kot_burry 12.07.10, 10:28 Jaki możecie polecic wygodny namiot dla 4 osób (2+2) z przedsionkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabe Re: namiot 2+2 13.07.10, 08:49 ja nie wiem czy moge polecac, bo jeszcze nie testowaliśmy go( zakup sprzed kilku dni), ale w czwartek wybierami się z takim na camping : www.quechua.com/EN/t4-2-xl-air-33684474/ Odpowiedz Link Zgłoś
dragonia Re: namiot 2+2 13.07.10, 10:46 My też mamy Quechua, mamy dowje dzieci (po 4 lata), namiot ma dwie sypaialnie, najpierw chcieliśmy jedną sypialnię, ale w końcu zdecydowlaismy się że tak będzie lepiej - dziecko śpi z rodzicem, ale już były prośby żeby spały same. Namiot ma duży przedsonek, ogólnie wszystko co potrzeba, nie testowaliśmy w pogodę deszczową, ale nieprzemakalność i sposób przeprowadzenia testów nas zachęciły tak jak i cena. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: namiot 2+2 13.07.10, 16:51 To zależy, co dla Ciebie znaczy "wygodny" My w ubiegłym roku kupuliśmy na wyjazd do Norwegii namiot Malaga firmy Fjord Nansen. Sprawdził się znakomicie - aha, piszą, że on jest dla 3 osób, ale my spaliśmy tam we czwórkę (3 dorosłe osoby, 1 dziecko). Łatwy do rozkładania i składania, co jest istotne, jeśli co noc nocujesz gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: namiot 2+2 13.07.10, 21:08 Ten zalinkowany wygląda najsolidniej z opcji dobrych gabarytowo jak dla 2+2 - plus moskitiera itp. Też jestem na etapie poszukiwań - znajoma kupiła w Intersporcie na % z 800zł na 300zł. I taka cena widniała też na jednym z modeli Decathlonowskich w Gliwicach - wtedy jednak nie planowałam zakupu, teraz już tak Niestety na www nie ma takiej ceny... Odpowiedz Link Zgłoś