agafu 01.09.10, 20:58 nie wiem na ile to prawda, ale dziś przez przypadek usłyszałam w sklepie w Warszawie o takiej akcji, więc piszę dla zainteresowanych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina79 Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 01.09.10, 22:00 Pewnie będzie tak jak w zeszłym roku, -40zł dla dorosłych, -20zł dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 01.09.10, 22:27 o? na wszystkie??? Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 02.09.10, 09:24 i co aktualne???????? Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 02.09.10, 09:35 dzwoniłam--promocja od dziś -- Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 02.09.10, 09:34 znalazłam taki link www.wizaz.pl/Trends-News/Wydarzenia-Promocje/Promocja-jeansow-H-M Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 02.09.10, 11:11 Ale ten rabat dotyczy juz tej pary dzinsow którą kupuję czy dopiero następną pare mogę kupić 20zl taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
agafu Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 02.09.10, 11:42 idziesz i od razu płacisz 40 pln mniej Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: to jakas paranoja z tymi rabatami w hm 02.09.10, 12:55 ..kupowałam dzisiaj spodnie dla syna na dziale dzieciecym. no i ok,były po 20 zł taniej para. przede mną pani kupowała takie jeansowe legginsy czy jeansy legginsowe wąskie za 39 zł. i nagle pani za kasa: ojej! te spodnie wchodzą z rabatem! a to przecież nie są typowe jeansy. prosze poczekac musze to skonsultowac.kobieta czeka ,nic o promocji nie wiedziała, a pani kasjerka wydzwania zeby chyba tylko nie nabic rabatu który "niechcacy" wyskakuje. koniec konców poszły z rabatem za 19 zł. pozniej na dolena dziale dzieciecy wybralam jeansy dla siebie. zwykle proste klasyczne anie legginsowe ani szerokie .no po prostu jeansy a tu przy kasie tekst pani: na te akurat nie ma rabatu"- na moje pytanie dlaczego skoro jak byk pisze rabat 40 zł na wszystkie jeansy a nie na wybrane!??? i znowu telefony, konsultowanie z kolezanką itp. wyszlam wsciekła bez spodni, juz mi sie nie chciało z nimi dyskutowac. ogólnie wiekszosc promocji w hm to jakies jedno wielkie nieporozumienie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: to jakas paranoja z tymi rabatami w hm 02.09.10, 14:04 kupiłam te zalinkowane spodnie w innym watku za 20 zł--3 ostatnie pary na 98 i jedne na 92 -- Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: to jakas paranoja z tymi rabatami w hm 03.09.10, 08:00 patatajowa napisała: > przede mną pani kupowała takie jeansowe legginsy czy jeansy > legginsowe wąskie za 39 zł. i nagle pani za kasa: ojej! te spodnie wchodzą z > rabatem! a to przecież nie są typowe jeansy. prosze poczekac musze to > skonsultowac.kobieta czeka ,nic o promocji nie wiedziała, a pani kasjerka > wydzwania zeby chyba tylko nie nabic rabatu który "niechcacy" wyskakuje. koniec > konców poszły z rabatem za 19 zł. Tez kupilam takie legginsy dzinsowe dla corci. Upewnialam sie jeszcze przy kasie, czy rzeczywiscie jest znizka na te spodnie (bo rzeczywiscie wygladaja tak "niedzinsowato" ). Nie bylo problemu. > pozniej na dolena dziale dzieciecy wybralam jeansy dla siebie. zwykle proste > klasyczne anie legginsowe ani szerokie .no po prostu jeansy > a tu przy kasie tekst pani: na te akurat nie ma rabatu"- na moje pytanie > dlaczego skoro jak byk pisze rabat 40 zł na wszystkie jeansy a nie na > wybrane!??? > i znowu telefony, konsultowanie z kolezanką itp. wyszlam wsciekła bez spodni, > juz mi sie nie chciało z nimi dyskutowac. > ogólnie wiekszosc promocji w hm to jakies jedno wielkie nieporozumienie!!!!!! Moze niedoinformowany personel. Pewnie od sklepu to zalezy. Zazwyczaj kupuje na Targowku (Wa-wa) oraz w Arkadii nie ma problemu z promocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: to jakas paranoja z tymi rabatami w hm 03.09.10, 16:47 patatajowa napisała: > przede mną pani kupowała takie jeansowe legginsy czy jeansy > legginsowe wąskie za 39 zł. i nagle pani za kasa: ojej! te spodnie wchodzą z > rabatem! a to przecież nie są typowe jeansy. prosze poczekac musze to > skonsultowac.kobieta czeka ,nic o promocji nie wiedziała, a pani kasjerka > wydzwania zeby chyba tylko nie nabic rabatu który "niechcacy" wyskakuje. koniec > konców poszły z rabatem za 19 zł. No paranoja to mało, ja uważam ze maja mega burdel... Dzisiaj nie dostałam rabatu na jeanso- legginsy bo podobno obowiazuje wyłącznie na jeansy. Patatajowa i tzka mozecie wkleic link ew. podpowiedziec, ktore to ze strony. Patatajowa byłas w Grafice czy N Swiecie. Ja w tym drugim. Jedyny plus to, ze znalazłam rurki na 140 z regulacja gumka/guzik w pasie, co w H&M do tej pory było niemożliwe. Nie sprawdzałam czy inne dla starszych dziewczyn maja regulacje, jesli tak to super, bo wreszcie sie beda trzymac na córce. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: to jakas paranoja z tymi rabatami w hm 04.09.10, 20:15 a-e-p napisała: > Patatajowa i tzka mozecie w > kleic link ew. > podpowiedziec, ktore to ze strony. Ja ich akurat nie moge namierzyc na stronie, ani wsrod dzinsow, ani wsrod legginsow... Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 02.09.10, 16:18 a czy gdzieś w wawie widziałyście jeszcze te spodnie: public.blu.livefilestore.com/y1pvmdCK1kI6Ljzickcdj4An6ti-Rb5Th4k2h-IoD5lx9KzU5hM66eD_3kxMbxVyO_pSFKpR-q-MFQozGhIDpD8iA/3190.jpg?psid=1 szukam rozm. 92 i 98. Jest od nich rabat? Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 03.09.10, 12:24 W niektórych H&M w Warszawie pościągali ze sklepu tańsze spodnie, żeby za dużo nie stracić Pani wcale się z tym nie kryła jak zapytałam ją o konkretny model, który mnie interesował... Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 03.09.10, 21:38 W Arkadii kupiłam inny model, ale tez w gumkę. cena wyjściowa 59 Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula jeansy z kokardkami 05.09.10, 21:50 Po ile wychodzą jensy z kokardkami z rabatem 20zł? czy dostane roz 116 we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 02.09.10, 19:04 byłam z synem i szukałam spodni na 128 cm.... przymierzył biedak 5 modeli i wygladał w nich komicznie ostatecznie wyszliśmy bez spodni ech... jakoś na moim chuderlaku śmiesznie wyglądają jeansy H&M. Inne ich spodnie typu bojówki super ale jeansy źle. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 02.09.10, 20:54 Nam się udało zakupić dwie pary dla córki (ogólnie mąż wyczytał, że jedna osoba może kupić jedynie dwie prary spodni z rabatem). Bez ściągania w pasie straaasznie szerokie, ale na szczęście jest regulacja. Jedne z Hello Kitty przecenione z 79,90 na 59,90 i drugie z naszywanymi sercami na kolanach (fajne, klasyczne) z 59,90 na 39,90. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 03.09.10, 07:52 kalina886 napisała: > Nam się udało zakupić dwie pary dla córki (ogólnie mąż wyczytał, że jedna osoba > może kupić > jedynie dwie prary spodni z rabatem). Chyba rzeczywiscie tak bylo napisane. Ale moze chodzi o jeden rodzaj spodni? Np. o 2 pary damskich? Ja kupilam 3 pary - jedna dla siebie i po parze dla dzieciakow. Nie byo zadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 03.09.10, 07:53 Zreszta, mozna przeciez kupic 2, zaplacic i pojsc po kolejne. I zaplacic w innej kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiak Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 03.09.10, 22:14 Mam ten sam problem ze szczupłym synem, bo nawet jak jest regulacja w pasie, to zazwyczaj wyglądają po ściągnięciu jak balonik. Syn dodatkowo ma 131 cm wzrostu i jest pomiędzy rozmiarówkami mały- duży- chłopiec. Może potraficie polecić jakiś model jeansów (w pasek, bo z gumą mamy) dla chudzielca. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma greenlend 03.09.10, 23:57 Poszukaj w Reserved. Mój też chudzielec i stamtąd zawsze kupuję - fajnie leżą. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 03.09.10, 07:56 Promocja bedzie trwala jeszcze przez 2 tyg., jak mi powiedzial pracownik. I podala date 18 lub 19 jako dzien zakonczenia, co jakos nijak sie ma do tych 2 tygodni... W zeszlym roku byla podobna promocja. Tylko, ze dzinsy byly w roznych cenach i pamietam, ze zaplacilam za swoje jakies 80-90 zl po odliczeniu tych 40, a w tym wszystkie spodnie sa w jednakowej, dosc wysokiej, cenia 149 zl... Odpowiedz Link Zgłoś
anaanek A czy na jeansy niemowlęce tez obowiązuje? 03.09.10, 10:42 Interesują mnie spodnie rozmiar 86 i zastanawiam się czy tez ta promocja obowiązuje na takie jeansy, może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: A czy na jeansy niemowlęce tez obowiązuje? 03.09.10, 11:08 Na _wszystkie_ dzinsy, niezaleznie od rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: A czy na jeansy niemowlęce tez obowiązuje? 03.09.10, 12:34 Dokladnie potwierdzam wszystkie jenasy, wlansie przed chwila wrocilam z dwoma parami tych juz brak w Arkadii (Warszawa Jeansy z kokardkami chyba wzielam ostatnia pare chyba ze potem dowiesza Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: A czy na jeansy niemowlęce tez obowiązuje? 03.09.10, 13:15 chyba dowieszają bo wczoraj w Arkadii już ich nie było, ja kupiłam dzisiaj w Wola Parku ale też już wisiało tylko kilka par... Odpowiedz Link Zgłoś
mefiko Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 03.09.10, 14:05 > Promocja bedzie trwala jeszcze przez 2 tyg., jak mi powiedzial pracownik. I pod > ala date 18 lub 19 jako > dzien zakonczenia, co jakos nijak sie ma do tych 2 tygodni... > W zeszlym roku byla podobna promocja. Tylko, ze dzinsy byly w roznych cenach i > pamietam, ze zaplacilam > za swoje jakies 80-90 zl po odliczeniu tych 40, a w tym wszystkie spodnie sa w > jednakowej, dosc > wysokiej, cenia 149 zl... Własnie, ja mam również dziwne wrażenie, że zostały wystawione tylko spodnie za 149 pln (damskie).. Przecież zazwyczaj w H&M jeansy można kupić już za 79, 99, 129 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agafu Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 03.09.10, 20:08 a ja dziś kupiłam te leginsy po obniżce za 19,90 pln, są ciepłe i jak to z leginsami bywa na pewno wygodne. Niestety na 98 lub 104 juz nie było, więc poczekają aż będzie córka nosiła 110. Jutro jeszcze sprawdzę w innym H&M to wymienię bo chciałabym jej już założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 03.09.10, 22:16 a mi ich nie sprzedano buuu bo nie typowe jeansy szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
agafu Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 03.09.10, 23:08 ja to bym była uparta i kazała dzwonić np. do H&M na Targówek do warszawy gdzie między innymi sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
jorin Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 04.09.10, 18:17 Dzieki za cynk o tej promocji!!! I dodam, ze w Krakowie w Bonarce dzinsy legginsy tez sa objete rabatem. Odpowiedz Link Zgłoś
agafu Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 04.09.10, 20:31 Nie ma sprawy. często podpatruję to forum gdzie rabaty , więc teraz mi się udało. Często w H&M kupuję dla moich córek a dla siebie nic i jeansy mnie nie interesowały ale po przeczytaniu tu, że na legginsy jeansowe też rabat to się skusiłam. Dziś specjalnie pojechałam do Arkadii w Wawie i one są zawieszone przy schodach, nikt ich nie widzi i nie ma nad nimi dużej reklamy o rabacie, ale niestety rozmiaru mniejszego niż 110 nie było. Bez promocji za to kupiłam szary (był też fioletowy) ze srebrną nitką beret na dziale małych dzieci 12-18m dla mojej 2,8 latki i wygląda w nim bombowo! Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 04.09.10, 19:01 W Jankach również nie chcieli sprzedać legginsów z rabatem... Nie miałam siły się kłócić.. Niech szlag trafi te ich promocje - jeden wielki bajzel! Chyba jako jedyni nic a nic nie uczą się na błędach Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 05.09.10, 07:34 mi też nie chcieli leginsow sprzedać z rabatem.Poznań Browar Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar dla szczuplego chlopca 05.09.10, 07:39 kupiłam swietne waskie jeansy a wywijanym mankietem na szelkach sa rewalayjne.cENA 59.90 Z RABATEM 39.90 a sa super Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: dla szczuplego chlopca 05.09.10, 12:23 a można jakiś link do tych spodni ze strony?które to -też poszukuję dla chudzielca Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: dla szczuplego chlopca 05.09.10, 19:23 focie spodenek.Tamtymi rzeczy też kupiłam w hm dodałam tą focie na inne forum nie zugerujcie się tym Uploaded with ImageShack.us Odpowiedz Link Zgłoś
sagittarius_84 BB Gemini 05.09.10, 12:51 Wystawione na damskim i męskim tylko jeansy za 149 zł !! Nic tańszego, dziwne gdzie zniknęły te które oglądałam tydzień wcześniej za za 99 czy 79. Odpowiedz Link Zgłoś
nikaes Re: BB Gemini 05.09.10, 15:51 W magazynie oczywiście.. Wypatrzyłam na dziale baby 1 szt. dżinsów za 29,90, czyli z rabatem 9,90. Przy kasie musiałam trochę poczekać, bo zdenerwowana sprzedawczyni dzwoniła gdzieś z pytaniem co ona ma zrobić, bo przyszła klientka ze spodenkami, które powinny być na magazynie i ona nie wie, dlaczego nie są, przecież sama chowała! Odpowiedz Link Zgłoś
renna100 nikaes 06.09.10, 11:52 A tak z ciekawości, sprzedali Ci te spodnie za 9,90? Bo też takie znalazłam a sprzedawczynie uparły się, że im niższa cena nie wchodzi na paragon bo one nie są objęte promocją i ostatecznie kupiłam za 29,90. Chodzi mi o takie shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_BAFLI_ALL&shoptype=S Odpowiedz Link Zgłoś
renna100 Re: nikaes 06.09.10, 11:54 ehh, nie umiem wkleić zdjęcia piszę o jeansach z falbankami za 7,95 eur Odpowiedz Link Zgłoś
nikaes Re: nikaes 06.09.10, 14:01 Tak, to te same spodnie. Kupiłam je za te 9,99zł. Większy problem był z legginsami czy treginsami dżinsowymi, o których dziewczyny wcześniej pisały - w końcu też je kupiłam z rabatem, ale pierwsza informacja od sprzedawczyni była taka, że rabat na nie nie obowiązuje, ale się upierałam, że w innych sklepach można je kupić z rabatem i dopiero pani z kimś tam pogadała przez tel. i dostałam ten rabat. Odpowiedz Link Zgłoś
renna100 Re: nikaes 06.09.10, 16:47 No to nieżle, co promocja w H&M to taki, za przeproszeniem burdel, że sami nie mają pojęcia co i za ile. Powinnam teraz oddać te spodnie i upierać się przy zakupie w promocji, ale prawdę mówiąc chyba mi się już nie chce z nimi kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: BB Gemini 05.09.10, 22:53 Jak sie okaze za te 1,5 tyg. (bo tyle mniej wiecej zostalo do konca tego promsu), ze zakupione przeze mnie dzinsy sa w nizszej, niz ta "promocyjna" cenie, to odsam je i kupie w tej lepszej. W zeszlym roku dzinsy byly w znacznie lepszych wyjsciowych cenach, niz teraz. Ech, te dziwaczne promocje... Dobrze, ze dzieciece mozna rzeczywiscie w lepszych cenach nabyc. Odpowiedz Link Zgłoś
pelka22 Jest jeszce ta akcja? 07.09.10, 09:27 Do kiedy jest promocja? Orientujecie się? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Jest jeszce ta akcja? 07.09.10, 10:04 zgodnie z linkiem promocja w h&m do 15 wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Dołożyli - jest pełna rozmiarówka 09.09.10, 16:52 jak w tytule w KLIF Gdynia dziewczęce z gumkami przy nogawkach nadal za 20 zł pełna rozmiarówka!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: od 2 września na jeansy w H&M rabat 40 pln 09.09.10, 18:28 w kulki sobie leca zawiedziona jestem strasznie byłam w Rzeszowie wystawione jakies "odpady" ktore pewnie nie poszły, wszystkie fajne modele ktore sobie upatrzyłam w tym sklepie niecały miesiac temu.... nie wiem : tak nagle zeszły, a były w pełnej rozmiarowce czy po prosu "pochowały" jeszcze jakby to była jedna para, ale ja miałam upatrzone 3 pary i zadnej nie ma (dokładnie w tym sklepie) promo sie konczy 19.09 wiec pewnie 20 nagle wszystkie nowsze i bardziej "chodliwe "fasony wroca na nowo......... ale dziady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pade Arkady Wrocław 09.09.10, 22:10 Udało mi się kupić tregginsy i jeansy z kokardkami po 19,9zł. Jestem zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
emiwiki Re: Arkady Wrocław 10.09.10, 11:18 ja także kupiłam tregginsy i z kokardkami i też jestem zachwycona, chociaż musiałam odwiedzić w tym celu 3 krakowskie h&m Odpowiedz Link Zgłoś
gibon301 Re: Arkady Wrocław 10.09.10, 11:24 a czy widziałaś gdzieś w krakowie te z falbankami wklejane wyżej (za 29,90-cena regularna)? Odpowiedz Link Zgłoś
emiwiki Re: Arkady Wrocław 10.09.10, 11:32 niestety nie kojrze, ale interesował mnie rozmiar 128 lub 92 Odpowiedz Link Zgłoś
gibon301 Re: Arkady Wrocław 10.09.10, 13:08 no nic-dzięki-ja potrzebuję na razie zdecydowanie mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagula pade 10.09.10, 17:37 Czy dostane te jeansy z kokardami na 116cm? Z rabatem będą po 19,90? Do Wrocka mam 30 km i nie wiem czy warto jechać. Dzięki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: pade 10.09.10, 22:24 Kupowałam w środę, więc nie mam pojęcia jaki asortyment jest teraz. Ale mam propozycję, zadzwoń do Arkad i na Świdnicką, tam najmniej ludzi kupuje na dziecięcym i poproś o odłożenie. Jesli tam nie będzie to zostają Ci jeszcze bielany i pasaż grunwaldzki. Odpowiedz Link Zgłoś
modesta00 Re: pade 11.09.10, 11:42 A czy jeansy z kokardkami są regulowane w pasie? Jeśli nie, to czy są bardzo szerokie? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: pade 11.09.10, 13:50 Bardzo fajne sa. Ponizej zdjecie z katalogu, ale ja kupiłam jednak troche inne: - nie maja regulacji, IMO sa waskie (mojej chudzinie nie spadaja), - maja tylko troche obnizony krok i dosc długie nogawki, - no i jeszce jedno, moje nie maja rozowych przeszyc na gumkach, a w kostkach jest jakby tunel, w ktory jest wciagnieta gumka (jest dosc wasko) Odpowiedz Link Zgłoś