Dodaj do ulubionych

odkurzacz samojezdny

02.11.10, 10:25
witam czy ma któraś z Was czy warto ? czy może lepiej tradycyjny. Wiem że one są bardzo drogie ale mam do kupienia taki za 1500 zł przeceniony na 1000. odkurzacz jest mi akurat potrzebny bo stary sie zepsuł ale nigdy nie widziałam jeszcze tegoż samosprzątającego i nie wiem czy jest sens go brać. Znalazłam jakieś za 4-5 tys w necie i zastanawiam się czy skoro jest taka rozbieżność cenowa to nie okaże się jakimś totalnym badziewiem. ma ktoś taki z tych "tańszych" ?
Obserwuj wątek
    • ktosco Re: odkurzacz samojezdny 02.11.10, 11:57
      ten za 1000 zl to pewnie nowy samsung? Nie znam samojezdzacych samsung i elextrolux bo tez takie mieli. Jesli chodzi o te drogie to sa pewnie amerykanskie Roomba?Moge je spokojnie polecic.Minus roomby to to ze ma maly pojemnik na odpady. Te samojezdzace odkurzacze to takie male roboty.Mozesz je zaprogramowac i wyjsc na zakupy np. Roomba pracuje w ciagu 2 h pozniej trzeba ladowac baterie (8h ) Roomba wylapuje rowniez kurz z powietrza i ponoc jak ona sprzata to jest mniej kurzu na meblach (?)Sprzata bardzo dokladnie. Chcemy kupic roombe ale mamy rowniez odukarzacz tradycyjny.Uwazam ze te male roboty to takie dodatkowe odkurzacze ,roombe moge polecic,widzialam ja juz u kilku osob w akcji.Te male odukurzacze jezdzace po kazdym sprztaniu trzeba oczycscic nie maja one worka .Trzeba oczyscic te szczoteczki i pozadnie pojemnik.
      • to_wlasnie_cala_ja Re: odkurzacz samojezdny 02.11.10, 12:52
        rozmawiałam o nim przez tel i właśnie nie wiem z jakiej jest firmy. Możemy go taniej kupić o te 500 zł za to że kupiliśmy coś innego. podobno ma też funkcję prania. Nie ma mowy żebym wydawała kilka tys na odkurzacz ale szkoda mi też tego jednego tysiąca jeśli miało by się to okazać do niczego.
    • ktosco Re: odkurzacz samojezdny 02.11.10, 15:12
      Moze Pani odkurzacz to scooba? Bardzo dobry produkt niestety on tylko myje podlogi.Wyglada jak odukarzacz taki okragly samojezdny i wlasnie jest w takiej cenie.Nie jest drogi ale trzeba do niego kupowac specialny plyn do scooby bo z innymi nie dziala .Plyn nie nalezy do tanich.Z myjacych znam tylko scoobe ale jak pisalam wczesniej na rynku pojawia sie wiele nowosci z innych firm
    • alinalen Re: odkurzacz samojezdny 27.02.16, 19:23
      ja mam roombę 650, jestem bardzo zadowolona, ide do pracy a on się włącza kiedy mi pasuje, sprząta dokladnie i nawet jak mi sie wydaje ze jest czysto pojemnik jest pelny. .Wracam z pracy i mieszkanie posprzątane, bez wlosów, kurzu, piasku itp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka