Dodaj do ulubionych

Allegro następna sprzedajaca

16.09.10, 18:35
Nie wiem,nie rozumiem ,co kieruje takimi osobami ,też u niej kiedyś kupowałam i właśnie patrzę a tam
dojotka75 (6971) - Konto zawieszone i sporo negatywów jak to jest ktoś jest uczciwy do pewnego czasu i nagle co nie chce mu się być uczciwym ?
Obserwuj wątek
    • coronella Re: Allegro następna sprzedajaca 16.09.10, 19:08
      hmm, oni piszą, że to dopiero 2 tyg od zakończenia transakcji. Krótko na takie oskarżenia. Może coś sie stało?
      Ja miałam 2 takie sytuacje, raz, gdy u córki podejrzewano chorobę genetyczną byłam nieprzytomna ze strachu, gdy to wyszło, akurat pechowo pokończyły mi sie aukcje, i po prostu o tym zapomniałam. Po powrocie do domu kładłam sie do łózka i ryczałam,
      a drugi raz gdy mój tata miał zawał.
      Tylko, na szczęście, trafiłam na wyrozumiałych kupujących.
      Szok opada i wraca się do życia, ale czasem to trwa, nawet te 2 tyg.
      Nie wiem co tam sie stało, odpowiadam tylko dlaczego niektórym "przestaje się chcieć być uczciwym"
      • tosieuda Re: Allegro następna sprzedajaca 16.09.10, 19:15
        z komentarzy nie wynika, ze kogoś oszukała,
        tylko, ze czas dostawy jest bardzo długi i części juz przestało się chcieć czekać,
        osobiście sądzę, ze dobrze się stało, też coś kupiłam u tej Pani kiedyś, rzecz nie była zgodna z opisem, dużo sprzedaje, ale ilosc nie idzie w parze z jakoscią, a dbałosc o klienta znikoma
      • kornnella Re: Allegro następna sprzedajaca 16.09.10, 19:16
        A ja obstawiam ze za sprzedawców z UK skarbówka sie wzieła
        Jakoś mi sie nie chce wierzyc zeby z marży 5-8 zł na sztuce opłacili podatki ZUSy i reszte
        • a-e-p Re: Allegro następna sprzedajaca 16.09.10, 20:46
          Dla mnie zakupu (jakis czas temu) u dojotka75 to porazka... Rzecz w strasznym stanie, poszarpane dziurki na guziki, a zdjecie zrobione tak, aby to ukryc. Spór na Allegro oczywiscie nic nie dał ani wczesniej stosy maili do tej Pani, ze chce dokonac zwrotu. Pani mnie totalnie olała i wmawiała mi, ze pewno nie podoba mi sie, ze nie trafiłam z rozmiarem.... Kolejna osoba, ktora lumpeks prowadzi na Allegro, a czy legalnie? Paragonu nie dostałam...
        • mefiko Re: Allegro następna sprzedajaca 18.09.10, 19:53
          A ja obstawiam ze za sprzedawców z UK skarbówka sie wzieła
          > Jakoś mi sie nie chce wierzyc zeby z marży 5-8 zł na sztuce opłacili podatki ZU
          > Sy i reszte

Akurat ta Pani miała działalność gospodarczą i nie była sprzedawcą z UK.
    • zoja1977 Re: Oteczka...priv 18.09.10, 09:46
      Oteczka, bardzo chciałam się z Tobą skontaktować napisałam na priv ale wiadomość wraca czy możesz mi podać maila przez który mogłabym się z Toba skontaktować ?
      • oteczka Re: Oteczka...priv 18.09.10, 12:14
        wysłałam
        • zoja1977 Re: Oteczka...priv 19.09.10, 12:09
          dzięki ja też napisalam.
    • dojotka75 Re: Allegro następna sprzedajaca 19.09.10, 20:04
      Witam, cały ten temat dotyczy mojej osoby, ponieważ to ja mam na allegro zawieszone konto dojotka75. Powód??? Banalny, zmieniłam numer telofonu a w ustawieniach allegro nie podałam nowego numeru. Oczywiście musiała znaleść się "uczynna osoba" i doniosła do allegro. ot CAŁA FILOZOFIA. A dla tych co to tyle piszą o uczciwości. Uczciwym albo się jest albo nie. Ja na allegro pracuję od 3 lat, od samego poczatku mam załozoną firmę, wiele osób nie ma i też zyją. Wszystskie wysyłki realizowane były na bieżąco. I tu nagle taki pech, zawieszenie konata i przy okazje tak niefortunne zwichnięcie kostki, że nie mogałam chodzić, do tej pory mam problemy. Jednak gdy zauwazyłam, ze ludzie choć zgodzie się poczekać, bo wszytscy zostali poinformowani mailem o mojej chorobie, nagle zaczeli sypać bzdurnymi negatywami, to poprosiłam o pomoc rodzię i wspólnymi siłami zapakowaliśmy przesyłki. tak więc kończąc życzę tym wszystkim " szczerym" osobom aby ich nigdy nie spotkała taka niespodzianka jak mnie. Bo ludzie w naszym kraju uwielbiają kopać leżącego, tak jest najłatwiej prawda???. A tym zyczliwym-bo ich tez jest mnóstwo bardzo dziękuję za wyrozumiałośc. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka