Dodaj do ulubionych

Photobox - problem z logowaniem proszę o pomoc

10.09.10, 08:05
Dziewczyny, co zrobić - mam kupony na fotoksiążki, ale nia mogę się zalogować na swoje konto, podają mi, że hasło jest złe. WYsyłam zapytanie o nowe hasło - bez odpowiedzicrying
Dział obsługi klienta - wyskakuje błędny email...

Eeeee - połasiłam się na kupony z groupona i teraz mam po uszach, pewnie wtopię kasę, bo widzę, że tutaj będzie problem z jakąkolwiek realizacją...
Obserwuj wątek
    • kattid Re: Photobox - problem z logowaniem proszę o pomo 08.12.10, 11:24
      Witam
      ODRADZAM KORZYSTANIE Z USŁUG PHOTOBOX. TOTALNIE KPIĄ SOBIE Z KLIENTA. CENY WYDAJĄ SIĘ BYĆ PROMOCYJNE ALE TO ŚCIEMA I PIENIĄDZE WYRZUCONE W BŁOTO. w PHOTOBOX ZAKUPIŁAM FOTO KALENDARZ. oWSZEM DOSZEDŁ SZYBKO, ALE BEZ POLSKICH ZNAKÓW, MNÓSTWO BŁĘDÓW A DO TEGO FIRMA PRZESTAŁA ODPOWIADAĆ NA MAILA GDY CHCIAŁAM ZGŁOSIŁAM REKLAMACJE.

NIE POLECAM!!!! JAK DLA MNIE TO OSZUŚCI KTÓRZY MYŚLĄ ŻE MOŻNA OSZUKIWAĆ LUDZI BEZ KONSEKWENCJI.
      • ekobita Re: Photobox - problem z logowaniem proszę o pomo 10.12.10, 17:12
        Jestem zła, bo i ja wtopilam. Miałam kupon z groupona i nie mogę dokonczyc płatnosci.Nie ma z nimi kontaktu, na maila nie odpowidaja, telefony ....nie ma takiego numeru. Ciekawe cze groupon wie jakie firmy z nim wspolpracują.
        • sylwiamc Re: Photobox - problem z logowaniem proszę o pomo 10.12.10, 17:19
          ups to lipa uncertain
          właśnie czekam na fotoksiążki z groupona.
          zalogowanie i stworzenie książki w moim przypadku przebiegło bez zarzutu.
          Aha, i mam już od nich fotoksiążkę Spirale - jest jak najbardziej OK.
    • kaplu1 Re: Photobox - problem z logowaniem proszę o pomo 10.12.10, 22:58
      Ja również nie mam problemu z logowaniem ale się wściekłam ostro na tę stronę. Całą noc ślęczałam nad zrobieniem książki ( kupiłam na gruponie 3 kody) i głupia wprowadziłam wszystkie 3 nie czytając treści oczywiście policzyło mi tylko jeden, zmieniłam zamówienie na 1 szt i chciałam wprowadzić kolejne ale wypisuje mi że kody już są nieważne. I tym sposobem nic nie zaoszczędziłam bo zapłacę 108 zł za jedną książkę plus 20 zł za przesyłkę. Oszuści nie polecam - fakt jest też moja wina ale nawet nie raczą mi odpisać na e-maile. Może ma ktoś jakiś pomysł co można jeszcze zrobić?
      • sylwiamc Re: Photobox - problem z logowaniem proszę o pomo 10.12.10, 23:26
        Ja też kupiłam 3 kupony i zamawiałam 3 razy pod rząd wpisując za każdym razem inny kod rabatowy (bo nie da się połączyć 3 książek w jedną wysyłkę żeby tylko raz płacić za paczkę). Co do jakości jest naprawdę OK, myślę że będziecie zadowolone.

A co do tych dwóch straconych kodów to przypuszczam,że nie byłaś jedyna - napisz do nich, że pomyłka - powinni to uwzględnić i dać nowe kody jeśli zależy im na dalszej współpracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka