pia_ 12.03.10, 20:53 Oprócz Allegro oczywiście, ale i tam nie ma nowego mopsa, którego poszukuję. Chodzi mi o pluszaki wielkości ok 30 cm - kiedyś były dostępne w promocji nalepkowej w Carrefour. Może gdzieś są jeszcze sprzedawane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vegutka Re: Pluszaki The Dog Artist - gdzie kupić? 12.03.10, 21:02 Ja posiadam 4 takowe psiaki-chyba mops też jest wśród nich. Są praktycznie nowe, bo od czasu kupna leżą sobie spokojnie za szybą na półce...Jakbyś była zainteresowana, to pisz na gazetowego, to zrobię jakieś fotki... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Pluszaki The Dog Artist - gdzie kupić? 12.03.10, 23:01 Dzięki za oddzew, ale to ma być prezent, więc musi być koniecznie nowy - z metką. Przegapiłam aukcję na allegro, ktoś sprzedawał komplet 6 nowych psiaków z tej serii, poszedł za 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
fiorentina-due Re: Pluszaki The Dog Artist - gdzie kupić? 13.03.10, 07:56 Może spróbuj na angielskim E-bayu. Ja już dwukrotnie kupiłam tam te psiaki w rozsądnych cenach.Było to chyba w październiku, kiedy kolekcja u nas dopiero ruszała, a tam - zatrzęsienie the Dog'ów. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Pluszaki The Dog Artist - gdzie kupić? 13.03.10, 10:26 Sprawdzałam, mops z serii, którą poszukuję jest tylko uzywany Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Vegutka 13.03.10, 10:54 Napisz mi ewentualnie na priva ile chciałabyś za tego mopsa (jego fotkę umieściłam ponizej, bo jest podobny do buldoga). Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Fotka 13.03.10, 10:45 Chodzi o takiego pieska img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/938/88/76/938887660_4 Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Ten to? 13.03.10, 14:14 pia_ napisała: > Chodzi o takiego pieska > img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/938/88/76/938887660_4 Pia, a to nie ten? cgi.ebay.co.uk/ARTLIST-THE-DOG-COLLECTION-PUG-BNIB-MAG_W0QQitemZ330412318008QQcmdZViewItemQQptZUK_Soft_Toys_Bears? hash=item4cee1bdd38 Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ten to? 13.03.10, 19:11 Nie, ten który zalinkowałaś to zwierzak z gazetki, jest mały. Ten nasz jest duży i pochodzi z serii, która była w Carrefourze (za zakupy dostawało się naklejki i jak się zebrało komplet to mozna było je wymienić na psiaka). Ja do Carrefoura miałam za daleko i tylko dzięki znajomej dostałam tyle naklejek, ze starczyło na jednego psiaka - wybrałam basseta. To ukochana przytulanka mojej córki, ale od jakiegoś czasu matwi się, że Pimpek jest samotny i chciałaby dla niego kolegę-mopsa. Myślałam, że uda się to załatwić na Zajączka, ale raczej na to nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: Fotka 13.03.10, 14:19 Sprawdziłam właśnie, ale tego ze zdjęcia akurat nie mam...jest baset, dalmatyńczyk, jakiś taki szary z różowymi uszkami (terierek?)i taki kremowo-czarny (coś jak spaniel?). Sorki za zamieszanie. Chyba, że te inne też by Cię interesowały... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Fotka 13.03.10, 19:13 Dzięki wielkie, ale w grę wchodzi tylko mops, ewentualnie buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: Fotka 13.03.10, 19:21 Kurcze, akurat te dwa wtedy najmniej mi się spodobały i wzięłam te inne, o których już pisałam. A basset z nich najładniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: Pluszaki The Dog Artist - gdzie kupić? 13.03.10, 19:41 Widziałam te pieski w Niemczech i wydaje mi się, że były tez mopsy. Tylko cena była dość wysoka: 15 eur. Będę w tym sklepie w przyszłym tygodniu i jeśli ta cena Ci odpowiada, to mogę go kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Pluszaki The Dog Artist - gdzie kupić? 13.03.10, 22:23 Za drogo, za połowę byłoby ok. Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: Pluszaki The Dog Artist - gdzie kupić? 13.03.10, 22:34 To sklep zoologiczny. Sprzedają tam te pluszaki chyba tak przy okazji. Pewne dlatego tak drogo. Nie przeskoczę tego, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś