iska202 13.04.10, 13:23 Czy któraś z was kupowała bądź kupiła 3-latkowi rolki bądź wrotko- rolki?Zastanawiam się czy da sobie radę.Raz miał na nogach rolki na trzech kółkach i wydawało mi się, że jakby troszkę poćwiczył to byłoby ok. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziuniax Re: Rolki, wrotko-rolki 13.04.10, 13:40 Na rolki to moim zdaniem za wcześnie ( mam porównanie do swojego dziecka - nie poradziłaby sobie) , natomiast wrotko - rolki chyba możesz spróbować. Moja ma prawie 5 lat i jak z nią od niedawna wychodzę na rolki, to jestem tak zmęczona że masakra - dużo jeszcze jej brakuje aby utrzymać sama równowagę. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Rolki, wrotko-rolki 13.04.10, 15:00 znam trzylatki bardzo dobrze sobie radzące na rolkach Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Rolki, wrotko-rolki 13.04.10, 15:01 na tych zwykłych, nie wspomaganych a 5-latki to w zawodach już startują Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: Rolki, wrotko-rolki 13.04.10, 21:46 Wrotko-rolki poradzi sobie na pewno. Rolki - zależy od dziecka, podobnie jak z rowerem z bocznymi kółkami - jednym dzieciom odkręca się je jak mają 2 lata, inne w wieku 5 lat jeżdżą na czterech. Odpowiedz Link Zgłoś