wszystkich bucikach tylko o jednej parze jaka mielismy lata temu. Sandalki mialy jak sie okazalo rozna skore na kazdym buciku, na jednym gladka, a drugim nie. Poza tym byly na sprzaczki, ktore szybciutko sie starly i zaczely rdzewiec. No ale za te cene....chociaz chyba nie taka niska, zaplacilam chyba 85 zl, biorac pod uwage ze pod koniec lata kupilam kilka par Ecco po 23-28 $ za sztuke dla wszystkich moich dzieci, to wcale nie taka niska. Moze w kapciach lepiej sie sprawdzaja Odpowiedz Link Zgłoś
mberetka Re: buty i bamboszki Viggami 06.12.13, 17:59 Podposuje sie pod wczesniejszymi opiniami Najpierw kupilam buciki szmaciane Befado, potem Lemigo Marta, ale tak naprawde dopiero z Viggami jestesmy z córeczką zadowolone. Mamy model 'Misia grochy', niski, zapinany na rzep. Są szerokie w paluszkach (szersze od Lemigo), bardzo elastyczna podeszwa (bardziej elastyczna od befado) dla coreczki idealne. Ale jak to zwykle, najlepiej mierzyć, bo stópki dzieci bywaja rozne . Ja Viggami polecam. Odpowiedz Link Zgłoś