Dodaj do ulubionych

Lalka interaktywna z Biedronki - poszukuję :)

02.07.10, 08:49
Czy ktoś wie czy można jeszcze kupić (i gdzie) lalkę interaktywną
kupioną (prawdopodobnie) w Biedronce?

Lalka rusza buzią kiedy ssie smoczek, przy podawaniu jedzenia z
łyżeczki słychać odgłosy jedzenia, lalka śpiewa po polsku
kołysankę "aaa, kotki dwa".

Może ktoś ma w domu opakowanie od lalki i mógłby sprawdzić jakiej
jest firmy?
Chciałabym ją kupić dla mojej dwulatki.
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Lalka interaktywna z Biedronki - poszukuję :) 02.07.10, 09:24
      U mojej mamy ta lala czeka na moją córkę smile Będę w niedzielę u mamy to mogę
      sprawdzić na opakowaniu co jest napisane.
      • sagaa Re: Lalka interaktywna z Biedronki - poszukuję :) 03.07.10, 13:26
        OK, to czekam na info. Jeżeli możesz to sprawdź też na opakowaniu
        jak się nazywa ta lala.
        • aurinko Re: Lalka interaktywna z Biedronki - poszukuję :) 05.07.10, 11:31
          Sagaa, na opakowaniu jest napisane:
          Lalka jak żywa - Interaktywna. Mówi, płacze, śmieje się. Wesoło mlaska pijąc mleko (podane są też wszystkie funkcje lalki, instrukcja, ostrzeżenia, info o bateriach). Importer Jeronimo Martins dystrybucja s.a. ul. Żniwna 5, 62-025 Kostrzyn. Jest jeszcze malutki napis - logo "Cititoy" i myślę, że to jest producent https://inform.lookmy.info/portal/4nAlbum/album/3981/brendw/cititoy.jpg

Duży wybór lalek Cititoy jest na E-bay, może tam będzie taka sama.
          • marzena_gabi Re: Lalka interaktywna z Biedronki - poszukuję :) 06.10.10, 08:28
            Witam, czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć taką lalę? na allegro i e-bayu ciężko znaleźć....
            • ewelina266 O tą wam chodzi? 06.10.10, 09:48
              www.swistak.pl/a4880884,DUZA-LALKA-INTERAKTYWNA-BOBAS-mowi-placze-46cm.html
              Moja córka ma tę lalkę. Szczerze....zero zainteresowania. Do tego lalka często sama się uruchamia. Jest cała miękka, nieporęczna. Zaraz ja włączę z ciekawości, bo leży gdzieś w pudle zakopana. Nie używana prawie w ogóle.
              • ewelina266 Re: O tą wam chodzi? 06.10.10, 09:52
                Sprawdziłam. Ta nasza to ta z linku, który podała. Ale to nie ta o której piszecie. Nasza nie rusza buzią smile
                • 1_amika Re: O tą wam chodzi? 12.01.11, 00:29
                  allegro.pl/mila-niezwykla-mowiaca-lalka-akcesoria-i1379642636.html
                  To chodzi o tą, z tym że ta kosztuje 95zł, a w biedronce 50zł.
    • ewelina266 Re: Lalka interaktywna z Biedronki - poszukuję :) 06.10.10, 10:04
      Ale córcia ma za to lalkę Lissi. Ta jest rewelacyjna. Jak ssie smoczek rusza buźką, po wypiciu mleka odbija jej się, ziewa i zasypia. Zaczyna chrapać. Jak się ją wybudzi to płacze jak prawdziwe dziecko. Jak się gilgocze w brzuszek to się śmieje. Rewelacja.
      • marzena_gabi Re: Lalka interaktywna z Biedronki - poszukuję :) 06.10.10, 10:28
        no nie taka, niestety sad
        ale ta Mila bo tak się nazywa, jak się napije, to sie jej odbija, rusza buzią smile śpiewa smile
        a tak Lissi jest gdzieś dostępna?
        • sagaa Re: Chyba będzie lala w Biedronce! 12.11.10, 14:30
          Mam drugą część katalogu z zabawkami Biedronki i jest w nim lalka Mila. Opis z gazetki:
          reaguje jak prawdziwe dziecko - 7 funkcji naśladujących ruchy i głos dziecka. W zestawie: lalka w kompletnym ubranku, miś, butelka do karmienia, łyżeczka, talerzyk.

Ma być dostępna od 22 listopada, cena 75 zł
          • marzena_gabi Re: Chyba będzie lala w Biedronce! 12.11.10, 14:39
            dzięki piękne za wieści smile
            • marzena_gabi Sagaa 12.11.10, 14:42
              a powiedz co jest w tej drugiej części katalogu? bo ja jeszcze go nigdzie nie widziałam
              • sagaa Re: Sagaa 12.11.10, 14:52
                Tu się rozpisałam:
                forum.gazeta.pl/forum/w,583,118082060,118630386,Re_Katalog_nr_2_juz_jest_.html
                jak potrzebujesz jakieś szczegóły to pytaj smile
                • marzena_gabi Re: Sagaa 12.11.10, 22:44
                  już napisałam w tamtym wątku ale tu powtórzę smile może prędzej zauważysz smile
                  jakiej pojemności jest ten pendrive i jaka cena? smile
                  dziękować pięknie smile
    • 1_amika Re: Lalka interaktywna z Biedronki - poszukuję :) 12.01.11, 00:24
      Witamsmile
      Kupiłam dziś tą lale w Warszawie, biedronka w okolicy Hali Mirowskiej. Fakt jest fantastyczna.
      • sylwestra_j Re: Lalka interaktywna z Biedronki - poszukuję :) 22.01.11, 22:47
        A za ile ją kupiłaś??
        • bgm13 Re: Lalka interaktywna z Biedronki - poszukuję :) 23.01.11, 10:59
          Na wyprzedazy były po 50 zł. Chyba dobra cena w stosunku do jakosci. My sie skusiłysmy.
          • patysia00 Re: Lalka interaktywna z Biedronki - poszukuję :) 23.01.11, 11:19
            U nas leżą i nikt ich nie bierze... są po 30zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka