hunke 01.06.10, 10:29 Witam, bardzo proszę o podpowiedź, co można kupić niani na imieniny. Niania opiekuje się jednym dzieckiem,ale traktuje moje starsze dzieci jak wnuki, jest jak babcia dla wszystkich. Ma 60 lat. Dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: prezent dla niani 01.06.10, 10:39 książka, zaproszenie na zabieg manicure, butelka dobrego wina i czekoladki. Odpowiedz Link Zgłoś
malunia_pl Re: prezent dla niani 01.06.10, 10:54 Może coś z delikatnej,stonowanej bizuterii (kolczyki, wisiorek), albo coś do dekoracji w domu np., do postawienia. Zalezy co lubi. Wino,czekoladki itp. to prezenty uniwersalne i zawsze się sprawdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
hunke Re: prezent dla niani 01.06.10, 11:54 Alkohol odpada - niania jest abstynentką. Odpowiedz Link Zgłoś
ruta.dl Re: prezent dla niani 01.06.10, 12:50 Hunke - ja mialam taka nianie przy pierwszym dziecku i zawsze pamietalam o jej urodzinach czy gwiazdce. Ze sprawdzonych prezentow polecam: - perfumy - podpytaj sie co lubi lub po prostu ja obwachaj i dobierz cos w tym stylu. Nie musi to byc od razu Dior czy Chanel, ale np Avon ma ladne zapachy w rozsadnych cenach - srebro z bursztynami - kolczyki (jesli nosi) czy wisiorek - jesli ma jakies konkretne zainteresowania - to moze jakas ladna albumowa ksiazke w wybranej tematyce? Odpowiedz Link Zgłoś
red-truskawa Re: prezent dla niani 01.06.10, 17:42 Moze być jakas apaszka lub chustka jezeli nosi, jakis zestaw kosmetyków np kąpielowych (płyn, kulki musujace, sól do kapieli, glicerynowe mydło). Odpowiedz Link Zgłoś