tempera_tura 08.10.10, 10:00 Proszę o opinie o krowie na biegunach Little tikes. Miekka taka, jest jeszcze zebra. Nie mogę nigdzie namierzyć. Dziex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tempera_tura Re: Krowa na biegunach Little tikes 08.10.10, 10:00 allegro.pl/little-tikes-krowa-krowka-na-biegunach-bujak-bonus-i1253353232.html Odpowiedz Link Zgłoś
jowelek Re: Krowa na biegunach Little tikes 14.01.11, 13:06 Spróbuj na stiv.pl Często mają różne promocje i wiem, że mieli też te krówki. Bardzo fajny bujak, mięciutki, przyjemny i daje dużo radości Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: Krowa na biegunach Little tikes 14.01.11, 13:17 na allegro są na pewno. bardzo fajna zabawka, mała dostała na roczek i długooo był szał na nią. starszak, wtedy 3 letni tez sie bujał. są tez tańsze wersje, taki bez tego materiału, same plastikowe konie, tez bardzo fajne, może nawet praktyczniejsze, bo krowa nam się brudziła trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
jusstinna Re: Krowa na biegunach Little tikes 14.01.11, 18:13 My mamy plastikowego konika LT - jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
doublebubble Re: Krowa na biegunach Little tikes 15.01.11, 14:31 Nie wiem jak krowa,ale my mamy zebrę i nie jest ona zbyt miękka.Jest też z plastiku tyle,że ma pokrowiec,jednak nie jest on gruby. Odpowiedz Link Zgłoś