Dodaj do ulubionych

biblia dla dzieci

20.10.10, 18:28
Czy moglibyscie polecic biblie dla dzieci zrozumiala dla 4.5 latka. Codzi mi o to by tresc byla zrozumiala dla dziecka oraz by miala obrazki dla lepszego zrozumienia ale glownie chodzi mi o tresc. Moze macie biblie z ktorej z checia czytacie dzicku? jestem za granica i nie moge ot tak wesc do ksiegarni i cos sama wybrac.
Ostatnio ciocia przyslala nam biblie ale obrazki na cala strone a tresci b malo i tylko ksiega rodzaju.
Dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • mamasi Re: biblia dla dzieci 20.10.10, 19:44
      Ja mam (sama też uwielbiałam jak mi rodzice z niej czytali) "Biblia w obrazkach dla najmłodszych" wyd. Opoka redaktor Ks. Edward Czajko. Na jednej stronie jest rysunek a na drugiej opis
      • aihnoa Re: biblia dla dzieci 20.10.10, 22:21
        oo, też ją uwielbiałamsmile Zrozumiała, czytelna, ładne obrazki, pytania do tekstu pod każdą przypowieścią. Z tych przejrzanych przeze mnie ostatnio - najstarsza, ale najlepsza.
    • fossetta Re: biblia dla dzieci 20.10.10, 22:58
      Konkretnej Biblii nie polecę, ale mogę polecić stronę internetową www.jack.pl, to jest adres ksiegarni internetowej, m.in.są Biblie dla dzieci..prowadzą sprzedaż wysyłkową, tylko nie wiem czy również zagranicę, ale wszystkiego tam się dowiesz, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka