noneczka1983 16.08.10, 11:38 Znacie jakąs stronę gdzie mozna zamówić personalizowane, kolorowe zaproszenia na roczek? Oczywiscie za rozsądne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camel_3d Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 12:08 www.google.pl haslo: zaproszenia Odpowiedz Link Zgłoś
easy_martolina84 Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 14:07 camel_3d napisał: > www.google.pl > > haslo: zaproszenia camel,za to Cie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
pani1kara Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 15:19 > camel,za to Cie lubie -- heh,uroczo... Odpowiedz Link Zgłoś
easy_martolina84 Re: Zaproszenia na roczek 18.08.10, 13:00 pani1kara napisała: > heh,uroczo... Pisałam Ci juz-odczep się. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 14:17 " personalizowane, kolorowe zaproszenia na roczek " ło matko! Ja nie będę miała personalizowanych, kolorowych, podejrzewam, że wcale nie będę miała.... ....czy ja robię krzywdę moim dziecią ?? Odpowiedz Link Zgłoś
malazabka.de Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 14:23 > Ja nie będę miała personalizowanych, kolorowych, podejrzewam, że wcale nie będę > miała.... > ....czy ja robię krzywdę moim dziecią ?? > TAK, beda mialy uraz do konca zycia i nie zaprosza cie za kare na swoje sluby Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 14:29 No to pozostanie mi być wredną teściową Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 14:33 lykaena napisała: > ło matko! > Ja nie będę miała personalizowanych, kolorowych, podejrzewam, że wcale nie będę > miała.... > ....czy ja robię krzywdę moim dziecią ?? zdecydowanie wspułczujem twoim dziecią a niech ma co sie czepiasz Odpowiedz Link Zgłoś
lesiomama Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 14:37 lykaena napisała: > > ło matko! > Ja nie będę miała personalizowanych, kolorowych, podejrzewam, że wcale nie będę > miała.... > ....czy ja robię krzywdę moim dziecią ?? tylko jeśli odrabiasz z nimi zadanie domowe z polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 14:41 No nie błysnęłaś intelektem..... -1 do lansu Odpowiedz Link Zgłoś
lesiomama Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 14:59 lykaena napisała: > No nie błysnęłaś intelektem..... to do mnie? > -1 do lansu że co? Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 15:08 Tak do Ciebie,nadal nie rozumiesz co ? Podpowiedź : Odpowiedz Link Zgłoś
lesiomama Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 17:42 Emotikon ewidentnie odnosił się do Twojego bycia przezabawną w kontekście zaproszeń spersonalizowanych, chociaż pewnie będziesz utrzymywać że dotyczył z góry zamierzonego błędu. a "-1 do lansu" to jakaś nowomowa młodzieżowa? nie bardzo łapię, no ale to pewnie dlatego że jestem tępa albo gupia albo jedno i drógie Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 19:59 Ja już tam wiem do czego ewidentnie się mój emot odnosił.. A z tą nowomową to nie przesadzajmy- już kilkanaście lat temu grałam w karcianki Wybacz, że nie trafiłam tym mało wysublimowanym żartem w twe szlachetne poczucie humoru. buźka Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Zaproszenia na roczek 18.08.10, 11:26 > a "-1 do lansu" to jakaś nowomowa młodzieżowa? nie bardzo łapię, trzeba było w życiu chociaż w jednego rpga zagrać <umieram ze śmiechu> Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: Zaproszenia na roczek 21.08.10, 19:02 Co tam -1 do lansu jak ma się kapelusz lansu +12 i szaliczek zarąbistości +6 to "dziecią" było zamierzone? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Zaproszenia na roczek 21.08.10, 21:33 "Wspułczuję twoim dziecią" jest od lat ripostą używaną w sytuacjach skrajnych, to broń ostatecznej zagłady przeciwnika. Mięczaki piszą "współczuję". Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Zaproszenia na roczek 21.08.10, 21:47 łe kapelusz to zazwyczaj do charyzmy coś daje :F Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: Zaproszenia na roczek 21.08.10, 22:51 ten jest magicznie magiczny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pyska_1983 Re: Zaproszenia na roczek 21.08.10, 16:01 robię krzywdę moim dziecią ?? > > tylko jeśli odrabiasz z nimi zadanie domowe z polskiego > Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: Zaproszenia na roczek 16.08.10, 19:56 O kurde... ja miałam bardzo spersonalizowane (chociaż monochromatyczne)... SMSy do rodziny: "Wpadnijcie na kawę i tort z okazji urodzin młodej" Odpowiedz Link Zgłoś
noneczka1983 ..... 18.08.10, 10:58 Ale po co te złośliwości?!-jeśli nie chcecie zaproszeń to Wasza sprawa, zapytałam tylko o adres strony, a tu mnóstwo przezabawnych matek zaczyna swoje popisy.... Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Zaproszenia na roczek 18.08.10, 11:17 Zamawiałam na chrzest córeczki takie zaproszenia. Firma robi też urodzinowe. Zaproszenia były śliczne. Wszystkie poprawki w tekście uwzględnione. Odpowiedz Link Zgłoś
onunka Re: Zaproszenia na roczek 18.08.10, 11:32 zobacz na allegro-tam jest tego sporo,ja akurat nie szukałam na roczek ale na chrzest i znów musze wrócić do poszukiwań bo nam miesiac został do tej "imprezy" Odpowiedz Link Zgłoś
azomim Re: Zaproszenia na roczek 21.08.10, 15:46 tu są ładne, na różne okazje: www.studiodicarte.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: Zaproszenia na roczek 08.09.10, 09:12 Ja zamawiałam na allegro u użytkownika kepesian - ekspresowa realizacja, zaporszenia były śliczne i porządnie wykonane. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka polecam 08.09.10, 09:42 sama niedawno zamawiałam tutaj: allegro.pl/luksusowe-zaproszenia-na-chrzest-urodziny-roczek-i1213428512.html i zdecydowanie polecam. świetna jakość, dobry kontakt i błyskawiczna wysyłka. iza Odpowiedz Link Zgłoś