anna-mama 17.10.10, 13:42 Poszukuje kombinezonu jednoczęściowego dla synka i może ktoś podpowie, poleci gdzie znajdę w przystępnej cenie i dobry jakościowo Synek zawsze odziedziczał kombinezon po starszym kuzynku a teraz musimy coś kupić więc proszę o rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 [...] 17.10.10, 14:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-mama Re: kombinezon 17.10.10, 14:14 Rozmiar 136-140 (9lat) cena tak do 150 zł Jednak wolałabym ze sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
dot22 Re: kombinezon 17.10.10, 15:19 Ja właśnie dziś zakupiłam w TKmaxx (tyle, że w UK, ale myślę, że towar podobny) dla córki co prawda dwuczęściowy, ale jednoczęściowe też były i to tańsze. Piękny kolorowy, wodo i wiatro szczelny typowo narciarski za niecałe 40 funtów. Jednoczęściowe widziałam za niecałe 30 funtów. Może więc wybierz się do Tkmaxx, jeśli masz gdzieś w miare blisko i cierpliwie przeglądaj, bo ścisk wszystkiego może zniechęcić. Odpowiedz Link Zgłoś