basiaikarol 06.05.10, 17:57 widział juz ktoś , a może posiada ktoś podobna lub 5taka samą ? zastanawiam sie nad zakupem... www.auchan.pl/promocje-auchan.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysiastach Re: trampolina w Auchan 06.05.10, 18:41 Chodzi ci o tę z siatką zabezpieczającą? Ja kupiłam taką samą tylko o mniejszej średnicy (244) w zeszłym roku za 499 zł właśnie w Auchan. Moje dzieci często z niej korzystają, goście również Jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: trampolina w Auchan 09.05.10, 22:01 czy ta trampolina z auchan ma drabinkę i pokrowiec p/deszczowy????? bo na allegro znalazłam tej samej wielkości właśnie z tymi dodatkami 30,- drożej ale nie wiem czy warto???? czy drabinka i pokrowiec się sprawdzają.......... proszę obeznane o rady bo córka już wierci dziurę w brzuchu i nie wiem czy pędzić do auchana czy na all zamówić??? a może jeszcze w innych sklepach mają jakieś konkretne-warte uwagi....??? Odpowiedz Link Zgłoś
bursz dobra inwestycja 10.05.10, 09:07 Witam, moim zdaniem jak kupić i stać kogoś to porządną. Mamy taką za ok. 150o zł, duża, z siatką, zabawa od 3 lat bezkonkurencyjna, warta innych wyrzeczeń zabawkowych. Bardzo dobra nie tylko dla zabawy, ale dla kondycji i zdrowia, sylwetki, małych, duzych gości, itd.... poszukajcie wcześniejszych watków, pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś
lilly0808 Re: dobra inwestycja 10.05.10, 18:36 a wiadomo jakiej firmy jest ta trampolina w Auchan? jak z jej jakością? Poważnie zastanawiam sie nad zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: dobra inwestycja 10.05.10, 23:13 kupilismy dzisiaj 4m za999,-narazie fajna a jak długo posłużyto sie okaże po czasie jakims...chciałam na allegro zamowic...bhły w tej samej cenie wieksze i z drabinką ale ilosc negatywow odstraszyła mnie skutecznie i to u rożnych sprzedawcow... Producent...china ofkors Odpowiedz Link Zgłoś