mieeke 24.03.10, 13:43 bardzo proszę o pomoc w wyborze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosieuda Re: półbuty czy adidaski 24.03.10, 14:02 ja kupuję swojej córce ( 3 lata ) raczej półbuty, wiązane lub na rzepy, adidaski miała raz, jakoś się nie przyjeły Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: półbuty czy adidaski 24.03.10, 14:07 u nas też buty sportowe typu adidasy sie nie przyjęły córeczka miała 2 pary i nie lubiła w nich chodzić, miałam wrażenie, że w oryginalnych Nike nawet się potykała o te zaokrąglone, gumowane noski (jak miała 2 latka) wiec teraz stawiamy na skórzane, wygodne półbuty na rzepy, łatwe to zakładania, żeby sobie sama radziła z zakładaniem w przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h Re: półbuty czy adidaski 24.03.10, 14:15 My mamy półbuty Superfit (i zakładamy je w dni, kiedy jest na tyle chłodno, że trzeba kurtkę założyć, także w lecie), trampki Nike Sensory Motion Peanut (i zakładamy je w dni, kiedy jest temperatura bluzowo-dresowa oraz na wypady na boisko) oraz sandałki (które zakładamy do krótkich rękawków) Adidasów nigdy nie mieliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke dziękuję kupuje te....link 24.03.10, 14:17 allegro.pl/item957694330_ecco_wiosna_okazja_polbuty_skora_komfort_nowe_21.html Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: dziękuję kupuje te....link 24.03.10, 14:26 dobry wybór, te buty wykonczone są w srodku skórą, a adidaski nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: dziękuję kupuje te....link 24.03.10, 14:51 a ja raz kupiłam buty wiązane dziecku (akurat tez Ecco) i na dłuuugo mam dość mała po prostu ciagle sie bawiła w odwiazywanie a ja biegałam i wiązałam, zeby sie nie potkneła o sznurowadła... wrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: dziękuję kupuje te....link 24.03.10, 14:55 Moja tez rozwiązywała na początku ale zaczęłam wiązać podwójnie co skutecznie ją zniechęciło i teraz juz problemu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: półbuty czy adidaski 24.03.10, 15:32 Na sezon wiosenno letni dzieciaki mają zawsze półbuty na brzydką pogodę, adidaski, sandały, trampki i kalosze. Odpowiedz Link Zgłoś