kr.kr 12.10.10, 10:52 jest tam teraz w ogole cos ciekawego po obnizonych cenach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki.christina7 Re: 20% na obnizke w kappahlu - warto? 12.10.10, 11:16 Teraz jest chyba -25% na okrycia wierzchnie damskie. Byłam wczoraj i wyszłam. Nic ciekawego nie ma, zarówno na dziale damskim jak i dzieciecym. Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: 20% na obnizke w kappahlu - warto? 12.10.10, 11:19 Jutro tam zajrzę, to zobaczę. Niestety ostatnio nic nie podoba mi się Kappahlu, miałam zniżkę 25% na wszystko i nie kupiłam nawet jednej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: 20% na obnizke w kappahlu - warto? 12.10.10, 11:22 To fakt, nie ma na czym oka zawiesić, dziwne, bo normalnie lubię skandynawską stylistykę. Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: 20% na obnizke w kappahlu - warto? 12.10.10, 12:50 > normalnie lubię skandynawską stylistykę. Ja też, nawet bardzo. Dawniej sporo tam kupowałam, a teraz jakieś to wszystko szaro-bure i mocno, zbyt mocno folkowe. Ale dam im szansę i zajrzę jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: 20% na obnizke w kappahlu - warto? 12.10.10, 13:55 to czy warto czy nie to zależy co kto lubi. Ja dzisiaj przypadkiem kupiłam całkiem fajną kurtkę (dla siebie) w promocji 25% za 160 z groszami. Poza tym nic innego nie wpadło mi w oko. Ale ja w ogóle nie lubię kapphala dla kobiet, jakoś rzadko udaje mi się tam znaleźć coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: 20% na obnizke w kappahlu - warto? 12.10.10, 14:29 co kto lubi?hmmm... dla mnie kappahl tylko dzieciecy istnieje - nie doprecyzowalam zadajac pytanie, ale dla siebie chyba jeszcze nic tam nie kupilam chociaz nie! kiedys z 5lat temu stroj kapielowy i ostatnio skarpetki tak wiec poprawiona wersja mojego pytania powinna brzmiec: jak w tej cwili wyglada sytuacja dziecinno-obnizkowa w kappalu? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 [...] 12.10.10, 14:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aga7878 sukienka "szkolna" w kratkę 12.10.10, 20:55 kupiłam córce w biało - czarną kratkę - dół plisowany, z czarnym "ćwiekowym" paskiem, góra biała - króciutki rękawek. rozmiar 134, no i za mała może gdzies jest większa (140), ktoś widział? bardzo mi zalezy pinipini@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: 20% na obnizke w kappahlu - warto? 12.10.10, 14:07 właśnie miałam założyć taki sam wątek ale widzę, że szału nie ma, więc chyba sobie daruję.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar pyt 12.10.10, 14:23 ja kupiłam kurtkę w promocji -25% jak ją oddam i kupię ponownie będę mieć -45% Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 [...] 12.10.10, 14:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_kolegi Re: pyt 12.10.10, 14:48 Jeśli się nie sumują to od czego to obniżka? Ja zrozumiałam, że właśnie od tych przecenionych - 25 %. To co jest w końcu przecenione ? Te niedobitki wakacyjne ? Zgłupieć można Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: pyt 12.10.10, 14:57 Na kurtki jest promocja cenowa. A obniżka 20% jest od rzeczy przecenionych. Promocja i przecena to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar dzięki za wyjaśnienie 12.10.10, 15:05 mam chrapke na jeszcze jedną kurtkę gbyby była aż taka obniżka to bym kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
aga-tu Re: Kaphall 12.10.10, 19:50 A ja lubię spodnie z Kaphalla. Do pracy kupiłam czarne proste z kantem - trafiła mi się przecena ze stu ileś (nie pamiętam dokładnie) na 30 zł. Poza tym Magic dżinsy uwielbiam. Te z serii Number One są dla mnie szyte - super modelują figurę zwłaszcza jak się ma rozm. prawie 40 i średni wzrost, odejmują wizualnie kilka kg., mają wysoki stan tuszując co trzeba, są elastyczne, ekstra pasują do obcasów. I jeszcze drugie dżinsy bardzo chwalę: Regular - idealnie się wpasowałam i na długośc S- dla niewysokich pań i w rozmiar 38 (za co lubie je jeszcze bardziej). I na pewno w styczniu jeszcze jakieś spodnie kupię A rzeczy na górę jakoś mnie nie przekonują, dla dziecka też nie bardzo - piżamę jedynie kupiłam kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: Kaphall 12.10.10, 20:22 Masz rację, spodnie mają OK, mam od nich kilka par i bdb leżą. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagd Re: Kaphall 12.10.10, 23:11 mnie troche wkurzyli - bylam dzis i kilka ciuchow przecenionych na wieszakach wisialy ale sprytnie metki z wyzszymi cenami powywieszali - wiec kupujesz i cieszysz sie ze taka super promocja a w rzeczywistosci placisz tyle samo (wiem bo mialam kilka rzeczy upatrzonych wczesniej) Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Kaphall 13.10.10, 11:28 O tym własnie miałam napisać-często zdarza sie, że przy akcjach % od już przecenionych, nagle te przecenione sa dziwnie droższe niz te bez przeceny W kappahlu kupuje tylko bielizne dla synka, skarpetki i piżamki. Regułą już chyba jest, że normalnie piżamka kosztuje 49zł, podczas przeceny 59 lub 69 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Kaphall 13.10.10, 12:02 W Rzeszowie nie zauważyłam, aby przemetkowywali wyzsze ceny. Jednak żadnej super okazji nie widziałam, bo z rabatem -20% rzeczy niewiele tańsze niz kiedy na wszystko było - 25%. Zakupiłam tylko legginsy, bo tylko te z Kappahl nie spadaja z mojej młodszej córki i nigdy nie naciełam sie na ich jakości. Dla starszej kupiłam bluze z serii na balet. Rzuciły mi sie tez ładne koszule w krate z gumowym paskiem i czarne spodnie dresowe z Hannah Montana. Dla siebie od dawna nic ciekawego w Kappahl nie kupiłam, za wyjatkiem jeanso-legginsow w ostatniej promocji po ok. 35zł. Potwierdzam, ze chyba tylko spodnie maja ciekawe, chociaz duzo jest ze sztucznych materiałów i tych nie znoszę. Niestety magic jeans to dla mnie porazka... Czyli w Kappahl kupuje głównie dla dzieci w promocji 50/50. aga7878 nie pomoge, bo u nas nie widziałam tej sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Arkadia (Wwa) 13.10.10, 14:21 Dział damski - 4 wieszaki okrągłe stojące i jedna ściana z przeceniami damskimi, głownie zwiewne tuniki i bluzki z krótkim, spodnie letnie, ale jakieś swetry też były Dział dziecięcy - 3 wieszaki okrągłe stojące, 90% rzeczy to ubrania letnie z krótkim rękawem, więc chyba że na następny rok Tradycyjnie nie kupiłam NIC Odpowiedz Link Zgłoś