Dodaj do ulubionych

Domek dla lalek

03.11.10, 10:13
i szukam i szukam i strasznie drogie sasad a moja cora tak marzy i mowi ze chce.....znalazlam taki na allegro
allegro.pl/domek-dla-lalek-i1287066674.html
troche drogi jak dla mnie,(mam w sumie 8 dzieci do obdarowania) pomyslalam ze moze wiece gdzie w warszawie moge znalesc podobny moze ciut tanszy? wolalabym go zobaczyc na wlasnie oczka cudnesmile
Obserwuj wątek
    • donkaczka Re: Domek dla lalek 03.11.10, 10:43
      swoich masz osmioro? bo jesli to dzieci rozsiane po rodzinie, to przyznam, ze nie rozumiem problemu, nigdy nie czulam przymusu kupowania cudzym dzieciom prezentow, jesli nie mialam na to kasy
      najpierw moje, potem cudze, sadze, ze dziecko woli jedna fajna zabawke, niz kilka kiepskich, bo kazdy rodzic dzieli pule na iles tam dzieci i w rezultacie wszystkie prezenty sa skromne

nie wiem czy znajdziesz tanszy domek, ja nie widzialam, raczej duzo drozsze
      poszukaj jeszcze mebelkow, bo to potrafi kosztowac wiecej niz sam domek
      • annaa77 Re: Domek dla lalek 03.11.10, 10:51
        swoich mam 2, do tego 2 u szwagierki z ktora spedzam swieta, i po 2 chrzesniakow mamy z mezem. Juz zapowiedzilam ze prezenty robie tylko dla dzieci.
        • donkaczka Re: Domek dla lalek 03.11.10, 11:56
          no ja tez ucielam w rodzine durny zwyczaj kupowania prezentow wszystkim i wydawania masy kasy na kilkanascie pie...na pociotek i szwagrow - prezenty robimy tylko dzieciom
          tylko jesli z kasa krucho, zawsze mozna sie umowic, ze robimy tylko swoim dzieciom, bo to sie jednak kwoty robia

ten domek wyglada dosc fajnie i jest tani, sadze, ze skoro to producent wystawia, to go nigdzie nie kupisz, a na pewno nie taniej

mebelki polecam szukac na ebayu w de i uk, zwlaszcza uk mozna niedrogo kupic
        • nutka07 Re: Domek dla lalek 03.11.10, 11:58
          Nie mozesz umowic sie ze szwagierka, ze kazdy kupuje prezenty dla swoich dzieci?
    • lolinka2 Re: Domek dla lalek 03.11.10, 10:56
      to jest chyba najtańszy jaki znajdziesz, a jakościowo niezły smile

reszta dostępnych jest pod konkretne modele lalek - sporo fajnych rzeczy jest dla Polly Pocket (ale one malusie są). Są dla Barbie (drogie i IMHO nie mają porównania z tym, czym ja się z Mattell dla Barbie bawiłam 20 lat temu), albo takie małe, tanie, szybkorozwalające się marketowe domeczki...
      • annaa77 Re: Domek dla lalek 03.11.10, 11:11
        lolinka2 napisała:

> to jest chyba najtańszy jaki znajdziesz, a jakościowo niezły smile

ladny jest to fakt, zeby tylko byl gdzies w wawie podobny to choc na przesylce bym oszczedzila, bo chce jeszcze sciany w nim ladnie ozdobic i podlogi.....i ah i oh a meble zlece innym mikolajomsmile
    • an_ni Re: Domek dla lalek 03.11.10, 11:40
      niedlugo beda w supermarketach zabawki na swieta, zawsze jest full domkow i tanszych niz na allegro
    • ciocia_ala Re: Domek dla lalek 03.11.10, 11:56
      110 zlotych za domek dla lalek to dla mnie bardzo tanio. Moja mala dostanie na gwiazdke inny i drozszy, ale jakbym miala kupic jej sama to ten wedlug mnie jest super. Mebelki tez powoli kolekcjonuje, znalazlam komplet (20 sztuk) za jakies 50 zeta i jestem w niebo wzieta.
      • grudniowa377 Re: Domek dla lalek 03.11.10, 12:05
        110 zł za domek dla lalek to mała kwota
        • kocianna Re: Domek dla lalek 03.11.10, 13:09
          To niedrogi domek.
          Kiedyś chciałam sobie zrobić sama - po namyśle wolałam kupić - koszty sklejki mnie przerosły.
      • donkaczka Re: Domek dla lalek 03.11.10, 13:41
        "jestem w niebo wzieta."

wniebowzieta
        to jedno slowo smile
        • ciocia_ala Re: Domek dla lalek 03.11.10, 16:00
          Mea culpa. Byl nawet taki film "wniebowzieci" smile
    • bri Re: Domek dla lalek 03.11.10, 14:20
      W Leroy Merlin na dziale drewnianym albo z artykułami plastycznymi jest nawet ładniejszy domek niż ten, ze sklejki, do samodzielnego pomalowania. Ale nie interesowałam się nigdy ceną. Może przez telefon Ci powiedzą ile kosztuje.
      • bri Re: Domek dla lalek 03.11.10, 14:24
        O proszę nawet mają na stronie:
        www.leroymerlin.pl/produkty/domek-dla-lalek-ze-sklejki,1227594962,1283520633.html
        i można dokupić mebelki.
        Ale jest droższy niż ten z allegro.
        • patoga Re: Domek dla lalek 06.11.10, 19:21
          Ja kupiłam córce ten domek z leroy i zestaw mebelków. Nie malowaliśmy go ale zabawa jest. Tylko barbie tam nie wejdzie, to jest na mniejsze laleczki.
    • szanowna_pani Re: Domek dla lalek 06.11.10, 19:09
      A co powiesz na taki:

www.wader-zabawki.pl/Domek_dla_lalek___play_house,25400.html
      Moja córa ma taki od roku czy dwóch i jest ok.
      Ale ciężko się składa - chociaż jakoś dałam radę.
      • mika_p Re: Domek dla lalek 06.11.10, 19:54
        O, tez taki mamy smile Wieczór spędzony z córką na składaniu - bezcenny.
        Życie pędzą w nim głównie kucyki My Little Pony.
    • marychna31 Re: Domek dla lalek 06.11.10, 19:38
      Tu za tą cenę masz domek z meblami i rodziną lalek. Eichhorn to bardzo dobra firma moim zdaniem.
      allegro.pl/eichhorn-2526-domek-drewniany-dla-lalek-bonus-i1296858561.html
    • anika772 Re: Domek dla lalek 06.11.10, 19:45
      Poszukałabym takiego z meblami i lalkami, bo kupowanie ich oddzielnie to spory wydatek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka