ewelinaz25 26.02.04, 17:50 Szukam e-sklepów z ubrankami dla maluchów. Do tej pory zaopatrywałam się na www.bellvit.com.pl, znam również inne adresy, jednak firmy te nie prowadzą sprzedaży internetowej. Może znacie coś godnego uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_majki Re: E-sklepy z odzieżą niemowlęcą? Gdzie? 26.02.04, 19:07 Wlasnie chcialam ci anpisac o bellvicie ale widze ze juz znasz To ja niestety wiecej z ubrankami oprocz mini-nieba nie znam, a tam drogo wiec... Pozdrawiamy. Kasia i Maja (7 miesięcy) ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10446198 Odpowiedz Link Zgłoś
lucynax Re: E-sklepy z odzieżą niemowlęcą? Gdzie? 28.02.04, 12:51 Znam tomi.com.pl i maluchy.com.pl. Chętnie poznałabym jakieś inne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: E-sklepy z odzieżą niemowlęcą? Gdzie? 28.02.04, 13:40 Z ubrankami w necie kiepsko, ale można zajrzeć tutaj (oprócz wymienionych wcześniej i allegro): www.jakobi.prx.pl/sklep.php www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=28732 www.disneysklep.pl/ www.bieliznaity.pl/ dzieciaki.com www.ciuszki.webpark.pl/ www.bambini.pl Mam pytanie - czy ktoś kupował w sklepie bambini? Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: E-sklepy Bambini 29.02.04, 11:49 No własnie czy któraś z mam korzystała z tego sklepiku ?? mają tam śliczne ciuszki - ciekawa jestem czy dobrej jakości pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m-zablocka Re: E-sklepy z odzieżą niemowlęcą? Gdzie? 28.02.04, 20:27 www.dzieciaki.com.pl to sklep, który prowadzę z mężemw połowie marca będzie nowa, wiosenna kolekcja ciuszków. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
joannat1979 Re: E-sklepy z odzieżą niemowlęcą? Gdzie? 02.03.04, 09:23 Mam pytanie, czy któraś z Was kupowała ubranka w sklepie internetowym Jakobi - jeśli tak to jakie ono są gatunkowo - czy dobra bawełna i frota. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Jakobi 02.03.04, 09:58 Hej Kupowałam w Jakobi. Mają fajne ciuszki dla maluszków (np. dla mnie rewelacyjne były body rozpinane - wygodne, nie robiły się dekolty do pasa etc - polecam.). Śpiochy, kaftaniki i inne mają typowe, żadna rewelacja, ale ceny są jednak niskie, więc wg mnie warto. Wysyłają chyba próbki materiałów. Miła obsługa. Rzeczy dobrze się noszą, można prać w pralce, nie farbują, nie rozciągają się. Pajace kupowaliśmy ale tylko dla maluszka, dla większego dziecka (rozmiar 74 - był już jakiś dziwnie wąski). Większe to nie wiem, bo nie zamawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaemil Re: E-sklepy z odzieżą niemowlęcą? Gdzie? 02.03.04, 11:58 jest nowy sklep: www.bobasmarket.pl może tam? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś