Dodaj do ulubionych

Sklep Niebieskie Migdały w Warszawie

03.03.04, 19:23
Czy znacie ten sklep? Czy coś w nim kupowałyście? Czy polecacie?
Przypomniałam sobie, że wieki temu tam byłam i wtedy zrobił na mnie wrażenie,
a jak jest teraz?
Proszę o opiniesmile)
Obserwuj wątek
    • honda1998 Re: Sklep Niebieskie Migdały w Warszawie 06.03.04, 21:15
      witam

sklepik cudny ale ceny porażają sad(( Mebelki i dekoracje wnętrz mają piękne.
      Kupowałam tam wiklinową sofę z poduszeczkami do pokoju dziecka. Na poduszki
      czekałam ponad 4 tygodnie tj 3 tygodnie po wymaganym terminie. To mnie
      strasznie zraziło tym bardziej, że Pani najpierw zapomniała o moich poduszkach
      a następnie krawcowa nawaliła.
      W Warszawie są dwa sklepy: ul. Mokotowska i Galeria Mokotów.

pozdrawiam,

eliza
      • cardamomo Re: Sklep Niebieskie Migdały w Warszawie 07.03.04, 13:43
        Dziękuję za odp.
        W Galerii Mokotów już nie ma tego sklepu od jakiegoś czasu, został tylk ten na
        Mokotowskiej. Wybrałam się tam wczoraj i zgodzę się - ceny porażają. Łóżeczko
        ok. 1500 zł. To b. dużo zważywszy, że są robione w Polsce przez stolarza.
        Szukam bardziej prostych mebelków, a tam wszystkie są takie w stylu angielskim.
        Śliczne tapety, ale nie pytałam o ceny.
        smile
        • iza665 Re: Sklep Niebieskie Migdały w Warszawie 08.03.04, 23:24
          Czesc, wlasnie dzisiaj kobietki z tego sklepu dostarczyly mi do domu kosz
          wiklinowy i polke wiszaca. Moje wnioski sa nastepujace:
          - nastepnym razem zrobie to sama, a co?
          1. kupie zwykla wikline i ja sama pomaluje,
          2. kupie surowa szafke sosnowa (mam swietne zrodlo) i zrobie jak wyzej.
          Za calosc zaplacilam 1000pln a powinnam byla ze swoja robota wydac max. 400pln.
          Zacierka jaka chcialam wyszla inaczej. Tapetowalam 2 tygodnie temu: pokoj corki
          i przedpokoj. Za 4 rolki zaplacilam 250 pln - jednak - jezeli Ciebie stac na
          tapety to je tam kup. Sa dobrej jakosci i ladne. Ladniejszych nie znajdziesz.
          Tylko sprowadz znajomych do tapetowania - fachowiec, ktorego wzielam ze sklepu
          jak wyzej - bierze 100pln od rolki. To straszna kasa - ja sie na nia
          zdecydowalam bo przerazaja mnie poprawki... Polecam sie na przyszlosc w sprawie
          mebelkow. Iza@warszawa.ct.com.pl
          • cardamomo Re: Sklep Niebieskie Migdały w Warszawie 09.03.04, 09:09
            dziękismile
            Ja jestem na etapie kupowania pierwszego łóżeczka i komody i pytań mam
            oczywiście miliony i nie wiem, co bym zrobiła bez rozsądnych rad tutaj...
            Zauważyłam, że obsługa i terminowość w tym sklepie są chyba takie sobie.
            Jeśli lubisz sama "majsterkować" w pokoiku dziecięcym, to gorąco polecam Ci
            włoskie pismo "Susanna solo bimbi" - jest to kwartalnik chyba, w którym oprócz
            wielu ciekawych wzorów na ubranka, są też takie, jak zrobić i pomalować
            łóżeczko, pokoik, jak zrobić różne fajne "gadżet" dla dziecka. Naprawdę
            niektóre z ich pomysłów to prawdziwe cacuszka. Gazetę można dostać w EMPIK-u.
            serdecznie pozdrawiam.
          • natka76 tapety 18.04.04, 21:22
            bedac w tym sklepie tez zachwycalam sie przepieknymi tapetami. Pare dni pozniej
            odwiedzilam sklep komfort w innym celu (chcialam obejrzec wykladzine)i z
            ciekawosci zerknelam do dzialu tapet...i znalazlam te same piekne tapetki za...
            polowe ceny!!!! Takze nie warto kupowac tapet wtym sklepie z cala pewnoscia.
            pozdrawiam,
            natka
            • ksas Re: tapety 19.04.04, 19:50
              hej,
              czytajac o tym sklepie postanowilam go odwiedzic i dzisiaj bedac na
              Mokotowskiej mialam szczery zamiar to zrobic , ale nie udalo sie... w ktorym
              miejscu na mokotowskiej jest ten sklep??? moze przejezdzajac /dwukrotnie /
              przez mokotowska nie zauwazylam go a moze nie jest zbyt wyeksponowany...?
              pozdrawiam,k.
              • cardamomo Re: tapety 19.04.04, 20:54
                Na odcinku miedzy pl. Trzech Krzyży a Piękną, po prawej stronie idąc w stronę
                Pięknej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka