pudelek09 26.10.10, 11:22 Daleko jest centrum handlowe janki od decathlona? Jak ktoras jest z Warszawy podajcie najlepszy dojazd autobusem? z centrum(chce zaczac od zlotych tarasow) potem decathlon i janki.Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
constancja Re: Janki a decathlon-Warszawa 26.10.10, 11:42 Z centrum najbliższy decthlon jest przy Reducie, nastepny dopiero na Okęciu.Oba masz po drodze do janek. Niestety nie pomoge z dojazdem autobusowym, bo ja tylko samochodowa jestem niestety Udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Janki a decathlon-Warszawa 26.10.10, 12:22 a daleko jest 1decathlon od centrum,potem 2 i dalej janki?moze ktos zna polaczenie-ile przystankow gdzie,jaki autobus? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Janki a decathlon-Warszawa 26.10.10, 12:25 Wydaje mi sieże do Janek jeżdzi jakiś ichni bezplatny autobus,zajrzyj moze na strone internetową CH Janki, tam powinny byc wskazówki dot. dojazdu. podobnie zreszta z innymi centrami. Powiem szczerze,ze mnie by sie nie chcialo tłuc z centrum aż do Janek. Jesli zalezy ci na Decathlonie, to masz go kolo Reduty, a naprzeciwko Reduty jest kolejne CH - Blue City. Odpowiedz Link Zgłoś
basik72 Re: Janki a decathlon-Warszawa 26.10.10, 15:00 Na stronie Ikei jest informacja jak można dojechać bezpłatnym autobusem do Janek: www.ikea.com/pl/pl/store/warszawa_janki/drogidojazdu Dawno temu, ww autobus zatrzymywał się w al. jerozolimskich, przy dworcu centralnym, a teraz na rozkladzie przystanek poczatkowy/końcowy to Okęcie... Oj, musisz sprawdzić. Swoja droga, cieżko Ci będzie połączyć zakupy w Decathlonie i w Jankach tego samego dnia. Chybaże jedziesz po konkretne rzeczy A w Reducie i Blue City znajdziesz te same sklepy co w Jankach! Powodzenia, udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: Janki a decathlon-Warszawa 26.10.10, 21:18 Dokładnie. Dziewczyny dobrze mówią. Masz wszystko obok siebie i Decathlon i Reduta i Blue City - 3 duże centa. Nie ma co się tłuc po całej Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś