kiciakicia 18.03.04, 14:59 Szukałam w poprzednich postach ale ani słowa na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Wózek ABC-Desing Tempo Light ktoś ma 18.03.04, 15:23 Hej! Ja go mam (u moich rodzicow) i jestem b. zadowolona. Jedyny minus w porownaniu z inglesina i pegiem, to waga (jakies 2 kg ciezszy), ale jest jeszcze znosna. Ma tez kilka rzeczy, ktorych tamte nie maja. Naprawde dobra parasolka w troche nizszej cenie. Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Wózek ABC-Desing Tempo Light ktoś ma 18.03.04, 15:23 P.S. bylo tu na temat tego wozka juz duzo Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Wózek ABC-Desing Tempo Light ktoś ma 18.03.04, 20:34 Hej! Ja mam I dużo tu sie rozpisywałam na temat jego zalet Używam go od kilku miesięcy-córka teraz ma 13mies.Po polskim,Venezii i Inglesinie jest to wózek,który spełnia wszelkie moje oczekiwania.Nie dam na niego złego słowa powiedzieć hihi Pokrótce-duże koła więc dobrze jeździ,zwrotny i świetnie się prowadzi,wygodny dla dziecka-nawet w zimowych betach(wysoki więc dla większych dzieci dobry i szeroki) Dla mnie super) Pozdrawiam serdecznie Zuza Odpowiedz Link Zgłoś