aga_sama 27.03.10, 14:53 Czy można je jeszcze dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: lidl blachy/formy do muffinów 27.03.10, 15:15 jak by Ci zależało a już by nie było w lidlu to mogę swoją lidlową odsprzedać. mam dwie, jedej wogóle nie używałam, drugą ze dwa razy a potem zostałam szczęśliwą posiadaczką silikonowych. Jak co to na priv możesz pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: lidl blachy/formy do muffinów 27.03.10, 15:44 ok dzięki odezwę się jakby c A jaka różnica pomiędzy tymi z lidla a silikonowwymi? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: lidl blachy/formy do muffinów 27.03.10, 15:59 silikonowe też z lidla jaka różnica?? mniej miejsca zajmują, i nie trzeba tych papierków dawać. Do blachy w sumie też nie trzeba ale trzeba potem myća nie lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: lidl blachy/formy do muffinów 27.03.10, 19:20 mam i silikonowe i metalowe właśnie z lidla. Wolę metalowe, są stabilne, łatwiej włożyć do piekarnika, a papilotek wcale nie trzeba, wystarczy margaryna i bułka tarta. Lidlowe foremki na muffinki pojawiają się średnio raz w roku w grudniu i tylko wtedy można je dostać, ale warto, ja kupiłam za kilkanaście złotych, one są marki zenker, wszędzie indziej kosztują około 40 zł Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: lidl blachy/formy do muffinów 27.03.10, 20:54 no i już nie było ... Odpowiedz Link Zgłoś