Dodaj do ulubionych

Buty firmy Wojtyłko

20.09.10, 16:57
Czy któraś z Was używa/używała?Możecie powiedzieć coś więcej na temat tej firmy?
Obserwuj wątek
    • maaszymka Re: Buty firmy Wojtyłko 21.09.10, 00:06
      Mój mały miał w zeszłym roku zimowe. Dla mnie ok. Co prawda używane z masą innych butów ale czubki się nie starły, podeszwy się nie starły, nie było widać żadnych załamań z przodu buta. I wygodne bo głęboko rozsznurowywane + dodatkowy zamek z boku. Fajne szerokie noski. Futerko w środku tez się nie zbiło. Ja już przetestowałam masę butów - zeszłej zimy 3 razy zmieniałam mu zestawy butów - tak mu szybko noga rosła wink i Wojtyłko wypadły całkiem nieźle. Zwłaszcza porównując cenę do jakości.
      • puellae_2007 Re: Buty firmy Wojtyłko 21.09.10, 08:08
        No własnie moja mama wesżła wczoraj do sklepu i kupiła młodemu. Generalnie na buty wydajemy majątek bo mało które wchodzą mu na stope- ma spore poduszki pod paluszkami j est problem z włozeniem.
        Mama zauwazyla ze maja zamek i sznurowadła do samego dołu prawie, przyniosła, byłam sceptyczna, ubieramy....i sa ok. Weszły bez żadnego oporu. I nie wiem czy je zostawiać czy oddać. Meczy mnie to, że nie są skórzane..
        • maaszymka Re: Buty firmy Wojtyłko 21.09.10, 08:33
          Mój ma bardzo wysokie podbicie i jak dotąd te się najlepiej wkładały. I nie było problemu zima z grubszą skarpetką. W innych butach na grubą nie mógł nogi włożyć i chyba musiałby mieć rozmiar większe niż potrzebuje. Moje tez nie były skórzane ale były ok- nie przemakały od śniegu, a czasem i po kałuży młody się przebiegł i było sucho. Mieliśmy w kratkę i ten wzorek tez sie nie starł. Za tą cenę chyba warte uwagi, zwłaszcza, że łatwo się zakładają.
          Fajne tez czasem w coccodrilo mają z szerokim noskiem i głęboko rozpinane z przodu na rzepy. Tylko skórzane trzewiki ostatnio bodajże 180 płaciłam uncertain
          • puellae_2007 Re: Buty firmy Wojtyłko 21.09.10, 08:37
            Tez mamy takie w kratkę z zielonymi elementami. No zobaczymy jak będa się sprawowac. Z innych firm wchodza nam timberlandy, clarksy i trampki z zarysmile
            Zobaczymy jak te się będą spisywać.
            W każdym razie dziekuję za opinię i chyba je jednak zostawięsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka