Dodaj do ulubionych

ostrzeżenie przed drewnianymi eklockami dabo

10.09.10, 18:14
Chcę ostrzec wszystkich, aby nie kupowali klocków drewnianych firmy Dabo eklocki dla swoich pociech. Ja niestety zrobiłam ten błąd, kupiłam te klocki i okazało się, że mają drzazgi (są niedokładnie zrobione) oraz są zakurzone i niezbyt ładnie pachną. Zupełnie inna jakość (gorsza) niż klocki firmy Eichhorn. Skontaktowałam się ze sprzedawcą i miał zwrócić pieniądze po otrzymaniu zwrotnym klocków. Teraz nie mam ani klocków (chociaż tego akurat nie żałuję), ani pieniędzy, które obiecał mi zwrócić. Słowo pana Dabo jest nic nie warte. Zdecydowanie odradzam!!! Rozmawiałam 3 x telefonicznie z właścicielem firmy i obiecał zwrot pieniędzy (chciał potrącić mi za przesyłkę), ale po tygodniu pieniądze na koncie się nie znalazły, więc postanowiłam ostrzec innych rodziców, aby nie kupowali opisanych przeze mnie klocków, cena, ich jakość i słowo sprzedawcy nie są warte Państwa pieniędzy.
niestety nie zrobiłam zdjęć klockom, ale proszę mi wierzyć jestem bardzo niezadowolona z tej transakcji i piszę ku przestrodze innych rodziców.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: ostrzeżenie przed drewnianymi eklockami dabo 10.09.10, 20:17
      dziękuję za ostrzeżenie i podbijam.
      • linka4 Re: ostrzeżenie przed drewnianymi eklockami dabo 10.09.10, 23:44
        Jeśli masz maile i dowód nadania to idź na policje zgłosić. Moja koleżanka ostatnio zamowiła sobie koszulę nocną za 60zł, bo niedługo rodzi i chciala do szpitala. Koszula nie przyszła, na gg rozmawiała ze sprzedająca i ta obiecywala ze wyśle. Nagle okazało się, że konto zostało zawieszone i nie tylko ta kumpela zostala oszukana. Poszła na policję, zgłosiła (tak jej poradzili Ci z allegro), po tyg otrzymala kasę, a sprzedająca była bardzo oburzona.
    • xmasyl klocki DABO są super 08.10.10, 08:41
      Ja POLECAM klocki DABO są dokładnie wykonane i pomalowane - nadają się nawet dla bardzo małych dzieci, są po prostu super.
      • kamelia04.08.2007 Re: klocki DABO są super 08.10.10, 09:06
        odkopywane wątki niby zadowolonych klientów, polecających dany produkt, usługe lub zachwalajacych producenta/usługodawcę budza moje podejrzenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka