eweliska18 10.08.10, 13:12 co sądzicie o tych Ecco, zastanawiam się nad zakupem dla córki na jesień www.outletstore.pl/ecco/7312155798/Product.aspx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoneczka86 Re: ecco prośba o opinie 10.08.10, 13:46 świetne, mi się bardzo podobają, mogły by byc bardziej kolorowe, ale takei stonowane pasuja za to do każdego ubranka, ja bym je kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
eviluk Re: ecco prośba o opinie 10.08.10, 13:47 My wprawdzie mieliśmy chłopięce Ecco Mimic i do tego na rzepy, ale miały taką samą podeszwę. Były lekkie, wygodne, synek je lubił. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikus Re: ecco prośba o opinie 10.08.10, 13:56 Zdecydowanie polecam, córka chodzi już w drugich takich, w ubiegłym roku były jaśniejsze kolory. Mamy teraz dokładnie te co w linku, kolor się nie wyciera, miękka skórka, super się użytkują. Żałuję bardzo, że są tylko do rozmiaru 26, bo ten już pewnie będzie na jesień za mały. Odpowiedz Link Zgłoś
my_valenciana Re: ecco prośba o opinie 10.08.10, 15:24 Ja wolę kupować buty i kurtki w sklepie. Wolę dołożyć 50 zł i wiem, że dziecko będzie w tym chodzić. W zeszłym roku rozleciała mi się w połowie sezonu kurtka, kupiona na przecenie w Smyku, kilka rzeczy kupionych przez internet, przed sezonem nie było w ogóle noszonych bo nie trafiłam w rozmiar. Teraz też nie wiem jakie rozmiary kupować. W zeszłym roku musiałam kupić 3 pary kozaków Primigi- bo synek był w fazie szybkiego wzrostu i z jednych wyrósł, w drugich miał zimne nóżki, w trzeciech zresztą też - już ich napewno nie kupię. Teraz synek wolniej już rośnie, ale nie wiem jak z butami - bo w sumie ostatnio nóżka wiele mu nie urosła, ale u niego to się dzieje skokami. Długo jest wszystko ok, po czy nagle okazuje się, że wyrósł z ubrań i butów. Synek teraz ma 1,5 roku, rozmiar ubrań 86 a buta 22 - jaki rozmiar kupić na zimę, może ktoś mi podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
my_valenciana Re: ecco prośba o opinie 10.08.10, 15:25 O przepraszam, pomyliłam wątki. Bardzo fajne te butki. Odpowiedz Link Zgłoś