Dodaj do ulubionych

Janki a decathlon-Warszawa

26.10.10, 11:22
Daleko jest centrum handlowe janki od decathlona?
Jak ktoras jest z Warszawy podajcie najlepszy dojazd autobusem? z centrum(chce zaczac od zlotych tarasow) potem decathlon i janki.Dziekuje
Obserwuj wątek
    • constancja Re: Janki a decathlon-Warszawa 26.10.10, 11:42
      Z centrum najbliższy decthlon jest przy Reducie, nastepny dopiero na Okęciu.Oba masz po drodze do janek. Niestety nie pomoge z dojazdem autobusowym, bo ja tylko samochodowa jestem niestetysad Udanych zakupów
      • pudelek09 Re: Janki a decathlon-Warszawa 26.10.10, 12:05
        dzieki.zawsze cos
        • pudelek09 Re: Janki a decathlon-Warszawa 26.10.10, 12:22
          a daleko jest 1decathlon od centrum,potem 2 i dalej janki?moze ktos zna polaczenie-ile przystankow gdzie,jaki autobus?
          • agni71 Re: Janki a decathlon-Warszawa 26.10.10, 12:25
            Wydaje mi sieże do Janek jeżdzi jakiś ichni bezplatny autobus,zajrzyj moze na strone internetową CH Janki, tam powinny byc wskazówki dot. dojazdu. podobnie zreszta z innymi centrami. Powiem szczerze,ze mnie by sie nie chcialo tłuc z centrum aż do Janek. Jesli zalezy ci na Decathlonie, to masz go kolo Reduty, a naprzeciwko Reduty jest kolejne CH - Blue City.
          • basik72 Re: Janki a decathlon-Warszawa 26.10.10, 15:00
            Na stronie Ikei jest informacja jak można dojechać bezpłatnym autobusem do Janek:
            www.ikea.com/pl/pl/store/warszawa_janki/drogidojazdu
            Dawno temu, ww autobus zatrzymywał się w al. jerozolimskich, przy dworcu centralnym, a teraz na rozkladzie przystanek poczatkowy/końcowy to Okęcie... Oj, musisz sprawdzić.

Swoja droga, cieżko Ci będzie połączyć zakupy w Decathlonie i w Jankach tego samego dnia. Chybaże jedziesz po konkretne rzeczy smile A w Reducie i Blue City znajdziesz te same sklepy co w Jankach!

Powodzenia, udanych zakupów smile

• kalina886 Re: Janki a decathlon-Warszawa 26.10.10, 21:18
              Dokładnie. Dziewczyny dobrze mówią.
              Masz wszystko obok siebie i Decathlon i Reduta i Blue City - 3 duże centa. Nie ma co się tłuc po całej Warszawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka