gmart2 07.04.10, 14:42 Mam synka 3-letniego i chciałabym kupić mu parę zabawek do ogrodu.czym wasze dzieci najchętniej się bawią.Wiadomo:huśtawka, piaskownica.Może kupić jakiś domek, traktor na pedały, trampolinę?Co byście polecili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_d81 Re: do ogrodu 07.04.10, 14:49 Na pewno trampolinę My mamy dmuchaną, tzn. w tym roku okazało się że został tylko materac do skakania bo z reszty zeszło powietrze, natomiast jeśli cię stać to lepszym wyborem byłaby zwykła trampolina z siatką, ale to niestety jest większy wydatek Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do ogrodu 08.04.10, 00:06 potwierdzam, ze trampolina cieszy sie powodzeniem, poza tymi rzeczami, ktore wymieniłaś, czyli hustawką i piaskownicą. Jeszcze moze jakies drabinki do wspinania... Odpowiedz Link Zgłoś
gmart2 Re: do ogrodu 08.04.10, 13:23 Dzięki.A jakie trampoliny macie, gdzie kupione?Bo widziałam na allegro, ale sprzedawcy maja dużo negatywów. Odpowiedz Link Zgłoś
lanza2 Re: do ogrodu 08.04.10, 21:26 A może domek Puchatka taki z plastiku ja mam firmy Smoby i dzieci są zachwycone. L Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: do ogrodu 08.04.10, 21:47 polecam zabawki polskiej firmy Wader - te duze śmieciarki, betoniarki i inne ..oraz taczkę do piasku Wadera , namiot można kupić taki dzieciowy i rozłozyć, basen Odpowiedz Link Zgłoś
tanika01 Re: do ogrodu 08.04.10, 22:02 my mamy z allegro firmy Ketler ale moje dzieci i tak najbardziej lubią duże łopatki do piachu i zjeżdzalnię (mała i duża) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks2539 Re: do ogrodu 08.04.10, 22:29 w realu od dziś jest akcja pt zabawki. Oglądałam piaskownice - plastikowa muszelka - bałabym się że się połamie przy pierwszym starciu z moim synkiem (19 mies). Za to wyjechaliśmy z zakupami na taczce wadera - jak dla mnie jest super Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: do ogrodu 09.04.10, 10:13 piaskownicę z Reala kupowałam 3 lata temu plastikową ( niemal taką sama tylko mamy wzór kwiatek ) kosztowała 34 zł wtedy i muszę powiedzieć , że mimo użytkowania intensywnego jest jak nowa. Mój syn ma już ponad 5 lat i oddałam piaskownicę sąsiadce byłam szoku bo nadal wygląda jak nowa, plastik jest baaardzo trwały. Tylko trzeba ją troszkę wkopać w ziemię wtedy jest naprawdę stabilna. Ja gorąco polecam ten zakup. Odpowiedz Link Zgłoś