porzeczka1 25.08.10, 09:01 oglądam własnie na all, bardzo dużo tam tego, zastanawiam się, czy to faktycznie taka rewelacja? prosze o wszelkie sugestie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenland Re: Worki próżniowe 25.08.10, 09:16 Kupowałam swego czasu w Tchibo. Jak dla mnie do przechowywania głównie kołder i poduszek dla gości - rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Worki próżniowe 25.08.10, 10:14 ja pilnie potrzebuję kilka sztuk. Mamy kupione na allegro (nie pamiętam aukcji) i niestety puszczają po jakimś czasie i 'ponoszą' się. Przechowują w szafie rzeczy letnie (w zimie) albo zimowe (w lecie). Teraz potrzebuję, bo będziemy się przeprowadzać i wymyśliłam że jak zapakuję rzeczy (ubrania, pościel)w te worki to mi mniej miejsca w samochodzie zajmie Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Worki próżniowe 25.08.10, 10:35 Moim zdaniem rewelacja ale na pewno nie te najtańsze z allegro bo te rozszczelniają się po kilkakrotnym użyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Worki próżniowe 25.08.10, 10:42 słonko, możesz polecić jakieś konkretne? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Worki próżniowe 25.08.10, 11:51 Najlepsze jakie do tej pory miałam kupiłam w Netto, przeżyły kilka kompletów kupowanych na allegro, one są co jakiś czas w ofercie tylko, właśnie też na nie poluję ostatnio ale nie ma. Kiedyś czytałam tutaj, że te z Tchibo są też bardzo dobre-nie próbowałam bo mi rozmiar nie pasuje, no i są bardzo drogie niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka1 Re: Worki próżniowe 25.08.10, 10:47 dzieki za opinie własnie, a co możesz polecić? zastanawiam się też nad workami wiszącymi do szafy... Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: Worki próżniowe 25.08.10, 14:45 Mam już kilkanaście worków z tchibo, i jedne przepuszczają inne nie. Jednak ogólnie jestem zadowolona, pozwalają zaoszczędzić bardzo dużo miejsca w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: Worki próżniowe 25.08.10, 19:25 Ja w tym roku pakowałam rzeczy na wakacje w te worki - chyba tylko dzięki temu zdołaliśmy zabrać wszystko co potrzebne bo inaczej zabrakłoby miejsca Odpowiedz Link Zgłoś