mientkiszon
27.12.20, 19:06
Gazeta.plPocztaTowarzyskieForumBlogiKoronawirusWiadomościPrzepisyBuzzPocztaRadioKalendarzGazeta Wyborcza
mientkiszon
Forum Gazeta.pl
Forum Religia Religia ZMIEŃ
Szukaj na forum
Dodaj do ulubionych
LIst otwarty do Pana Adama MIchnika
mientkiszon 27.12.20, 18:38
mientkiszon 27.12.20, 18:20
Szanowny Panie Redaktorze jest Pan moją ostatnią nadzieją, nadzieją dla tego, który od blisko 17 lat na Forum Kraj Pańskiej Gazety Wyborczej, a jednocześnie mojej od początku jej istnienia mojej ulubionej GW, której zresztą mam też prenumeratę.pozwalał sobie jajczyć z PiSiej Ferajny i jej przygłupiego Kurdupla, który przed kamerami poległ w walce ze słuchawką typu HF!
Otóż od 2018 PISie bydle na moderacji FK, bydle opłacane przez Nowiogrodzką gnoi mnie, który przez naście lat na tym forum jajczył sobie z PiSiej ferajny i Naczelnego Idioty zwanego potocznie Zawistnym Kurduplem, nie wiem dlaczego mnie ten cham i łobuz tak gnoi i dlaczego mnie nienawidzi bardziej niż ja jego Guru z Żoliborza?
Wczoraj to PiSie katolickie bydle pokazało co potrafi! Katolski PISdacki Łobuz pokazał co potrafi i na co go stać'
Od blisko miesiąca pisałem na tym forum pod pod nowym nickiem, założyłek kilkadziesiąt wątków i ani jeden nie zaliczył osła, aż do czasu, kiedy to PiSie bydle mnie poznało, albo wróciło z urlopu i jak przystało na prawdziwego katolika i chrześcijanina po raz pierwszy mnie wysłało tego nicka w kosmos, a to oznacza, ze bydle będzie mnie od wczoraj gnoiło, co dzisiaj tez niniejszym czyni!
JAkim trzeba być katolskim i PISdackim skurwysynem, by komuś to zrobić w święta BOżego Narodzenia, nie mógł ten chrześcijanin zaczekać jeden dzień by okazać swoje katoklskie skurwysyństwo w innym dni?
Panie Michnik , w Panu jedyna nadzieja dla mnie, wroga PiS na tym Forum i nadzieja na powrót mojego oryginalnego nicka "zapijaczony_ryj"
I na koniec proszę o przywrócenie mnie mojej historii na FK, gdzie ta PiSdacka łajza mnie wyczyściła blisko 40 000 wątków.
Kopię tego wątku wyślę gdzie tylko się da, tak , że jak ten łobuz na moderacji mnie wyśle mnie w kosmos to nic nie da!
NIe daruję temu Chamowi, obrońcy PiS na FK mojej Gazety Wyborczej!
Dziś niechcący zdublowałem wątek, ale zaraz poprosiłem o wysłanie na osła. Wątek niestety zaczął ży i pojawiło się w nim kilkanaście wpisów, ja jako porzadny forumowicz ani razu się nie do pisałem!
I co zrobiła PIS_dacka Qrwa na moderacji?
Ano to co to bydle zawsze robi, wysłała w kosmos, bym szybciej zaliczył BANA.
To ten wątek:
forum.gazeta.pl/forum/w,28,171015084,171015084,Czarnek_wprowadzi_religie_na_uczelnie.html
Dla zainteresowanych służę zrzutem ekranu.
POzdrawiam wszystkich z wyjątkiem tego łobuza
zapijaczony_ryj
--