Dodaj do ulubionych

Kombinezon Ast/Astrolabio, Bokkolo

18.09.10, 07:03
znacie te firmy? szukam dla mojego syna 7 lat czego fajnego, rozglądam się po all i trafiłam właśnie na te firmy. Na zdjęciach ok, ale jak z użytkowaniem? a może polecicie inne firmy? szukam na wzrost 128...
Obserwuj wątek
    • kiki189 Re: Kombinezon Ast/Astrolabio, Bokkolo 18.09.10, 07:20
      Mialam, 2 lata chodzila w nim moja corka. Jest super, a po praniu nic sie z tym nie dzieje. Sa w sklepach Inter sport.
      • berciunia1 ast i brugi bardzo polecam 18.09.10, 08:50
        moim zdaniem najlepsze kombinezony w tym przedziale cenowym po 2 latach używania są jak nowe! do tego świetnie się sprzedają na allegro więc część kasy wraca aby zakupić kolejny nowy
    • tanika01 Re: Kombinezon Ast/Astrolabio, Bokkolo 18.09.10, 14:35
      Kurtki AST sa rewelacyjne.
      W Intersporcie lub DElcie zjandziesz z poprzednich kolekcji jeszcze kombinezony. Dziś widziałam komplet (spodnie i kurtka) za 219 zł a same kurtki za 119 zl. Mi się udało kupić kurtkę narciarską AST za 69,99 zł dziś.

• niesia22 Re: Bokkolo- NIE polecam 18.09.10, 14:40
        Mamy jeszcze z ubiegłej zimy, przemakał, ściągacze w rękawach bawełniane nasiakały wodą...nadaje sie tylko dla dziecka wózkowego bo raczej ciepły...nie wart swojej ceny
        • leigh4 tanika 18.09.10, 20:02
          Taniko, gdzie udało Ci sie upolowac tę kurteczkę?
          Potwierdzam-AST to super kombinezony. do jakości i użyteczności nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
          • porzeczka1 Re: tanika 19.09.10, 07:31
            dziekuję za opinie smile na all spodnie + kurtka są za 269 + przesyłka i zastnawiam się, czy w intersporcie będzie taniej...
            • tanika01 do leigh4 i porzeczka1 19.09.10, 12:33
              W Koninie w sklepie sportowym DELTA(maja kilka sklepow w Polsce) na pewno były jeszcze kurtki w rozmiarze 92, 98 i 122 lub 128 na chłopca oraz kilka dziewczęcych niebieskich. Ceny 69,99 i 129 zł (chyba zalezy z której kolekcji) Kombinezony były za 219 zł w kilku rozmiarach

• tanika01 Re: do leigh4 i porzeczka1 19.09.10, 12:37
                sklepy nazywają się Delta Sport dokładnie
      • porzeczka1 Re: Kombinezon Ast/Astrolabio, Bokkolo 19.09.10, 07:32
        na razie jestem uziemiona w domu, więc do intersportu sie nie wybiorę... sad
    • olafowamama Re: Kombinezon Ast/Astrolabio, Bokkolo 19.09.10, 08:35
      2 lata temu kupiłam synkowi na allegro używaną kurtkę ze spodniami firmy ast. Nosił ją 2 lata i odłożyłam jeszcze dla młodszego, który na pewno będzie w nią chodził 1 albo kolejne 2 sezony. To są chyba rzeczy niezniszczalne, a do tego kurtka jest leciutka, ale cieplutka z pasem śnieżnym itp. "ochraniaczami" przed zimnym. Nigdy nie kupię już dziecku kurtki zimowej innej firmy niż ast smile
      • leigh4 Re: Kombinezon Ast/Astrolabio, Bokkolo 19.09.10, 09:46
        Porzyczko, to jest bardzo dobra cena za kombinezon ast. Cos mi sie nie chce wierzyc w tę cenę 69zł za kurtkę w rozmiarze dla 7 latka... pamiętam z ubiegłego roku, że po najwiekszej obniżce w intersporcie komplet spodnie i kurtka kosztowały 319zł(rozm 128 i 134 bo takie oglądałam). Może te dla maluszków(baby) sa tańsze, albo dziewczęce-niestety ceny chłopięcych ubrań z nieznanego mi powodu sa kosmicznesad
        • porzeczka1 Re: Kombinezon Ast/Astrolabio, Bokkolo 19.09.10, 09:54
          dzięki smile w takim razie zamawiam smile mam wprowadzie problem czy 122 czy 128, bo wymiarowo podobne, ale najwyżej odeślę i wezmę inny rozmiar smile
          • helginia Re: Kombinezon Ast/Astrolabio, Bokkolo 19.09.10, 21:42
            Miłam dla narciarskiego niespełna 3-latka. Sprawdził sie świetnie. Nie za gruby, leciutki, fajny w praniu. Polecam.
        • tanika01 Re: Kombinezon Ast/Astrolabio, Bokkolo 19.09.10, 22:27
          Z dzisiejszej relacji męża:
          z chłopięcych została czerwono-czarna i błękitna na 92 za 129zl i pomaranczowa (taka jak ja kupiłam; chyba przez kolor) na 98 za 69,99. Dziewczęce wszystkie za 129 zł przy kołnierzu miały futerko, zostały tylko błękitne. I kombinezony siwy na 122 lub 128 i błękitny na 92 za 219 zł.
          Podobno można w sklepie poprosić o przerzucenie kurtek/kombinezonów do innego sklepu (przynajmniej tak twierdził sprzedawca)

• kolina01 Re: Kombinezon Ast/Astrolabio, Bokkolo 20.09.10, 10:25
      Kombinezony AST polecam. Obydwoje moich dzieci będą w tym roku chodzić w nich 2 sezon. Nieprzemakalne, leciutkie i ciepłe. Sama kupiłam sobie spodnie narciarskie z młodzieżowej kolekcji (164 wzrost) - bo były tańsze niż inne damskie, dobrze leżały, a membranę miały lepszą niż dorosłe-droższe.
      Taniej można czasem upolować Brugi - to ta sama firma co AST- tylko marka dla hipermarketów. Można upolować w REalu, Macro, Selgrosie. Tyle, że normalne ceny są niewiele niższe niż AST w intersporcie, a te na promocjach bardzo okazyjne i szybko schodzą. Podejrzewam, że rozchodzą się tylko wśród pracowników/znajomych - a promocja jest tylko w gazetce.
      • kiprak Re: Kombinezon Ast/Astrolabio, Bokkolo 22.09.10, 13:25
        Hej! Duży wybór AST i Brugi spotkałem w sklepie SPORTMAXX na ul. Dzieci Warszawy 9. Mają też swoją stronę gdzie można dokonać zakupów. Ceny dobre i spory wybór.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka