barbara71 03.03.10, 17:10 dziewczyny moja córka ma 8 lat i gra na skrzypcach, szykuje się nam teraz kilka konkursów i występów, pilnie poszukuję w miarę eleganckich sukienek we Wrocławiu lub w necie w rozmiarze 134 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: sukienka na koncert 03.03.10, 17:41 Poszukaj w Zarze, wydaje mi się, że widziałam tam bardziej eleganckie sukienki. W zeszłym tygodniu w Smyku w Magnolii kupiłam bardzo ładną wieczorową sukienkę dla córki na wesele - właśnie w rozmiarze 134 (po 29 zł), ale kupiłam ostatnią sztukę w tym rozmiarze. Za to w Smyku w Renomie powinny jeszcze być (tam mało ludzi chodzi), szukaj popielatej z dodatkiem cekinów i wiązanej pod biustem czarną aksamitką (która nadaje się raczej do wyrzucenia, ale sukienka bez niej wygląda ładniej). Zobacz także do Wójcika - mają tam specjalny dział z eleganckimi sukienkami. Nie wiem, czy jeszcze jest wyprzedaż w Reserved, ale tam też widziałam eleganckie sukienki, spódnice i bolerka. Nie zawadzi także wpaść do Benettona dziecięcego w Renomie i do ich sklepu w Outlecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: sukienka na koncert 03.03.10, 17:45 I jeszcze w sklepie Besta Plus mieli czarne, eleganckie princeski z cieniutkiego sztruksu - kupiłam taką córce na uroczystości szkolne - jest bardzo ładna, wykończona na dole małą lamówką bladoróżową, do tego są cieniutkie batystowe bluzeczki różowe, białe lub popielate. Jak tam poszperasz, to pewnie odkryjesz jeszcze wiele fajnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś