Dodaj do ulubionych

Audiobooki dla 4-latki - polećcie fajne i dobre

01.10.10, 00:12
Powoli zaczynam kupowac prezenty gwiazdkowe dla moich dzieci i chcialabym m.in. dla mojej 4-latki kupic jakies fajne, dobrze opracowane audiobooki. Corka bardzo lubi ksiazki, slucha plyt z kolekcji Dziecka (tych dodawanych do serii z kotem), a teraz zastanawiam sie nad sensownymi audiobookami. Mozecie cos polecic?
Obserwuj wątek
    • paskowka1973 Re: Audiobooki dla 4-latki - polećcie fajne i dob 01.10.10, 11:18
      Ja kupiłam synowi 5 lat - Pipi Pończoszanką czytana przez Edyte Jungowską - sa trzy części. Uwielbia ją! Codzinennie przed snem musi to lecieć. A co zabawne moja mała 2-latka krzyszy ciagle Pipi, Pipi i tez troszkę słuchasmile
    • sainiri Re: Audiobooki dla 4-latki - polećcie fajne i dob 01.10.10, 11:37
      Pan Kuleczka
      Findus czytany przez Stuhra
    • lee_a Re: Audiobooki dla 4-latki - polećcie fajne i dob 01.10.10, 11:48
      może bajki - grajki? Moja lubi, to są całe słuchowiska, z muzyką, piosenkami. Fajne, sama lubię posłuchać.
    • 18buzka Re: Audiobooki dla 4-latki - polećcie fajne i dob 01.10.10, 22:09
      u nas hitem u 4,5 latka jest ferdynand wspaniały L.kerna audiobook 4 płyty- katowany juz półroku.
      wejdz na strone wydawnictwa buka, mają fajne audiobooki
      pzdr
      18buzka
    • slonko1335 Re: Audiobooki dla 4-latki - polećcie fajne i dob 01.10.10, 22:14
      Moje dzieciaki uwielbiają Bajki-Grajki i Pana Kuleczkę-zgadzam się z nimi w tym względziesmile
      Muszę Pippi zakupić, bo i Pippi i JUngowską lubięsmile
      • dragonia Re: Audiobooki dla 4-latki - polećcie fajne i dob 02.10.10, 17:56
        Wybierając się na wakacje mieliśmy długą podróż samochodem - w bibliotece na podróż wypożyczyliśmy kilka audiobooków - moim czterolatkom najbardziej podobała się Dorotka z krainy Oz czytana przez Irenę Kwiatkowską (choć sądziłąm, ze to za poważne dla nich będzie). A z ulubionych to jeszcze Czerowny kapturek w wersji Cezarego Pazury od Ramy.
    • magaol Re: Audiobooki dla 4-latki - polećcie fajne i dob 02.12.10, 09:48
      Bajki Grajki!!!!
      "Karzełkowo"-świetna historia o krasnoludkach, dużo piosenek-moja już 7-latka od kilku lat namiętnie słucha, a do tego "Wisona radosna"-też Bajki Grajki!!!
    • szybcia1 Re: Audiobooki dla 4-latki - polećcie fajne i dob 03.12.10, 07:29
      Polecam '' Pustynna przygoda Bombika" Zemana. Płyta była tak często słuchana że już się zacina. Piękna opowieśc o marzeniu zobaczenia pustyni oraz że cokolwiek by się stało zawsze jest się kochanym przez rodziców. Kilka piosenek. Szukając linka znalazłam jeszcze jedna pozycję z Bombikiem "Wyprawa Bombika" allegro.pl/2-cd-przygody-bombika-bombik-zeman-jak-nowe-i1351032692.html (aukcja nie moja). Widziałam kiedyś wydanie z książką ale nie znalazłam teraz na szybko linka. Płyty były dodawane do Gazety wyborczej.
    • manna_poranna Re: Audiobooki dla 4-latki - polećcie fajne i dob 03.12.10, 12:50
      Pippi !! Absolutny hicior od pół roku.

Bajki grajki - Piotruś Pan (cudowny !!) Alicja w krainie czarów (genialna) i inne smile
      • muchacz Re: Audiobooki dla 4-latki - polećcie fajne i dob 03.12.10, 12:56
        A ja Pippi kupiłam, schowałam na "zaś" i kiedy otworzyliśmy jadąc na wakacje okazało się, że audiobook nie działasad
        U nas na topie Pan Kuleczka i Findus.
    • makoc Re: Audiobooki dla 4-latki - polećcie fajne i dob 01.02.11, 12:45
      Pan Kuleczka i Dzieci z Bullerbyn czytane przez Kwiatkowską.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka