asia7930 11.10.10, 11:03 witajcie! Zastanawiam się nad zakupem takiego nocnika allegro.pl/nocnik-drabinka-nakladka-na-wc-ze-stopniem-i1266015260.html Czy ktoś ma ten sprzęt? Mam nadzieję że mojemu synkowi pomoże pożegnać się z pieluszką.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leneczkaz Re: nocnik-drabinka 11.10.10, 11:10 Nocnik jest rewelacyjny. U nas obecnie w formie nocnika oraz jako 3-cie zastosowanie (w przypadku mam chłopców) - jest tam wyjmowany mini- nocnik który jest nieoceniony od kiedy synek nauczył się sikać na stojąco ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: nocnik-drabinka 11.10.10, 11:52 Zalezy od dziecka, moje nie chcialo usiasc na to ustrojstwo - wywalilam kase w bloto. Sprawdzil sie stopien i nakladka na toalete. Po 3-4 miesiacach zrezygnowal nawet z nakladki i nauczyl sie utrzymywac rownowage bez nakladki, tylek nadal mu wpada, ale sobie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lidpot Re: nocnik-drabinka 11.10.10, 14:20 Mamy - dziewczynka 24 m-ce. Jest świetny zwłaszcza - jak u nas - w przypadku dużego , wysokiego dziecka. Z prostego powodu - nie wybija sobie kolanami zębów! Jest ok - u nas służy jako nocnik póki co. Odpowiedz Link Zgłoś