Dodaj do ulubionych

Buzz Astral

23.10.10, 20:04
Moja córa "choruje" na Buzza Astrala z toy story. Tego elektronicznego, najwiekszego, ze światełkami i "odrzutowym" silnikiemsmile.
1) Czy ktos ma te zabawke? Jak się spisuje? nie psuje sie?
2) Gdzie to kupić najtaniej? Smyk 249 zł ! Ale tam zawsze najdrozej.
Obserwuj wątek
    • monia-1976 Re: Buzz Astral 23.10.10, 20:16
      Witam
      Moj 2 letni synek dostał go teraz na urodziny. Zabawka dośc fajna, ale raczej dla starszych dzieci i wg mnie trochę zbyt droga jak na to co potrafi. Widziałem je w realu po 179 zł.
    • katrem Re: Buzz Astral 23.10.10, 20:28
      Na Allegro są po ok. 140-160 zł.
      Mój starszak zażyczył sobie na Gwiazdkęsmile
    • margolciar Re: Buzz Astral 23.10.10, 20:52
      zabawka świetna, mój 4-latek dostał i jest przeszczęśliwy
      koszt na allegro ok 140 zł
      • mmala6 Re: Buzz Astral 24.10.10, 11:00
        mój syn dostał jak miał chyba 5 lat, na początku hit na hity, potem i teraz średnio bo w sumie nie ma za bardzo co z nim zrobić, poza 'lataniem'winkmój syn dostał w prezencie, sama bym mu nie kupiła.
        • pajucha Re: Buzz Astral 10.11.10, 15:26
          moje Bliźniaki 4-letnie też na niego chorują i ciągle św. Mikołaja o niego proszą sad a skąd tu wziąć tyle kasy ?? szukam jakiś promocji...
          • mmala6 Re: Buzz Astral 10.11.10, 15:35
            Buzz jest w gazetce reala za 147zł plus figurka dziewczynki (tej od Chudego, zapomniałam imienia) gratis. Jest też pościel z Buzzem za 69,95 oraz walkie talkie (może dla bliźniaków jako wspólny prezent) z głową Buzza też za 69,95.
            • magducha78 Re: Buzz Astral 10.11.10, 16:27
              mój prawie 3,5 latek ma Buzza. to jego ulubiona zabawka,wymyśla różne historie zabawowe,nie tylko latanie.
    • anka2305 Re: Buzz Astral 10.11.10, 20:31
      W Warszawie w "carfurze" w blue city mozna go kupić za 130 - 140 zł (przynajmniej w sobotę były całe półki Buzza).
      Ale ja osobiscie odradzam tę zabawklę, mój Synek bardzo marzył, długo czekał i po tygodniu zabawy zabawka leży i kurzem zarastasad(((
      • pati1707 Re: Buzz Astral 10.11.10, 20:43
        Właśnie o to samo się obawiam,synek ma teraz 3,5 roku i na Mikołaja zażyczył sobie właśnie Buzza tylko czy nie podzieli on losu Teletubisiów,Misia Bajeczki i innych,które są w użyciu raz do roku?Może za te pieniądze kupić coś innego,tylko jedno mnie boli,że to jest jego małe życzeniesmile
    • donkaczka Re: Buzz Astral 10.11.10, 22:46
      sa rozne buzzy

thinkway robi najfajniejsze, robia tez dokladne repliki z toy story 3 i te sa boskie, wykonane super, maja bardzo duzo tekstow, woody ma 50 , buzz ponad 60, jessie chyba 33, sa interaktywne - reaguja na siebie i na ton glosu dziecka, wiec roznie odpowiadaja
      buzz gdy sie nim "lata" w powietrzu kreci glowa i gada od czasu do czasu

u nas sie super sprawdzaja, wszystkie dzieciaki kochaja, przy czym woodiego bardziej wink
      mozna je po pudelkach odroznic, buzz ma pudelko jak w filmie, imitujace statek kosmiczny

www.amazon.com/gp/product/B002B7JY66
      www.amazon.com/Story-Collection-Talking-Sheriff-Woody/dp/B00261HR84/ref=cm_cmu_pg__header
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka